Header

För ett tag sedan så frågade min frisörlärare i färg efter mig. Hon sa att en man hade varit på skolan och frågat efter just mig, och dom vem som helst blev jag först nervös. Vem frågar efter mig och en man? Vem skulle komma till skolan och fråga? Kändes så konstigt, men hon fortsatte.
Han kommer från en salong här i Ängelholm och har sett ditt hår och velat ha med dig i Köpenhamn som modell i just "crazy" hårfärg. Jag tycker detta lätt jätte roligt att han har sett mig och velat ha just mig som modell! Så jag svarade såklart ja!
Senare träffade jag den här mannen och han är jätte trevlig och vi pratade om vad jag hade gjort med mitt hår vad jag hade tänkt mig kunna göra osv.

Så under den här veckan ska jag till Köpenhamn i Danmark på någon Matrix undervisning/show eller vad det ska kallas.
Jag är så spänt vill att onsdag ska vara imorgon orkar inte en helt vanlig tisdag! Så tisdagen får gå fort annars dör jag av längtan! Min hårfärg som jag har just nu är så tråkig och så urtvättat att det blåa nästan blivit grönt vilket jag personligen inte tycker om!
Men vilka ät tagande jag har faktiskt ingen aning vad den här mannen har tänkt sig, jag vet bara att det inte blir dem färgerna jag absolut inte vill ha!

Men ni får se på torsdag då det är helt klart! Vi ses då!
Pöss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har du någonsin känt dig ledsen, arg eller besviken men vet inte varför?
Jag känner så ofta! Kanske för ofta än vad jag skulle...

Jag kanske vet vad det är för stunden men när den stunden är över är det som ett tomt bland. Vad var jag ledsen över? Vad startade den ångesten den depressionen?

Det finns en start på vissa av gångerna för min del. Ah för att det hänt så ofta. Jag vet varför men ändå inte fientliges för det är så dumt.

Jag mår dåligt över andra människors val. Med den menar jag de människor som står mig närmst. När dem inte tycker det är något problem så blir jag nerstämd och ledsen. Då börjar jag övertänka saken och allt blir så dumt, så suddigt.

Jag har aldrig haft problem med att folk röker innan men med tiden när jag mått sämre och sämre så har jag blivit mer känslig mot just rökning.
Speciellt när min pojkvän gjort det tidigare och fortfarande inte tycker det är något dumt. Sen att min bästa vän har börjat med det. När dem två snackar om det hon vill bjuda och han säger " jag vill men det vill inte hon (jag)" det tär på mig jag vet egentligen inte varför. Jag har aldrig provat själv och skulle aldrig ens tänka på att testa för, för mig finns det inget dummare. Varje gång tänka på att han gör det inte nu för att jag är med. Han skulle gjort det om jag var hemma eller inte såg.

Det är en så dum och konstig sak att förstå och jag vet inte varför jag mår så pass dåligt över det som jag gör. Varför vara ledsen över en sån sak? Jag vet inte och jag vill egentligen inte men även hur jag tänker mår jag dåligt. Det är svårt att få alla att förstå. För jag tror inte det är vanligt att känna som jag gör.

Sen när någon frågar " hur är det?" Så vet dem redan varför men inser det inte. Jag kan ha sagt det hundra gånger men måste ändå säga det om och om igen. Ska man behövs det? Sen så kommer personen inte ens att förstå, dem kommer tycka, att vad är det att vara ledsen över? Man bara är det, har ångest övertänker saken och mår mer och mer dåligt.

För mig finns det mer att må dåligt över och det är alkohol men mest öl. För anledningar jag egentligen inte vill nämna men är nog lättast då att ni förstår.

En nära person till mig missbrukar alkohol. Hen kan dricks det som om det vore vatten, och när min pojkvän dricker och gör precis samma sak... känns det som att allt går om igen. Samma sak kommer hända här. Jag vet om att det inte är så men det är precis så det känns i hela kroppen. Jag känner så för att jag älskar dem och mår dåligt för de dem gör. Och att säga till någon "du får inte dricka för då mår jag dåligt", hur låter det? Jag kan inte bestämma över någon annan om vad dem vill och inte vill dricka. Jag vill inte vara sådan. Jag vill vara stark.

Jag vet att detta är väldigt konstigt skrivet och att många inte kommer att förstå men också att det finns några där ute som nu kommer veta att dem inte är ensamma.

För jag mår också dåligt ibland...

Citatet för dagen är så jag känner mig. Jag gråtet för någonting jag inte kan sätta fingret på. Tårarna är orden munnen inte kan säga.

Likes

Comments

Hej alla!

Idag vill jag prata om föra helgen och hur jag mått. Mest handlar det om söndagen och måndagen så inte så mycket helg egentligen, men så jag beskriver det ändå.

I söndags så skrev jag och Benne (pojkvän) om att träffas med min pappa och så, och som vanligt så gör han det bara för att jag ber honom. Inte för att han vill. Så jag började skriva om det och var lite irriterad över det inte arg men irriterad för att han inte alls tyckte att han gjorde så när jag vet att han gör det, det märktes på sättet han skrev på. Så jag sa det kanske på ett taskigt sätt kommer inte ihåg vad jag skrev för det var på snapchat.. men jag menade inte det taskigt men som sagt var jag irriterad och lite ledsen för att han inte bara vill säga sanningen till mig.

Till sist fick jag inget svar på lång tid så jag skickade igen att jag började bli orolig, han svarar alltid om jag skrivit till honom det blir inte tyst i 6 timmar, aldrig på den tiden jag känt honom vilket är många år.

När han inte svarade då heller så ringde jag, inget svar. Jag blev skit orolig och ringde igen efter ett tag, inget svar. Jag fick nästan en panik attack eller någonting blev så rädd.

Min bästa kompis kom över och ringde honom själv då svarade han. hon frågade honom varför han inte svarat mig och tydligen var det för han blev sur/ ledsen. Jag bröt ut i tårar så rädd jag hade varit och så orolig. Han svarade inte mig för att han var sur? för mig fanns det ingen bra anledning i det, för att inte svara på 6 timmar. Han svarade mig och vi började prata. han blev sur på sig själv osv.

Dagen efter när vi trodde allt blev bra mådde jag dåligt igen. Han också, vi bara kramades och grät lite, båda två. Det har aldrig hänt på ett och ett halvt år har vi aldrig gråtit framför varandra. och det känns fortfarande och känns som vi blivit starkare på något sett.

Som ni kanske förstår så behövde jag mest skriva av mig lite. Få alla tankar på en plats. det känns bra så.

Hoppas ni andra haft det bra iallafall och mår bra! för det gör jag!

Ha det så bra mina sköna!

Likes

Comments

Hej alla!

Vad har alla gjort i helgen? själv så har det varit mycket och kommer vara det i veckan.

Sen tycker jag att det är en väldigt ledsam stämning på min blogg och ska försöka bli bättre på att i bästa fall jämna ut det eller bara skriva om de bra sakerna och sedan en ledsam kanske för jag behöver skriva av mig ibland. och det kanske de flesta förstår?

Aja men iallafall helgen...

I fredags så var vi hos Benne (min pojkvän) och med vi menar jag min tvillingsyster och hennes pojkvän. den dagen så spelade vi pratade och jag sov. som jag 99% av gångerna gör :D

Jag kom sedan hem och sov hemma den natten. dagen efter så hade vi bestämt att vi skulle till badhuset och bada och efter det titta film och äta pizza och så. och det var samma personer som innan fast två till, Zelda och Teo. Benne hade dock match så han kunde inte var med och bada men gjorde ingenting för dem vann matchen så han ville såklart varit där annars så det var bara tur.

Vi badade inte så länge men det är säkert för vi har växt upp och inte tycker det är så kul längre. Men vi kom precis in på Bennes match för att titta men precis då hade typ lagen gått och alla börjat gå hem så vi missade det helt. Men vi köpte godis och gick hem till Teo och började titta på en film. en film som tog oss hela dagen att bestämma. vi åt sedan pizza och fortsatte titta på film och så men jag fick ont i huvud och i magen så jag och Benne gick hem till honom och jag sov där.

Dagen efter så skulle vi på kalas hos bennes kusin och hans ena lillebror och tydligen så fick jag komma för dem ville det. Och det tycker jag att det ska veta.

Men så såg min helg ut! kommentera gärna hur er helg var och vad ni hittade på! vill jätte gärna läs om den!

Likes

Comments

God fortsättning!
Hoppas alla har haft en underbar jul! Själv är inte mitt julfirande över. Jag firade julafton med min mammas släkt och juldagen med mammas sambos släkt och idag ska jag fira med min pappas släkt. Och pappas släkt har jag inte träffat på 3 - 4 år. Och jag vill inte träffa dem egentligen... min kusiner är kaxiga små skitar som bara bryr sig om sigsjälva, ja sist jag såg dem iallafall. Jag hoppas de flesta av dem har växt upp!
Min Faster blev sur på min pappa när vi fyllde 14 för hon trodde hon inte blev bjuden på något kalas och bröt kontakten med oss helt. Tills i år så min farmors bror gick bort då blev hon helt plötsligt vän med alla igen. Vilken jag personligen inte tycker om! Men Jaja!
Bilden ovan är en julklapp jag fått detta året iallafall och skot glad är jag för hörlurarna datorn är skolans och inte min!
Men vad har alla andra hittat på jullovet hittills och vad ni ska göra? Och vad har ni fått i julklapp?
Hej då alla sköna! Pöss!

Likes

Comments

Hej alla sköna!

Igår så hade vi varit hemma ett tag, jag och min syster då. Och vi skulle sedan tillbaka till Mormor och Morfar. vi åkte först till stan och där ifrån till Mormor då. det tog två timmar för oss att göra det.

Vi fick vänta i 39 minuter på nästa buss så vi passade på att gå in på Expressohouse. När vi varit där så gick vi runt lite och såg dem här vingarna på bilden, och så klart var jag tvungen att ha en bild! även fast att bilden inte blev så bra eftersom vi frös så mycket att vi hackade tänder. Så det blev en hyfsad bild men skulle inte heller säga att den är dålig.

Hur har er helg varit?

Ha så trevligt mina sköna! Pöss!!

Likes

Comments

Hej alla sköna!

Idag ska jag prata lite om mig och min enäggstvilling.

Det här är Patricia, hon är 8 minuter yngre än mig och som ni kanske ser så är vi väldigt lika. Hon och jag är väldigt lika på många sätt, men vi kan också vara väldigt olika. Ett bra exempel är på programmen vi går. Jag går frisör i Ängelholm och hon går Hotell & turism, vilket är helt olika saker. det ända lika med det är att vi båda jobbar med människor. Men det är liksom på två helt olika nivåer.

Patricia och jag står varandra väldigt nära och som många alltid frågar är " hur är det att ha en tvilling?", Jo jag skulle säga att det är precis som ett syskon man står väldigt nära fast att skillnaden är att vi är i samma ålder. Vi förstår varann väldigt bra, eftersom att vi lever nästan samma liv. Vi har gått i skolan tillsammans, växt upp tillsammans och har samma vänkrets. Och eftersom jag alltid har haft min syster vid sidan om mig så är det jobbigt när jag inte har henne jag kan gå till. När jag är ledsen eller bara behöver känna att jag, inte är ensam. Vilket jag gör väldigt mycket i skolan just nu, och det beror ju på att hon inte finns med. Min andra halva liksom bara försvinner och jag kan inte hjälpa att jag känner så även fast jag inte är ensam.

Jag har hört och läst mycket om äldre människor som också är tvillingar och hur dem har det i vuxenlivet. Många säger att det alltid känns tomt på något sätt eller att dem aldrig kan sluta skriva med varann.

Ja det var allt jag hade att säga om oss/ henne. Om ni har några frågor eller undringar vill jag gärna svara på dem!

Ha en fortsatt trevlig lördag! Pöss!

Likes

Comments

Hej alla sköna!
Är det bara jag som längtar till jul?
Haha antagligen inte!

Just nu lyssnar jag på julmusik precis i rättan tid.

Första advent är ju redan på söndag!

Vi jul pyntade igår och jag fick rätt mycket pynt i mitt rum eftersom att jag älskar när det finns något nytt som händer! även fast att jag inte kommer se det så mycket i år, och det är för att jag ska vara hos min mormor och morfar i två veckor. Och det är för att min mamma och hennes pojkvän ska utomlands. Jag är lite nervös över att va hos dem jag har aldrig varit hemma hos dem själv utan resten av familjen (julafton tex.). min mamma var väldigt ung när hon fick mig och min syster. Min mormor var väldigt snabb med att säga, jag kommer aldrig att passa dem. Det har hon heller aldrig gjort. men med åren har det blivit bättre men jag tror att det är för att hon är stolt över hur jag och min syster har blivit, och hur min mamma har uppfostrat oss..

Men påtal om julen igen! så känns det som att det inte var längesedan vi började skolan... mer som typ 2 veckor sedan även fast att vi har gått i skolan mer än 3 månader. Allt går så fort när man blir äldre, eller det är bara jag? 

Vad för speciellt ska alla göra på advent? Jag ska mysa hemma hos min Pappa och titta film!;)

Önskar alla en trevlig helg! Pöss!

Likes

Comments

Hej alla sköna!
Jag har gjort vid mitt rum nu på lovet och såhär blev resultatet :P Innan så hade jag en blommig tapet som var typ 50 år gammal och skit ful. Så jag behövde verkligen en renovering!
Mitt rum var det första som skulle göras vid när vi flyttade hit för ett år sedan. Men badrummen renoverades och hallen så det fick vänta jätte länge! Men nu äntligen så har jag fått mitt rum klart och på bilderna kan ni se lite av den gamla tapeten och den nya tapeten med det nya golvet!
Skriv gärna vad no tyckte om mitt tapet val!
Så hörs vi!

Likes

Comments

Hallå alla sköna!
Idag så startar vi dagen med snack och mys i sängen. Senare så började vi pynta runt i huset vilket tog sin tid vilket jag inte trodde det skulle. Senare fick vi klä ut oss och fixa oss vilket såklart var det roliga!
Jag var en cowgirl så jag fixa mig inte så mycket men jag fick sminka min killkompis och han var såklart jokern som på bilden. Och personligen tyckte jag att han blev bra och att han såg bra ut. Han vann våran utklädnings tävling och ska då ha festen nästa år.
Just nu så har vi deep talk och myser i våra pyjamaser och ska strax titta på film och ha det nice tills alla somnar och jag lär vara dem första som gör det.
Godnatt alla och trevlig helg! Pöss!

Likes

Comments