Header

​Ni kanske märker att jag skriver som om det vore ett sms liknade till en person i mellan åt. Lite det som är meningen. Här ventilerar jag mig vilket ska hjälpa mig att inte ventilera mina känslor till honom.. Imellan åt känner man att man bara vill ringa och skrika JAG ÄLSKAR DIG OCH VILL BARA VARA MED DIG ! Vilket jag absolut inte ska göra.. Därför är det så bra att jag skriver här istället..  så jag får ur mig på något vis. Att hålla allt inom sig blir bara kaos. Önskade att jag kunde prata med j om det här. men jag vänder på det hade det varit jag som hade gått så hade jag inte orkat/velat att mitt ex hörde av sig stup i ett.. För när ett förhållande tar slut är det som en berg och dalbana  i ens huvud där känslor går upp och ner hela tiden. så då skulle det bli drygt i längden och få alla dessa sms/samtal. Visst skulle man vilja finnas men till en viss gräns. Plus att jag vet att han mår dåligt när jag är ledsen och jag vill inte sabotera hans dagar. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

jahaap nu deppar vi lite till då.. dagen började bra vaknade och kände mig lugn i mig själv och trodde verkligen på att den här dagen skulle hålla hela vägen ut. men nej. imorse följde jag med Mikaela till sjukhuset sen käkade vi lunch och så åkte jag vidare till jobbet. jobbar på tjärnahuset idag innan mitt fasta schema börjar. vilket är på torsdag.  kände mig jätte glad att komma hit för alla är så gulliga och snälla här men nu var det bara som det small till och man bara rasade ner och känns som man ska börja grina. känner panik i kroppen. mitt hjärta skriker verkligen efter dig. ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen. det gör så fruktansvärt jäkla ont att gå dag in och dag ut och längta efter en person man älskar och man kan inte göra någonting alls. man kan inte få bort smärtan. är som en madröm som man aldrig vaknar upp ur.  håller på blir galen på det här.  när ska det sluta.  när ska mitt hjärta ge upp dig? kan jag bara sluta älska dig så jäkla mycket som jag gör!!

Likes

Comments

sömnlösa nätter har man haft ganska mycket den senaste tiden. men dom hjälper en att få tänka i lugn och ro på hur mycket man kastat bort sina dagar och sitt liv att må dåligt över människor som inte ens förtjänar det. man vet verkligen vilka som är sina riktiga vänner nu. ikväll bestämde jag mig för att det är dags att tuffa till sig lite. tårarna har tagit slut nu och finns inga fler att få ut. dags att börja leva och må bra igen ..på riktigt.  man bestämmer själv över hur man formar sitt liv. och mitt liv är mitt liv och det ska ingen få ta i från mig!

Likes

Comments

Nu längtar jag tills jag blir ledig. Då blir det leta och bygga möbler till mitt kök. köket ska bli ett mysigt shabby chic kök. Har såna planer på hur det ska bli och det kommer bli så bra !!👍 förövrigt sitter jag på vak på jobbet och googlar och drömmer mig bort i shabby chic världen 😁 om en timme slutar jag så då blir det hem och sova så man orkar upp till en delad tur till sen tar jag ledigt några dagar.. tror jag.  haha vet hur jag är , blir galen av att inte jobba efter en dag. blir så rastlös men nu har jag köket att tänka på så hoppas det motiverar en till att vara ledig 😊 nog för att det är bra att jobba också iallafall när lönen kommer,men! kroppen orkar inte i längden.. tyvärr.  idag har iallafall dagen varit ok.  skönt att det finns såna dagar också,  hoppas den håller i sig.

Likes

Comments

Idag kom en sån här jobbig dag igen.. när ska det sluta?! när ska man få må bra ?? jag hatar att känna så här, jag hatar att jag älskar dig! förstår mig inte på mig själv hur jag kan älska en person så mycket som inte älskar mig. tänk om det bara fanns ett sätt eller en knapp man kunde trycka på så man stängde av sina känslor. Att till låta sig själv att bli kär är det största misstaget jag gjort, varför släppa in en annan människa om det ska sluta i smärta och tårar? det är inte värt det !

Likes

Comments

varför ser man inte bara det man har istället för det man inte har.  Lägger för mycket energi på att jag inte har dig istället för att se att jag faktiskt har en fantastiskt fin lägenhet, fem underbara katter och en helt otroligt vacker häst och mina vänner på det. jag har ett bra jobb att gå till där det finns gamlingar som verkligen gör min dag, som berättar  vilket kanon jobb jag gör och gör doms dag. försöka fokusera på det nu.. om det går.. men. jag är trött på att förstöra mitt liv på dig att jag ska må dåligt dag ut och dag in för att du inte vill vara med mig. jag vet att jag är en bra person.  och ser du inte det kan jag inte göra något åt det. acceptera att det är som det är istället.  trött på att slänga bort dagarna. idag känner jag mig stark!

Likes

Comments

tänk vad många gånger om dagen man tänker ,tänk om? gör jag si gör jag så ,så kanske allting blir bra igen. tänk om man kunde hitta rätt ord tänk om man kunde göra rätt grej för att allt ska bli bra. samtidigt som man tänker så ,så hör man en röst som säger men lägg ner du vet att det spelar ingen roll längre vad du gör. det är över inse det. varför kan man inte stanna på den rösten istället för att fortsätta älta tänk om.. den enda man gör illa är sig  själv , varför hajar inte hjärnan det för ? varför försöker man hålla hoppet uppe av något som redan är dött?

Likes

Comments

Hade en mysig kväll med mina älsklingar igår (katterna) film kväll i sängen i väntan på att sova för idag vankades det jobb igen,  nu var ledigheten slut och man var tillbaka till verkligheten igen. Tillbringade min ledighet i stallet. där trivs man som en gud! vaknade med samma jobbiga klump som är sin vanliga ordning nu för tiden, hade hoppats att det skulle bli bättre under dagen men inte idag tydligen, känns som jag bara vill springa och gömma mig som om alla kollar på mig som jag vore en idiot.. nu längtar jag hem där jag bara kan släppa ut allt och ingen ser..

Likes

Comments

varje morgon när jag vaknar vill jag bara somna om igen. känns som ett tryck i bröstet av smärta och vill inte tänka. det var länge sen jag vaknade och kände oj vilken härlig dag i dag blir det en bra dag. istället känner man vad ska jag upp o göra snälla låt mig somna om. allt känns så tomt utan den jag älskar. att bli lämnad av sin livs kärlek är det värsta och jobbigaste jag upplevt.  ingenting är roligt ingenting känns bra, är som att leva i en madröm som man aldrig vaknar upp ur.. man ber varje kväll att man slipper vakna med denna smärta att man vaknar och inte minns det förflutna. ibland brukar jag nästan hoppas på att jag är med om en olycka så jag tappar mitt minne. låter sjukt men jag orkar inte med kampen varje morgon - kväll..  försöker göra allt för att lindra.. som att jag sitter kvar på jobbet flera timmar efter jag slutat för att slippa gå hem och bli påmind om oss. allt sitter i väggarna här hemma. tvingar mig själv att somna för att få bort lite tid på dagen.. stallet är nog det enda som kan få mig att må bra i några timmar om dagen. så jag är väldigt  tacksam att jag har min älskade cenita ♡

Likes

Comments