Header

​Chalait, matcha café. Har hittat ett nytt favoritställe i Manhattan. Fin inredning och god matcha allt från kalla till varma drycker.  

 I söndags spenderade jag en hel dag på college och därefter mötte jag upp en vän i Brooklyn Heights.   Har varit fantastiskt väder de senaste dagarna och termometern kommer stå på 26 grader denna vecka. Passade på att åka till Soho idag för shopping och ikväll ska jag äta middag med Rebecca på Bunsmith, en koreansk restaurang.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter att jag och Caroline varit på Black Tap visade jag bilder på deras milkshake för Aidan och såklart tackade han inte nej till ett besök. Så igår tog jag med honom dit efter skolan och kan absolut konstatera att han svävade bland moln. Överlycklig var han och det är det viktigaste! Älskade pojk.

Likes

Comments

​I lördags hängde jag med Aidan hela eftermiddagen sedan mötte jag upp mina danska tjejer på Chavela's. Åkte sedan vidare mot Barclays Center och Queen B var fantastisk. Var många kända artister som uppträdde samma kväll  och pengarna som de tjänar ihop går till utbildning  för barn och deras framtid vilket är riktigt fint! En bra lördag med andra ord och är helt säker på att Talisa hade en toppen födelsedag.

Likes

Comments

​Snabb uppdatering. Ska snart ta tunnelbanan till Franklin Avenue för middag med Talisa och Signe sedan ska vi till Barclays center på Tidal konsert där BEYONE- Queen B, Nicki Minaj och Alicia Keys kommer att uppträda. Talisa fyller även år idag så grattis till henne! Kommer bli en magisk kväll. Imorgon ska jag till Manhattan för att påbörja min första kurs på BMCC university och därefter blir det nog att möta upp en vän.

Likes

Comments

​Black tap milkshakes are lit. De serverar burgare, sallader och enorma milkshakes i olika former allt från choklad till cotton candy. Kön brukar vara riktigt lång men som tur var det tomt denna morgon. Mötte upp Caroline , från Jönköping, på brunch och vi har så mycket genensamt. Hon har varit Au-pair här i ett år men har förlängt i nio månader.  Träffade även henne igårkväll eftersom vi bestände oss för att gå på bio på Union Square theatre, The girl on the train. 

I veckan. Aidan har varit ledig två dagar från skolan så har tagit med honom till bio- Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, i 3D och den var riktigt bra!  Har även hängt i parken och så har vi även åkt rullskridskor utomhus på Prospect Park med Tristan.

Likes

Comments

Ett himla fint område i Manhattan är Battery Park omringaf av Hudson river. Min vän Talisa bor i detta område och även en svensk tjej som jag har umgåtts med denna vecka. Hon bor i samma byggnad som Leonardo Dicaprio, inte alls illa. Caroline, den svenska tjejen är så himla snäll och vi har så roligt ihop! 

Likes

Comments