Har inte skrivit på bloggen sedan mitten av nov, Har inte haft någon lust, ingen glädje i livet heller. - Sluta att tycka synd om dig själv, skulle jag tänka om jag såg någon skriva så. Man tänker helt annorlunda när man väl befinner sig i någon slags jobbig period. Det är lite svårt att förklara hur man blir vid värk 24/7 men man blir ingen trevlig och social person. Det jag mest av allt tycker illa om är mig själv i dessa stunder samt att jag inte kan göra det man är van vid. Små enkla saker som man gör varje dag, inte kunna cykla som jag gjorde varje dag, inte leka med barnbarnen som man gjorde förr. Tröttheten som sätter stopp för att orka gå ut på krogen och bara ha roligt. Har en stor kärlek i mitt liv och det är vår staffe Daphny, som förgyller mitt liv något heltl fantastiskt .

Nu ser jag fram emot en jul med hela vår älskade familj. Alla har med sig någon maträtt/maträtter så jag slipper att laga all julmat själv. Vi ska ha en riktig skön och avslappnad jul, många leksaker som ligger över hela golvet, spela spel och ha det så bra man bara har när allt är som det är jul. Inget jäktande och stressande eller spring runt i affärer. Det mesta är redan inhandlat. 

Önskar alla en bra vecka som innehåller mycket glädje och inte bara stress och jäkt 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En helt underbar dag med sol och ett lätt snötäcke. En underbar dag tycker många så även jag. Fast inuti mig är det allt annat än underbart.

Det sliter och drar åt alla håll. Vet inte riktigt vad jag tycker eller har för känslor. Uppror så i min kropp finns det ingen sol.

Denna vecka ska jag gå till jobbet på onsdag igen. Min värk börjar att avta så det är ändå en positiv sak. Den gör mig väldigt nere så mina skov hatar jag. Ni som har samma problem vet vad jag pratar om. Alltid svårt att förklara hur man mår och känner sig.

Vill ändå säga att det är en underbar dag ute idag och önskar er en fortsatt trevlig söndag


Likes

Comments

Solen skiner och det är alldeles fantastiskt fint idag. Visst känns det extra bra när sådana dagar infinner sig ?

Då längtar man också efter värmen och hade jag en skattkista så hade jag köpt oss ett jättefint hus söderut där man hade kunnat bo under vintertid. Att få drömma sig bort känns ibland gott. Men så kommer även verkligheten tillbaka och ibland, som inatt, kom den som en magspark. Kroppen vill ingenting som jag vill. Feber som jag inte vet om det är från RA eller något annat. Värk sätter stopp för många självklara saker. Att kunna gå i trappan, resa sig från en toastol, klämma fram tandkräm ur tuben, hålla i en kaffemugg ja listan kan göras lång. Jag tycker ändå att det är fin dag med solsken och sitta i solväggen med

Likes

Comments

Jag har haft ett bra liv med en del törn. Fast dom kommer en annan dag. Är lyckligt gift med en man som inte vill pensionera sig efter 1 1/2 års övertid. Men det är nog ett klokt beslut. Vill inte påverka det på något sätt.

Huvudsaken är ju ändå att man gör det man mår bra av...

Jag skulle också vilja "hitta" något som jag mår bra av ibland. Speciellt när värken kommer från helvetet. Har en RA-diagnos, vilket som många redan vet, betyder reumatisk atrit. Sitter i alla kroppen stora och små leder. Detta med kyla påverkar också på mig väldigt mycket. En del mår bättre av kylan så det finns både och.. Har haft detta sedan 2014.

Men nog om detta för idag. Har 5 fantastiska barn, 38, 36, 33, 29 och 24 år. 6 barnbarn; 15, 12, 11, 10, 9 och 7. dom är absolut det viktigaste i mitt liv. Har 3 bröder, en äldre och två yngre. Mor och far i livet. Är född i ett litet samhälle som heter Mellerud men flyttade till landet ett par år efter min pappa hade dött. Då var jag ca 5 år. Bodde på en gård tills jag flyttade till stan när jag var 16 direkt efter skolan. Började jobba inom vården. På den tiden fanns det jobb hela tiden typ överallt. Har sedan jobbat inom vården samt även varit på fabriksgolvet i ca 19 år. Även hunnit med att ha en butik med barnkläder. Det var en kort historia på 2 år. Vår lilla by ville inte ha en sådan.

Nu jobbar jag ca halvtid på en lokaltidning som annonssäljare. Har 5 underbara kollegor som förnöjer några dagar i veckan. Har fortfarande inte kommit fram till vad jag vill göra när jag är färdig med arbetslivet så antagligen så gör man något för att få en inkomst och att ha ett socialt liv utanför hemmet.

Huvudsaken är ju ändå att man gör det man mår bra av....Likes

Comments