View tracker

Hej alla sköna!

Igår så hade vi varit hemma ett tag, jag och min syster då. Och vi skulle sedan tillbaka till Mormor och Morfar. vi åkte först till stan och där ifrån till Mormor då. det tog två timmar för oss att göra det.

Vi fick vänta i 39 minuter på nästa buss så vi passade på att gå in på Expressohouse. När vi varit där så gick vi runt lite och såg dem här vingarna på bilden, och så klart var jag tvungen att ha en bild! även fast att bilden inte blev så bra eftersom vi frös så mycket att vi hackade tänder. Så det blev en hyfsad bild men skulle inte heller säga att den är dålig.

Hur har er helg varit?

Ha så trevligt mina sköna! Pöss!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla sköna!

Idag ska jag prata lite om mig och min enäggstvilling.

Det här är Patricia, hon är 8 minuter yngre än mig och som ni kanske ser så är vi väldigt lika. Hon och jag är väldigt lika på många sätt, men vi kan också vara väldigt olika. Ett bra exempel är på programmen vi går. Jag går frisör i Ängelholm och hon går Hotell & turism, vilket är helt olika saker. det ända lika med det är att vi båda jobbar med människor. Men det är liksom på två helt olika nivåer.

Patricia och jag står varandra väldigt nära och som många alltid frågar är " hur är det att ha en tvilling?", Jo jag skulle säga att det är precis som ett syskon man står väldigt nära fast att skillnaden är att vi är i samma ålder. Vi förstår varann väldigt bra, eftersom att vi lever nästan samma liv. Vi har gått i skolan tillsammans, växt upp tillsammans och har samma vänkrets. Och eftersom jag alltid har haft min syster vid sidan om mig så är det jobbigt när jag inte har henne jag kan gå till. När jag är ledsen eller bara behöver känna att jag, inte är ensam. Vilket jag gör väldigt mycket i skolan just nu, och det beror ju på att hon inte finns med. Min andra halva liksom bara försvinner och jag kan inte hjälpa att jag känner så även fast jag inte är ensam.

Jag har hört och läst mycket om äldre människor som också är tvillingar och hur dem har det i vuxenlivet. Många säger att det alltid känns tomt på något sätt eller att dem aldrig kan sluta skriva med varann.

Ja det var allt jag hade att säga om oss/ henne. Om ni har några frågor eller undringar vill jag gärna svara på dem!

Ha en fortsatt trevlig lördag! Pöss!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla sköna!
Är det bara jag som längtar till jul?
Haha antagligen inte!

Just nu lyssnar jag på julmusik precis i rättan tid.

Första advent är ju redan på söndag!

Vi jul pyntade igår och jag fick rätt mycket pynt i mitt rum eftersom att jag älskar när det finns något nytt som händer! även fast att jag inte kommer se det så mycket i år, och det är för att jag ska vara hos min mormor och morfar i två veckor. Och det är för att min mamma och hennes pojkvän ska utomlands. Jag är lite nervös över att va hos dem jag har aldrig varit hemma hos dem själv utan resten av familjen (julafton tex.). min mamma var väldigt ung när hon fick mig och min syster. Min mormor var väldigt snabb med att säga, jag kommer aldrig att passa dem. Det har hon heller aldrig gjort. men med åren har det blivit bättre men jag tror att det är för att hon är stolt över hur jag och min syster har blivit, och hur min mamma har uppfostrat oss..

Men påtal om julen igen! så känns det som att det inte var längesedan vi började skolan... mer som typ 2 veckor sedan även fast att vi har gått i skolan mer än 3 månader. Allt går så fort när man blir äldre, eller det är bara jag? 

Vad för speciellt ska alla göra på advent? Jag ska mysa hemma hos min Pappa och titta film!;)

Önskar alla en trevlig helg! Pöss!

Likes

Comments

Hej alla hur har nu haft det? Jo jag har haft det bra faktiskt:)
Skolan går bättre för mig med min klass iallafall. Jag har inte fått nån depression på över två veckor vilket är jätte skönt!
Jag känner mig inte längre osynlig och jag hoppas det stannar så väldigt länge så jag slipper tänka på det och inte lyckas med skolan.
Det finns fortfarande folk i min klass som jag känner inte tycker om mig, om ni förstår den känslan?
Ett exempel är att jag fortfarande sitter själv på bussen hem som till skolan, till skolan förstår jag men det väljer jag själv just för den anledningen att få sitta själv ändå. Och när man väl ser att dem sätter sig nån annanstans även fast man syns så blir man ledsen och det vill jag slippa därför sätter jag mig för mig själv längst back i bussen så att jag till och med slipper se dem.
Igår så gjorde jag någonting för både min kompis och en klasskamrat vilket fick mig glad för att dem båda blev glada!
Min klasskamrats lättfärgs modell hade hoppat av så att hon visste inte vem hon skulle fråga eller ha. Då kommer jag på att min vän Zelda ville färga håret hon hade tjatat på mig om det. Och då frågade jag min klasskamrat om hon ville ha min kompis som modell och hon blev jätte glad att jag frågade sa tack flera gånger! Och Zelda blev också jätte glad att jag frågade! För hon ville ju färga om sitt hår och eftersom att det är mycket billigare för dem att va modell för oss som lär sig ån hos en riktig frisör så va det vin, vin för båda!
Att få se dem bli så glada gjorde mig glad!:)
Jag kände en bra karma efter och hoppas därför idag att skolan ska gå bra eftersom att vi bara har programämne.
Ja det är vad jag hade för idag hoppas alla har det så kul i skolan idag eller på jobbet!
Vi ses alla sköna! Olivia

Likes

Comments

Hej alla sköna!
Jag har gjort vid mitt rum nu på lovet och såhär blev resultatet :P Innan så hade jag en blommig tapet som var typ 50 år gammal och skit ful. Så jag behövde verkligen en renovering!
Mitt rum var det första som skulle göras vid när vi flyttade hit för ett år sedan. Men badrummen renoverades och hallen så det fick vänta jätte länge! Men nu äntligen så har jag fått mitt rum klart och på bilderna kan ni se lite av den gamla tapeten och den nya tapeten med det nya golvet!
Skriv gärna vad no tyckte om mitt tapet val!
Så hörs vi!

Likes

Comments

Jaha... då var det skola idag.. inte för det är något kul för min del. Jag går frisör och jag kunde inte ha valt bättre, men jag passar inte in i min klass. Jag är inte som alla dem andra i min klass. Jag är en tjej som gillar Disney och Anime och lyssnar på rock. Dem i min klass är tjejer som pratar killar och sex tittar på PLL och lyssnar på topplistan. Dem är så "vanliga" och tråkiga... och jag blir utanför.

Även fast dem i min klass inte fattar att jag känner mig som en städerska, jag bara finns där, ingen bryr sig om mig. och ibland kan det vara väldigt jobbigt. Jag har alltid haft svårt att få kompisar och alltid varit utanför men jag har alltid haft någon, kanske inte i klassen men iallfall på skolan... nu har jag ingen. Och efter ungefär en månad i skolan detta året fick jag depression under en period och ibland vissa veckor går det bra, men andra är värre och jag känner för ingenting.

Allt började med att vi satt på bussen varje morgon tre stycken i min klass och jag, en dag satte sig en av dem som hoppar på först, någon annanstans och när alla andra hoppade på satte dem sig hos henne. Och jag satt bara några steg back och dem såg mig inte trodde jag så jag brydde mig inte den gången. Men när det blev oftare och till sist varje dag blev jag trött på det. och jag satte mig längst back i bussen för att undvika att bli ledsen.

Ja, jag har pratat med min mentor om det och det som är så skönt med det är att min mentor hade det likadant i gymnasiet och hon sa att man går linjen för yrket inte för folket som går på den. Och så tänkte jag också men så som det är just nu.. ska jag ha det så i tre år? Då kommer min depression bli mycket värre än den redan är.

Men det blir nog bra till sist jag överlever :) hoppas alla hade ett toppen lov det hade jag iallafall. Kram Olivia!

Likes

Comments

Hallå alla sköna!
Idag så startar vi dagen med snack och mys i sängen. Senare så började vi pynta runt i huset vilket tog sin tid vilket jag inte trodde det skulle. Senare fick vi klä ut oss och fixa oss vilket såklart var det roliga!
Jag var en cowgirl så jag fixa mig inte så mycket men jag fick sminka min killkompis och han var såklart jokern som på bilden. Och personligen tyckte jag att han blev bra och att han såg bra ut. Han vann våran utklädnings tävling och ska då ha festen nästa år.
Just nu så har vi deep talk och myser i våra pyjamaser och ska strax titta på film och ha det nice tills alla somnar och jag lär vara dem första som gör det.
Godnatt alla och trevlig helg! Pöss!

Likes

Comments

Hej alla sköna! Just nu sitter jag och min syster och hennes pojkvän på Hässleholms central och väntar på Markaryds tåg ska komma. Vi ska hem till våran vän Zelda som ska ha halloween fest imon. Så vi ska hjälpa till och pynta och ha allmänt kul tillsammans. Vad har alla hittat på i halloween? Och vad var ni utkläda till?
Jag lägger upp ett inlägg imon om festen och vad jag ska va;)
Trevlig dag på er! Magic Dragon!:)

Likes

Comments