Hej alla!
Idag så var skolan mycket bättre även fast att vi inte hade några frisörslektioner.
Och jag tror att det beror på allt jag sa/skrev igår. Jag fick lätta på trycket i mitt bröst och sedan gråta ut. Jag fick en seriös attack och bara grät, visste liksom inte varför egentligen.

Men idag så var jag det som pratade för jag faktiskt fick chansen att prata, det kom liksom upp en diskussion som jag kunde vara med på. Och det gjorde saker mycket lättare att fortsätta prata senare på dagen också. Jag kände mig inte lika ensam och nu när jag skulle hem sa skulle dem andra ta en annan buss och sa det så att jag inte skulle tro att dem lämna mig eller dissade mig. Och även fast att jag vet det har hänt innan så känns det ändå bra att dem tänkte på det denna gången. Sedan sa dem hejdå och att vi ses imon. Vilket vi gör såklart.

Jag har inte känt någonting dåligt idag och det gör mig glad det är såhär jag vill ha det varje dag. Jag vill vara delaktig och inte behöva känna mig som ett vandrade spöke. Kunna prata utan att känna mig irriterande eller dum.

Jag vet att man aldrig ska ha stora förhoppningar men jag vill verkligen det ska vara såhär varje dag kanske ännu bättre!

Men det var en liten update om idag så ses vi snart!
Pöss Olivia!

Likes

Comments

Hej alla sköna hur har ni haft det? själv så har jag inte haft det så bra när det gäller skolan men hemma är helt okey!

Så föra måndagen började jag skolan igen efter jullovet, och den måndagen var rent åt helvete.

Ingen sa ett ord till mig förens jag själv sa något. inte ens ett hej fick jag... från någon. Ja folk sa hej men det ar liksom till alla och även fast att jag satt bakom och va där så tittade ingen på mig, jag var helt osynlig. Eller så kändes det iallafall.

Jag kände bara att det var nog för det är bara när vi har frisör som någon ens tittar på mig! jag försöker må bättre genom att prata med mina vänner på snapchat men det är liksom inte tillräckligt, jag behöver synas. Jag behöver veta att jag finns och lever men ingen visar det.

Så fort frisörlektionen är slut så finns helt plötsligt inte jag.

Jag ska berätta om en sak som hände föra fredagen. vi satt i matsalen för det gör vi tillsammans hela klassen varje dag vilket jag är så glad för vill absolut inte sitta själv i matsalen.

Så två av dem som åker samma buss med skulle till nån stuga och passa nån hund så pratade dem om vilken buss dem skulle ta om dem skulle ta den 27 som jag alltid tar det är den enda bussen jag kan ta. Eller någon annan som jag inte hör. Och då säger den tredje personen som åker samma buss som mig " nej den kan ni inte åka jag vill inte åka helt själv!" sa hon bredvid mig helt förstörd typ och jag bra satt där vände mig åt andra hållet och sa tyst för mig själv " jo för du åker så jävla själv...". Och det förstörde hela dagen för mig. Jag var glad på morgonen när vi fick reda på våra betyg från föra terminen och jag fick bättre än jag trodde vilket gjorde mig jätte glad ochsen lägger hon en så dum kommentar att jag bara dör. Sen att ingen säger till henne "men Olivia åker väl också den bussen" eller " så kan du inte säga när Olivia sitter bredvid dig!" men ingen sa ett ord dem kanske trodde jag inte heller skulle åka bussen men jag kommer till skolan själv och går ifrån själv även fast att de tre åker exakt samma buss som mig.

Det gör mig så arg och ledsen och deprimerad att snart så bryter jag ihop.

Mina vänner skriver massa men du har oss skit i dem, men det är inte så enkelt när du är mer tid i skolan än du är hemma och det förstör en. Det gör ont i mig hela tiden någon glömmer att säga hej eller glömmer fråga en fråga till mig, det gör ont. som fan faktiskt och även fast att det inte är med flit så känns det för jag upplever det för mycket för att bara vara 16 år!

Jag är inte vuxen jag kan inte hantera saker själv, jag behöver uppmärksamheten som det känns jag bara tar istället för att nån faktiskt ger den till mig. det tär på hjärtat mitt...

Det är inte hälsosamt att må så dåligt.

Då kommer säkert någon säga men varför säger du inte till eller gör något? jo för vad jag än gör ska jag gå med dessa personerna i två och ett halvt år till! Om alla då tycker det är mitt fel eller blir då arg på mig på något sätt blir jag hatad? hur ska jag då överleva den tiden då?

men ja... det va det jag skulle säga denna gången och få prata ut mig lite. Hej då för nu. Pöss!

Likes

Comments

Jahap.. då börjar skolan idag.
Vissa kanske längtar till det men inte jag inte en sån här dag iallafall...
Måndagar är det bara " vanliga" lektioner alltså inte nån frisör och det är de jobbiga dagarna eftersom att det är då jag känner mig mest ensam och bortglömd/utstött.
Så mina förhoppningar idag är att jag inte blir ignorerad utan hälsad på och att någon pratar med mig.
Och förhoppningsvis inte behöver sitta själv för att sitta själv kan vara skönt men också göra denna glömda och utstötta känslan värre än vad den är.
Så det är vad jag hoppas på idag.
Vad hoppas ni på? Eller när börjar ni skolan igen?
Pöss mina sköna!

Likes

Comments

God fortsättning!
Hoppas alla har haft en underbar jul! Själv är inte mitt julfirande över. Jag firade julafton med min mammas släkt och juldagen med mammas sambos släkt och idag ska jag fira med min pappas släkt. Och pappas släkt har jag inte träffat på 3 - 4 år. Och jag vill inte träffa dem egentligen... min kusiner är kaxiga små skitar som bara bryr sig om sigsjälva, ja sist jag såg dem iallafall. Jag hoppas de flesta av dem har växt upp!
Min Faster blev sur på min pappa när vi fyllde 14 för hon trodde hon inte blev bjuden på något kalas och bröt kontakten med oss helt. Tills i år så min farmors bror gick bort då blev hon helt plötsligt vän med alla igen. Vilken jag personligen inte tycker om! Men Jaja!
Bilden ovan är en julklapp jag fått detta året iallafall och skot glad är jag för hörlurarna datorn är skolans och inte min!
Men vad har alla andra hittat på jullovet hittills och vad ni ska göra? Och vad har ni fått i julklapp?
Hej då alla sköna! Pöss!

Likes

Comments

Hej alla sköna!
Hur har er vecka sett ut?
Min har varit lång och med mycket roliga saker och prov som gjorts.
I måndags hade jag prov i lättfärg och klarade man inte det fick man inte ha model på torsdagen så msn var lite nervös!
Sedan var det onsdagen som bara handlade om kursprov. Kursprov i fön, fön med tång och permanent! Och jag blev faktiskt mycket nöjd! Permanent speciellt, eftersom att ett A fick man om man gjorde det på 45 minuter och jag gjorde det på 43! Och mitt rekord sen innan var 53 minuter så jag blev jätte glad över mig själv.

På torsdagen hade vi modeller i lättfärg och jag hade två av mina vänner på skolan vilket var väldigt skönt. Provet på måndagen blev alls godkända i så det var inget att oroa sig över! Det var lugnt och skönt under hela dagen och det var väldigt bra för oss eftersom att det var våra första modeller.

På fredagen hade vi julklapps spel, fika och overlapsprov. Vilket det också gick bra.

Och på helgen var jag barnvakt med min pojkvän till hans kusiner. Och det var kul jag gillar att passa dem även fast att dem är stora nog och är rätt självständiga.

Nu väntar en rätt så lugn vecka det är bara matteprov nu:)

Nästa helg är det ju jul! 

Pöss! Olivia

Likes

Comments

Hej alla sköna!

Igår så hade vi varit hemma ett tag, jag och min syster då. Och vi skulle sedan tillbaka till Mormor och Morfar. vi åkte först till stan och där ifrån till Mormor då. det tog två timmar för oss att göra det.

Vi fick vänta i 39 minuter på nästa buss så vi passade på att gå in på Expressohouse. När vi varit där så gick vi runt lite och såg dem här vingarna på bilden, och så klart var jag tvungen att ha en bild! även fast att bilden inte blev så bra eftersom vi frös så mycket att vi hackade tänder. Så det blev en hyfsad bild men skulle inte heller säga att den är dålig.

Hur har er helg varit?

Ha så trevligt mina sköna! Pöss!!

Likes

Comments

Hej alla sköna!

Idag ska jag prata lite om mig och min enäggstvilling.

Det här är Patricia, hon är 8 minuter yngre än mig och som ni kanske ser så är vi väldigt lika. Hon och jag är väldigt lika på många sätt, men vi kan också vara väldigt olika. Ett bra exempel är på programmen vi går. Jag går frisör i Ängelholm och hon går Hotell & turism, vilket är helt olika saker. det ända lika med det är att vi båda jobbar med människor. Men det är liksom på två helt olika nivåer.

Patricia och jag står varandra väldigt nära och som många alltid frågar är " hur är det att ha en tvilling?", Jo jag skulle säga att det är precis som ett syskon man står väldigt nära fast att skillnaden är att vi är i samma ålder. Vi förstår varann väldigt bra, eftersom att vi lever nästan samma liv. Vi har gått i skolan tillsammans, växt upp tillsammans och har samma vänkrets. Och eftersom jag alltid har haft min syster vid sidan om mig så är det jobbigt när jag inte har henne jag kan gå till. När jag är ledsen eller bara behöver känna att jag, inte är ensam. Vilket jag gör väldigt mycket i skolan just nu, och det beror ju på att hon inte finns med. Min andra halva liksom bara försvinner och jag kan inte hjälpa att jag känner så även fast jag inte är ensam.

Jag har hört och läst mycket om äldre människor som också är tvillingar och hur dem har det i vuxenlivet. Många säger att det alltid känns tomt på något sätt eller att dem aldrig kan sluta skriva med varann.

Ja det var allt jag hade att säga om oss/ henne. Om ni har några frågor eller undringar vill jag gärna svara på dem!

Ha en fortsatt trevlig lördag! Pöss!

Likes

Comments

Hej alla sköna!
Är det bara jag som längtar till jul?
Haha antagligen inte!

Just nu lyssnar jag på julmusik precis i rättan tid.

Första advent är ju redan på söndag!

Vi jul pyntade igår och jag fick rätt mycket pynt i mitt rum eftersom att jag älskar när det finns något nytt som händer! även fast att jag inte kommer se det så mycket i år, och det är för att jag ska vara hos min mormor och morfar i två veckor. Och det är för att min mamma och hennes pojkvän ska utomlands. Jag är lite nervös över att va hos dem jag har aldrig varit hemma hos dem själv utan resten av familjen (julafton tex.). min mamma var väldigt ung när hon fick mig och min syster. Min mormor var väldigt snabb med att säga, jag kommer aldrig att passa dem. Det har hon heller aldrig gjort. men med åren har det blivit bättre men jag tror att det är för att hon är stolt över hur jag och min syster har blivit, och hur min mamma har uppfostrat oss..

Men påtal om julen igen! så känns det som att det inte var längesedan vi började skolan... mer som typ 2 veckor sedan även fast att vi har gått i skolan mer än 3 månader. Allt går så fort när man blir äldre, eller det är bara jag? 

Vad för speciellt ska alla göra på advent? Jag ska mysa hemma hos min Pappa och titta film!;)

Önskar alla en trevlig helg! Pöss!

Likes

Comments

Hej alla hur har nu haft det? Jo jag har haft det bra faktiskt:)
Skolan går bättre för mig med min klass iallafall. Jag har inte fått nån depression på över två veckor vilket är jätte skönt!
Jag känner mig inte längre osynlig och jag hoppas det stannar så väldigt länge så jag slipper tänka på det och inte lyckas med skolan.
Det finns fortfarande folk i min klass som jag känner inte tycker om mig, om ni förstår den känslan?
Ett exempel är att jag fortfarande sitter själv på bussen hem som till skolan, till skolan förstår jag men det väljer jag själv just för den anledningen att få sitta själv ändå. Och när man väl ser att dem sätter sig nån annanstans även fast man syns så blir man ledsen och det vill jag slippa därför sätter jag mig för mig själv längst back i bussen så att jag till och med slipper se dem.
Igår så gjorde jag någonting för både min kompis och en klasskamrat vilket fick mig glad för att dem båda blev glada!
Min klasskamrats lättfärgs modell hade hoppat av så att hon visste inte vem hon skulle fråga eller ha. Då kommer jag på att min vän Zelda ville färga håret hon hade tjatat på mig om det. Och då frågade jag min klasskamrat om hon ville ha min kompis som modell och hon blev jätte glad att jag frågade sa tack flera gånger! Och Zelda blev också jätte glad att jag frågade! För hon ville ju färga om sitt hår och eftersom att det är mycket billigare för dem att va modell för oss som lär sig ån hos en riktig frisör så va det vin, vin för båda!
Att få se dem bli så glada gjorde mig glad!:)
Jag kände en bra karma efter och hoppas därför idag att skolan ska gå bra eftersom att vi bara har programämne.
Ja det är vad jag hade för idag hoppas alla har det så kul i skolan idag eller på jobbet!
Vi ses alla sköna! Olivia

Likes

Comments

Hej alla sköna!
Jag har gjort vid mitt rum nu på lovet och såhär blev resultatet :P Innan så hade jag en blommig tapet som var typ 50 år gammal och skit ful. Så jag behövde verkligen en renovering!
Mitt rum var det första som skulle göras vid när vi flyttade hit för ett år sedan. Men badrummen renoverades och hallen så det fick vänta jätte länge! Men nu äntligen så har jag fått mitt rum klart och på bilderna kan ni se lite av den gamla tapeten och den nya tapeten med det nya golvet!
Skriv gärna vad no tyckte om mitt tapet val!
Så hörs vi!

Likes

Comments