Header

Som ni läser på titeln så var det så kallat "öppet hus" hos en kompis till mig. Det menades med att vi skulle till hans egna lägenhet och äta och så hälsa på helt enkelt. Vilket var jätte mysigt.

David och hans tjej bjöd oss på mat och det blev pommes och chicken nuggets, det var jätte gott. Hannah (Davids flickvän) är duktig på att laga mat, iallafall bättre än mig!
Vi prata lite under tiden, skrattade och hade mysigt. David tog sedan fram sitt egna gjorda spel som vi spelade en stund, tills vi alla bestämde oss för att göra ett nytt spel tillsammans. Det spelet vi gjorde har roliga och jobbiga utmaningar så som att man ska bete sig på ett speciellt sätt, eller klara av att göra några utmaningar på en vis tid. Så det vi gjorde var att göra en längre bana med lite mer olika saker att göra under spelets gång så att vi hade något att göra.

Vi hann aldrig spela dock då klockan blev över nio på kvällen och vi var tvinga att gå hem då vi hade nationella dagen efter.
Det var en av de roligaste kvällarna jag haft på länge! Måste göras om med de fantastiska människorna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ibland tror man att man passar in men ändå så gör man inte det? Är det för olika intressen eller personligheten eller att folk bara tycker man är jobbig? Är det för man har svårt att passa in som person hos andra? Varför passa in hos vissa men inte andra?
Jag vet inte om jag passar in... skolan eller annars. För jag är en sån människa som behöver få saker förtydligat för jag inte mår bra alltid. Vuxna människor gillar mig utav vad jag hört och dem i min ålder verkat ha motsatsen. De verkar inte tycka jag är något/någon att bry sig om (lite grovt sagt jag vet). Jag har fått höra hela mitt liv du är söt, snäll och en bra vän varför skulle ingen vilja bli vän med dig? Du kommer aldrig ha problem med vänner!
Men det är just det. Jag har svårt att få vänner, klart finns det alltid dem som jag klickar med det har alla. Men annars är det svårt, och de människor jag klickar med är aldrig med mig på det sättet som att vara i samma klass eller andra ställen att ses så. Jag vet inte om det är för att jag försöker få vänner och passa in som gör att det inte går, alltså att jag inte lyckas vara mig själv. Allt jag önskar är att kunna vara mig själv och sluta tänka på att bli gillad eller inte. För att vara sig själv är det största JA man ska ha. Men ibland kan det vara svårt att vara det för att man önskar att bli gillat och få vänner.

Jag hatar när folk jag känner att jag kommit nära och bra vän med säger "jag har kommit närmst Calle" tex. För, för mig är det som att allt ja känt/känner har varit i onödan jag har försökt och trott jag lyckats... men ändå misslyckats.

Även fast att alla säger att man är en familj betyder det inte att alla passar in. Det kommer alltid finnas den personen som är utanför. Tyvärr är det jag denna gången, och det har hänt för men jag har ändå alltid haft någon, som min syster eller pojkvän på skolan. Denna gången är jag helt själv, och gör allt jag kan för att passa in.

Likes

Comments

Igår tisdagen den 18 april så hade vi uppsättningsmodeller för första gången. Vilket för det första var såå roligt! Och för det andra lärorikt!
Jag har då gjort något som heter overlaps och loops (olika tekniker) som jag valt att blanda ihop vilket jag blev så nöjd med! Just loopsen hade jag inte fått så bra betyg i när vi väl hade prov fredagen innan lovet, så jag valde att göra det just för att säkra min plats i att få högre betyg i det. Och jag blev jätte nöjd denna gången! Vi brukar bara göra 5-7 st loops men jag gjorde 17 st vilket är många fler! Och tog så lång tid, ca två timmar (bara loopsen). Jag lärde mig hur jag skulle göra loopsen bättre desto fler jag gjorde och känner mig bättre än innan vilket är bra då jag behöver betyg MINST över C för att få bättre slut betyg i ämnet frisör.

Men vad tyckte ni om frisyren? Kommentera gärna och såg bad som vad fint vad det liknade och vad man kunnat ha det till!
Pöss!

Likes

Comments

Då var påsklovet slut och det är skola igen... vad man har längtat efter långa dagar och tidig morgon, inte riktigt eller?
Men iallafall, på självaste lovet har jag hittat på en hel del. Som tex, varit i Stockholm och bowlat med pojkvännens släkt. Ska jag gå in mer på detalj? Ja okey.

Vi börjar med Stockholm. Om du inte redan visste det så bor jag i Skåne och hade aldrig varit i Stockholm så det var första gången för mig. Vi åkte mest dit för att titta på vada museet och lite sånt vilket alla i min familj tycker om att göra.
Sen så passade vi på att gå på Drottninggatan efter allt det som hänt... det var jätte vackert hade kunnat gå på gatan i timmar och tittat på blommorna som låg överallt.
Förutom Vasa så gick vi på tre museum till som historiska, nordiska och armé museet. Men klart var Vasa häftigast! Hade kunnat titta på det i timmar! Det var så stort så legendariskt inga bilder kunde visa eller beskriva känslan i kroppen man fick av att titta på det.
Vi shoppade såklart också men inte så mycket, köpte mest shorts till sommarn och present till pojkvännen min, och såklart souvenirer från Vasa!
En liten rolig sak som hände på vägen upp till Stockholm var att vårt tåg fick strömavbrott och vi fick evakuera hela tåget, det är inte så många som kan säga att man varit med om det! Nu kan jag det;)

Ah det var tisdagen till torsdagen! Fredagen så var jag och bowlade med Bennes släkt vilket dem går varje år (jag var med föra året också!), det är jätte trevligt och kul att vara med hans familj och hoppas att dem tycker om mig! Det är inte så mycket att säga mer än att jag kom näst sist av alla barn och då är jag nästan äldst!

Det var de roliga jag gjort detta lov! Vad har ni gjort för kul eller ert lov har kanske inte ens börjat? I så fall vad ska du hitta på?

Likes

Comments

Hur förklarar man för den man älskar hur man mår och varför? Hur förklarar man vad denna person kan göra för att man ska må bättre.

Jag vet hur många gånger du frågar "Hur kan jag hjälpa dig?" mitt svar blir alltid "Jag vet inte" även fast att jag vet, men vet inte hur jag ska förklara för dig som inte känner samma som mig, som inte mår dåligt över samma saker. Jag kan må så dåligt att jag gråter för att jag vill berätta för dig varför och vad du ska göra för att jag ska må bättre men vet aldrig hur för att du ska förstå.

Det jag pratar om har jag nämnt i mitt inlägg om ångest, och det är om alkohol och rökning osv. Jag mår dåligt av att se min pojkvän eller en väldigt närstående prata om det eller dricka det osv. Jag har aldrig brytt mig om det innan men det har kommit med senare år och vet inte riktigt varför jag börjat må dåligt över det nu? Eller varför det blivit en så stor del av varför jag mår som jag gör. Om det är för min Far körde rattfylla och man börjar tänka på när man var liten och hur det är idag, och när man själv börjar bli i den åldern att detta kommer in i ens liv. Jag borde bara vänja mig varför skulle någon annan inte få dricka bara för att jag mår dåligt över det. Jag har själv valt att inte dricka själv eller att egentligen berätta varför.

Men hur förklarar jag för den jag älskar att jag inte vill att han dricker vid mig för då mår jag dåligt. Det kan ju inte alltid vara så? Kan inte gömma det för mig i framtiden och även om känslorna försvinner så blir det inte bättre för att det försvinner ur min åsyn. Hade varit så mycket enklare att någon annan bara säger det för gör man det själv så blir det aldrig av. Man känner sig dum och tycker att det inte är lönt att berätta för han kommer inte förstå eller inte tycka att det är ingenting att bry sig om.

Det kanske inte ens blir bättre... det kanske försämrar saken och man mår ännu sämre än vad man borde göra. Även fast att man säger " det är bara att berätta för honom han kommer lyssna" så är det bara hur? i min värld är det inte bara att berätta, och med allt annat som händer runt om kring med skola och annat blir allt bara så rörigt i huvudet och vet inte riktigt vad man ska ta sig till. Man hinner inte med någonting.

Det är väl vad dagens Quote säger mig, att sluta känna och få leva! Utan att behöva må dåligt.


Likes

Comments

För er som inte läst eller sätt mitt senaste inlägg så ska jag prata om Matrix education idag. Jag var där igår och var hemma väldigt sent och ändå haft skola idag.

Vi fick världens bästa goodiebag! Produkterna finns ovan. De produkterna är Matrix egna och är just för colored hair och vad jag vet är dem as bra.

Men iallafall, vi vaknade som vanligt på torsdagar och åkte hela vägen till Ängelholms station. Därifrån åkte vi hela vägen till Köpenhamn och sedan till Matrix lokal där. Under dagen blev jag klippt och jag fick hjälpa till att föna. blanda färg och schamponera de danska modellerna.
Sedan blev alla stylade och vi övade på redovisningen/ showen. Jag var väldigt nervös eftersom att jag inte riktigt visste när just jag skulle in. Men det gick bra och ingen trillade osv. När jag gick in fick jag många inspirerade ögon på mig, och många bilder togs. Min hårfärg lyser så jag var inte förvånad och sedan är klippningen något extra! Sedan åkte vi hem helt enkelt, efter vi fått våra goodie bags så klart.

Dagen var kul och spännande, lätt något gör om, om jag får chansen!

Likes

Comments

Nu har vi börjat på med mitt hår inför att vara model i Köpenhamn imorgon. Och under en period där så blev jag blond igen vilket jag faktiskt saknar men är så mycket roligare med färg!
Men resultatet på mitt hår får ni se igen imorgon! Då jag blir klippt då med!
Under dagen var vi på salongen hela dagen typ. Jag var där fram till klockan fem och var där från 10 på morgonen då jag hade nationella i engelska tidigare på morgonen.

Jag har mycket att göra egentligen, men är så dålig och glömmer hela tiden vad jag ska göra...
Så nationella i svenska och mitt prov på fredag får pluggas på tåget till Köpenhamn imorgon!
Ha en trevlig onsdag och torsdag med er så hörs vi imorgon med en massa bilder!

Likes

Comments

För ett tag sedan så frågade min frisörlärare i färg efter mig. Hon sa att en man hade varit på skolan och frågat efter just mig, och dom vem som helst blev jag först nervös. Vem frågar efter mig och en man? Vem skulle komma till skolan och fråga? Kändes så konstigt, men hon fortsatte.
Han kommer från en salong här i Ängelholm och har sett ditt hår och velat ha med dig i Köpenhamn som modell i just "crazy" hårfärg. Jag tycker detta lätt jätte roligt att han har sett mig och velat ha just mig som modell! Så jag svarade såklart ja!
Senare träffade jag den här mannen och han är jätte trevlig och vi pratade om vad jag hade gjort med mitt hår vad jag hade tänkt mig kunna göra osv.

Så under den här veckan ska jag till Köpenhamn i Danmark på någon Matrix undervisning/show eller vad det ska kallas.
Jag är så spänt vill att onsdag ska vara imorgon orkar inte en helt vanlig tisdag! Så tisdagen får gå fort annars dör jag av längtan! Min hårfärg som jag har just nu är så tråkig och så urtvättat att det blåa nästan blivit grönt vilket jag personligen inte tycker om!
Men vilka ät tagande jag har faktiskt ingen aning vad den här mannen har tänkt sig, jag vet bara att det inte blir dem färgerna jag absolut inte vill ha!

Men ni får se på torsdag då det är helt klart! Vi ses då!
Pöss!

Likes

Comments

Har du någonsin känt dig ledsen, arg eller besviken men vet inte varför?
Jag känner så ofta! Kanske för ofta än vad jag skulle...

Jag kanske vet vad det är för stunden men när den stunden är över är det som ett tomt bland. Vad var jag ledsen över? Vad startade den ångesten den depressionen?

Det finns en start på vissa av gångerna för min del. Ah för att det hänt så ofta. Jag vet varför men ändå inte fientliges för det är så dumt.

Jag mår dåligt över andra människors val. Med den menar jag de människor som står mig närmst. När dem inte tycker det är något problem så blir jag nerstämd och ledsen. Då börjar jag övertänka saken och allt blir så dumt, så suddigt.

Jag har aldrig haft problem med att folk röker innan men med tiden när jag mått sämre och sämre så har jag blivit mer känslig mot just rökning.
Speciellt när min pojkvän gjort det tidigare och fortfarande inte tycker det är något dumt. Sen att min bästa vän har börjat med det. När dem två snackar om det hon vill bjuda och han säger " jag vill men det vill inte hon (jag)" det tär på mig jag vet egentligen inte varför. Jag har aldrig provat själv och skulle aldrig ens tänka på att testa för, för mig finns det inget dummare. Varje gång tänka på att han gör det inte nu för att jag är med. Han skulle gjort det om jag var hemma eller inte såg.

Det är en så dum och konstig sak att förstå och jag vet inte varför jag mår så pass dåligt över det som jag gör. Varför vara ledsen över en sån sak? Jag vet inte och jag vill egentligen inte men även hur jag tänker mår jag dåligt. Det är svårt att få alla att förstå. För jag tror inte det är vanligt att känna som jag gör.

Sen när någon frågar " hur är det?" Så vet dem redan varför men inser det inte. Jag kan ha sagt det hundra gånger men måste ändå säga det om och om igen. Ska man behövs det? Sen så kommer personen inte ens att förstå, dem kommer tycka, att vad är det att vara ledsen över? Man bara är det, har ångest övertänker saken och mår mer och mer dåligt.

För mig finns det mer att må dåligt över och det är alkohol men mest öl. För anledningar jag egentligen inte vill nämna men är nog lättast då att ni förstår.

En nära person till mig missbrukar alkohol. Hen kan dricks det som om det vore vatten, och när min pojkvän dricker och gör precis samma sak... känns det som att allt går om igen. Samma sak kommer hända här. Jag vet om att det inte är så men det är precis så det känns i hela kroppen. Jag känner så för att jag älskar dem och mår dåligt för de dem gör. Och att säga till någon "du får inte dricka för då mår jag dåligt", hur låter det? Jag kan inte bestämma över någon annan om vad dem vill och inte vill dricka. Jag vill inte vara sådan. Jag vill vara stark.

Jag vet att detta är väldigt konstigt skrivet och att många inte kommer att förstå men också att det finns några där ute som nu kommer veta att dem inte är ensamma.

För jag mår också dåligt ibland...

Citatet för dagen är så jag känner mig. Jag gråtet för någonting jag inte kan sätta fingret på. Tårarna är orden munnen inte kan säga.

Likes

Comments

Hej alla!

Idag vill jag prata om föra helgen och hur jag mått. Mest handlar det om söndagen och måndagen så inte så mycket helg egentligen, men så jag beskriver det ändå.

I söndags så skrev jag och Benne (pojkvän) om att träffas med min pappa och så, och som vanligt så gör han det bara för att jag ber honom. Inte för att han vill. Så jag började skriva om det och var lite irriterad över det inte arg men irriterad för att han inte alls tyckte att han gjorde så när jag vet att han gör det, det märktes på sättet han skrev på. Så jag sa det kanske på ett taskigt sätt kommer inte ihåg vad jag skrev för det var på snapchat.. men jag menade inte det taskigt men som sagt var jag irriterad och lite ledsen för att han inte bara vill säga sanningen till mig.

Till sist fick jag inget svar på lång tid så jag skickade igen att jag började bli orolig, han svarar alltid om jag skrivit till honom det blir inte tyst i 6 timmar, aldrig på den tiden jag känt honom vilket är många år.

När han inte svarade då heller så ringde jag, inget svar. Jag blev skit orolig och ringde igen efter ett tag, inget svar. Jag fick nästan en panik attack eller någonting blev så rädd.

Min bästa kompis kom över och ringde honom själv då svarade han. hon frågade honom varför han inte svarat mig och tydligen var det för han blev sur/ ledsen. Jag bröt ut i tårar så rädd jag hade varit och så orolig. Han svarade inte mig för att han var sur? för mig fanns det ingen bra anledning i det, för att inte svara på 6 timmar. Han svarade mig och vi började prata. han blev sur på sig själv osv.

Dagen efter när vi trodde allt blev bra mådde jag dåligt igen. Han också, vi bara kramades och grät lite, båda två. Det har aldrig hänt på ett och ett halvt år har vi aldrig gråtit framför varandra. och det känns fortfarande och känns som vi blivit starkare på något sett.

Som ni kanske förstår så behövde jag mest skriva av mig lite. Få alla tankar på en plats. det känns bra så.

Hoppas ni andra haft det bra iallafall och mår bra! för det gör jag!

Ha det så bra mina sköna!

Likes

Comments