Header

Snapshots från måndags. Har gymmat denna vecka sedan träffat vänner! Ska alldeles strax laga lunch till mig själv sedan ska jag fixa mina naglar. Efter jobbet ska jag åka till Manhattan, rockefeller center, för att möta upp Carro. Vi ska kolla på deras Christmas light show där de lyser upp julgranen.

Likes

Comments

För nån helg sedan träffade jag Emilie och Ida vid Lavo för att gå på en dagsbrunch där det bjöds på mat och bubbel samt dagsfest. Sedan åkte vi limousin till PHD rooftop midtown för att festa. Hade en grym utgång och utelivet i New York är top notch!

Likes

Comments

Brunch här i New York är en stor trend och det måste vara den bästa måltiden på dagen. Jag brunchar med vänner flera dagar i veckan och finns så många alternativ så har än så länge testat på nya coffeeshops varje gång. Dessa himmelska pannkakor hittade vi i Ephistrophy.

Träffade Emilie i Williamsburg för brunch, snack och shopping. Bananbröd är verkligen hur gott som helst.

Jack's wife freda tillsammans med Carro, Emilie och Laura - ett av mina favoritställen!

Jack's wife freda med Carro återigen.

Finns även en hel del häftiga caféer i Brooklyn bland annat i Williamsburg och i Manhattan. Har gjort en hel lista på ställen som jag måste bocka av gällande matväg. Hittills har det gått riktigt bra haha.

Likes

Comments

Min första Thanksgiving i New York var underbar. Åkte till Connecticut för att hälsa på Cindys och Chris familj och vi blev bjudna på en riktig Thanksgiving middag. Var verkligen amazing och ett riktigt fint område som ligger utanför New York. Sedan åkte vi tillbaka till Manhattan för att gå på en Broadway Show - Cats. En riktigt häftig upplevelse och showen var som jag förväntat mig. Ni vet en såndär dröm man alltid haft sedan barnsben "Broadway show i New York". Vill tacka Cindys föräldrar för att de tog med mig och för en minnesvärd weekend.

Likes

Comments