Header
View tracker

Då kör man ett FM pass nu till 15:30 sen blir det sjukhuset och plocka ur spiralen och det är jag så jäkla nervös över. Efter det ska jag bara vara hemma och ta hand om mig själv och bara njuta utav eftermiddagen/kvällen. Sen ikväll kommer Magnus hem också :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

View tracker

Nu var det länge sen jag uppdaterade såg jag. Här har det hänt massor den senaste tiden. Jag och Magnus har äntligen flyttat ihop och har börjat fått ordning på lägenheten , super nöjda är vi :) uppdaterar bilder senare.

Fått fortsatt schema på Hagalundsgruppen så är super nöjd med det också eftersom det är här jag vill vara och trivs som bäst 👌🏻 den här månaden har jag sagt till om mindre procent vilket ska bli jätte skönt.jobba 100% är Inte riktigt min grej. Känner att jag hinner inte med det när jag har hästen plus djuren hemma som inte Ska behöva sitta själva jämt,dock har dom Magnus hemma förutom tre dagar i veckan. Dom måste bara älska honom eftersom dom får gå ut när han är hemma,har slutat släppt ut dom innan jobbet eftersom puff har fått för sig att vara ute och fria i flera timmar så hinner inte få in honom då. Husse är bättre än matte just nu 😉

  • 1 readers

Likes

Comments

View tracker

"GODMORGON" Vaknade klockan 14 idag så blev en sen frukost. Efter en helgsjobb så var det skönt att ta "liite" sovmorgon. Idag ska jag bara vara hemma och pyssla lite med både städ och inredning, sen ikväll får man lite besök utav Jasmine så blir det lite glögg tjejkväll. Idag åkte älsklingen iväg på jobb och blir borta som alltid tre dagar.. Längtar redan ihjäl mig efter honom. men på onsdag är han hemma igen. så dom här tre dagarna blir det jobb och få lite gjort med allt som ska göras så man kan ägna sin tid åt honom när han kommer hem :)

Likes

Comments

Ett MIRAKEL har skett.
Nu har man äntligen deppat klart. I cirka ett halv år har man varit nere i ett mörker och trott att ens liv aldrig kommer se ljuset igen. man såg bara att det fanns just en person som kunde få mig att känna den glädjen igen. MEN så var det absolut inte. Den glädjen jag har idag skulle aldrig vara detsamma om det blev som förut. Min glädje idag går inte förklara med ord. men jag är så enormt lycklig och det känns som jag har hittat rätt för engångs skull. idag har jag en fantastisk kille och är mer kär än någonsin, miraklet hittade till mig denna gång! har bytt grupp på jobbet också, och jag trivs som en gud här. får vara ute och jobba samt träffa underbara människor och sjukt bra kollegor 😊 det enda som bekymrar mig lite just nu är att jag går ner i vikt fortfarande fast jag äter som jag ska. meen jag ser iaf inte "sjuk" ut längre 🖒

Likes

Comments

​Ni kanske märker att jag skriver som om det vore ett sms liknade till en person i mellan åt. Lite det som är meningen. Här ventilerar jag mig vilket ska hjälpa mig att inte ventilera mina känslor till honom.. Imellan åt känner man att man bara vill ringa och skrika JAG ÄLSKAR DIG OCH VILL BARA VARA MED DIG ! Vilket jag absolut inte ska göra.. Därför är det så bra att jag skriver här istället..  så jag får ur mig på något vis. Att hålla allt inom sig blir bara kaos. Önskade att jag kunde prata med j om det här. men jag vänder på det hade det varit jag som hade gått så hade jag inte orkat/velat att mitt ex hörde av sig stup i ett.. För när ett förhållande tar slut är det som en berg och dalbana  i ens huvud där känslor går upp och ner hela tiden. så då skulle det bli drygt i längden och få alla dessa sms/samtal. Visst skulle man vilja finnas men till en viss gräns. Plus att jag vet att han mår dåligt när jag är ledsen och jag vill inte sabotera hans dagar. 

Likes

Comments

jahaap nu deppar vi lite till då.. dagen började bra vaknade och kände mig lugn i mig själv och trodde verkligen på att den här dagen skulle hålla hela vägen ut. men nej. imorse följde jag med Mikaela till sjukhuset sen käkade vi lunch och så åkte jag vidare till jobbet. jobbar på tjärnahuset idag innan mitt fasta schema börjar. vilket är på torsdag.  kände mig jätte glad att komma hit för alla är så gulliga och snälla här men nu var det bara som det small till och man bara rasade ner och känns som man ska börja grina. känner panik i kroppen. mitt hjärta skriker verkligen efter dig. ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen. det gör så fruktansvärt jäkla ont att gå dag in och dag ut och längta efter en person man älskar och man kan inte göra någonting alls. man kan inte få bort smärtan. är som en madröm som man aldrig vaknar upp ur.  håller på blir galen på det här.  när ska det sluta.  när ska mitt hjärta ge upp dig? kan jag bara sluta älska dig så jäkla mycket som jag gör!!

Likes

Comments

sömnlösa nätter har man haft ganska mycket den senaste tiden. men dom hjälper en att få tänka i lugn och ro på hur mycket man kastat bort sina dagar och sitt liv att må dåligt över människor som inte ens förtjänar det. man vet verkligen vilka som är sina riktiga vänner nu. ikväll bestämde jag mig för att det är dags att tuffa till sig lite. tårarna har tagit slut nu och finns inga fler att få ut. dags att börja leva och må bra igen ..på riktigt.  man bestämmer själv över hur man formar sitt liv. och mitt liv är mitt liv och det ska ingen få ta i från mig!

Likes

Comments

Nu längtar jag tills jag blir ledig. Då blir det leta och bygga möbler till mitt kök. köket ska bli ett mysigt shabby chic kök. Har såna planer på hur det ska bli och det kommer bli så bra !!👍 förövrigt sitter jag på vak på jobbet och googlar och drömmer mig bort i shabby chic världen 😁 om en timme slutar jag så då blir det hem och sova så man orkar upp till en delad tur till sen tar jag ledigt några dagar.. tror jag.  haha vet hur jag är , blir galen av att inte jobba efter en dag. blir så rastlös men nu har jag köket att tänka på så hoppas det motiverar en till att vara ledig 😊 nog för att det är bra att jobba också iallafall när lönen kommer,men! kroppen orkar inte i längden.. tyvärr.  idag har iallafall dagen varit ok.  skönt att det finns såna dagar också,  hoppas den håller i sig.

Likes

Comments

Idag kom en sån här jobbig dag igen.. när ska det sluta?! när ska man få må bra ?? jag hatar att känna så här, jag hatar att jag älskar dig! förstår mig inte på mig själv hur jag kan älska en person så mycket som inte älskar mig. tänk om det bara fanns ett sätt eller en knapp man kunde trycka på så man stängde av sina känslor. Att till låta sig själv att bli kär är det största misstaget jag gjort, varför släppa in en annan människa om det ska sluta i smärta och tårar? det är inte värt det !

Likes

Comments

varför ser man inte bara det man har istället för det man inte har.  Lägger för mycket energi på att jag inte har dig istället för att se att jag faktiskt har en fantastiskt fin lägenhet, fem underbara katter och en helt otroligt vacker häst och mina vänner på det. jag har ett bra jobb att gå till där det finns gamlingar som verkligen gör min dag, som berättar  vilket kanon jobb jag gör och gör doms dag. försöka fokusera på det nu.. om det går.. men. jag är trött på att förstöra mitt liv på dig att jag ska må dåligt dag ut och dag in för att du inte vill vara med mig. jag vet att jag är en bra person.  och ser du inte det kan jag inte göra något åt det. acceptera att det är som det är istället.  trött på att slänga bort dagarna. idag känner jag mig stark!

Likes

Comments