Header

För ett tag sen så kände jag att jag saknade mitt gamla liv otroligt mycket, och när man tänker tillbaka på det som varit så tänker man (oftast) på det som var positivt och ser endast det positiva. Jag tänker på det som var för 1 år sedan och hur mitt liv såg ut då. Jag har levt på gamla minnen hela hösten/vintern och det har resulterat i en väldigt hemsk höst och vinter. Väldigt många dåliga saker som hänt och jag har nog aldrig mått sämre.

Dock så kan man tyvärr inte vrida tillbaka klockan och säga "Nej jag struntar i vad du tycker för jag tänker söka in till Uppsala universitet istället för Mittuniversitetet." Som jag borde ha gjort men då kanske nåt annat hänt. Sånt vet man inte i förväg. Skillnaden mellan en människa som gräver ner sig djupare i graven för varje dålig sak som drabbar en och en människa som gör det bästa av situationen är att den ena får det ännu värre och den andra kan fortsätta leva livet fullt ut. Tyvärr var jag den som grävde ner mig men då har jag lärt mig det tills nästa gång så kanske graven inte blir så djup eller så kanske jag inte ens börjar gräva den från första början.

Idag är jag uppe ur graven och påväg till Riga för mycket välförtjänt ledighet. Jag kommer även träffa min mormor i Riga imorgon och skapa nya minnen för livet istället för att leva på de gamla. Visst kan jag komma ihåg fina minnen som jag haft men jag har ännu finare minnen framför mig och det är de jag ska leva för.

När bussen stannade vid tönnebro trodde jag förresten att jag blivit drogad när jag var på toan för när jag rörde på fingrarna eller nån annan kroppsdel så tog det en halv sekund innan bilden av handen försvann helt men det måste ha varit lampan där inne som var konstig. Måste antyda att jag var helt nykter då. (Till skillnad från 50 plussarna på bussen...) Haha ja de började festa redan imorse ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag klev jag upp jättetidigt för att vara lördag eftersom jag ville få ut så mycket som möjligt utav dagen och det har jag fått redan nu när klockan knappt är 10 över 12. Det känns jättebra faktiskt. Jag har bland annat tränat, duschat, lagat mat och spelat in ett youtubeklipp som kanske kommer upp idag beroende på om jag har flyt eller inte ;) Jag ska även hinna med stallet och jobba så jag som är tidsoptimistisk av mig kan inte riktigt garantera att jag hinner med allt som jag vill hinna med :D

Just nu lyssnar jag på en massa skön musik, dvs min kärlekslista på spotify och redigerar. Tänk vad underbart att få vara kär? Men jag måste jobba med mig själv först. Har även nämnt det i klippet som jag spelat in. Man borde få välja vem och när man vill bli kär haha ;)

Men iaf så är dessa låtar mina absoluta favoritlåtar när det kommer till romantik:

1. The lady in red Chris de Burgh (tröttnar aldrig på den)

2. Insatiable Darren Hayes

3. Will you love me forever Evan

4. Det kommer aldrig va över för mig Håkan Hellström

5. Valborg Håkan Hellström

6. Mitt rum i ditt hjärta Linnea Henriksson (Flashbacks)

7. El perdon Enrique Iglesias Nicky Jam (Tänker på en varm sommardag när jag lyssnar på denna)

8. Seasons fly Darin

9. Breathing Jason Derulo

10. ​Dance Darin

Låtarna står inte i ordning förutom Lady in red, den kommer för alltid vara min favorit ;)


Likes

Comments

Hejsan!

Äntligen fick jag upp min vlogg, typ 3 veckor senare haha! Bättre sent än aldrig ;) Jag tyckte det var jätteroligt att vlogga iaf och vill absolut göra det igen, ni kanske kan komma med förslag om vad nästa vlogg eller youtubeklipp ska handla om? Jag funderar på tarot, jag är ju väldigt medial av mig och i de flesta fall så har korten stämt in på pricken! I så fall får ni jättegärna komma med förslag på vad jag ska fråga för något!

Förresten så har jag avpublicerat alla mina gamla inlägg och det är på grund utav att jag själv vill kunna välja när jag ska gå in och kolla på dem och minnas det som var. Ibland har jag varit för personlig känner jag och i vissa fall är det bra men i andra fall kan människor vända det emot en. Just saying.

Idag ska jag iväg och träna tabata och sedan kanske rida innan jag går på kvällspasset (dvs jobb)

Ha det! :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår tränade jag två pass plus ridning, imorse när jag vaknade så kunde jag knappt gå men det var bara att köra ännu ett pass så försvann den, för typ en halvtimme haha!

Vloggen is in working progress jag har haft lite problem med en del klipp men det verkar ha löst sig nu.

Förresten så tycker jag att alla som tycker om träning borde prova på tabata, grymt jobbigt men kul och passar mig perfekt. Jag hatar att köra en viss muskel en längre tid. Bodypump där man kör i 1 låt är på gränsen för mig... Att sedan stretcha länge klarar jag inte heller av. Det ska gå fort.

Jag önskar att jag hade tyckt om yoga men jag blir så himla rastlös! Jag tittar på klockan hela tiden och bara längtar tills det är slut. Nä inget för mig, då kan jag lägga tiden på andra saker istället typ vloggen haha! Jag skämtar inte när jag säger att 2 timmar redigering känns som en kvart för mig.   Idag är det i alla fall fredag och jag ska jobba kväll! Ha en bra fredagskväll!

Psst, min nya favvorätt är sojafärs med morotsspaghetti 😁💪

Likes

Comments

Idag har jag varit på Birsta och shoppat lite myskläder på XXL. Älskar att sätta på mig ett par riktigt mysiga kläder efter träning och dusch, det är ett av de bästa sakerna i livet. Det var egentligen meningen att jag skulle träna idag också men tidsoptimist som jag är så hann jag med inte det. Det får bli två pass imorgon istället.

Ikväll blir det jobb och sedan ska jag sitta och redigera vloggen som förhoppningsvis kommer upp imorgon! Tänkte på en grej, hur ska man hinna med allt när dygnet endast har 24 timmar? Jag känner mig stressad för dagarna är så korta och rinner iväg så snabbt. Wow vi får en extra dag var fjärde år. Applåder. Jag skulle snarare behöva minst 10 000 extra dagar ;)

Likes

Comments

Oj vad längesen det var jag bloggade. På ett sätt så har det varit ganska skönt men på ett annat sätt så har jag saknat det väldigt mycket. Det är även mycket som har hänt, en del bra saker och en del dåliga men sånt är livet, det gäller att ta sig upp igen helt enkelt. Jag har svårt för det här med att uttrycka mig i ord men när jag skriver så skapas magi på nåt sätt. Jag behöver varken anstränga mig eller tänka efter så mycket, det bara kommer av sig självt.

Det är mycket som kommer hända inom den närmaste framtiden och många val som ska tas. Jag ska börja skriva mer böcker, fler låtar, sjunga, rida och träna mer. Jag vill även lära mig att bli bra på piano och gitarr så jag kan kompa mig själv.Jag blir helt enkelt inte yngre och drömmar som jag har ska tas hand om NU och inte senare för senare blir aldrig. Jag har även börjat vlogga vilket jag tycker är jättekul och det kommer komma upp på bloggen och även min youtube när jag redigerat klart. Det var inte lätt att hitta ett BRA redigeringsprogram när man inte har en apple dator...

Jag har även bestämt mig för att inte vara med i fler musiktävlingar eftersom jag anser att jag måste tänka på mig själv i första hand och det går faktiskt inte att tävla i musik. Det är orättvist, se bara på melodifestivalen. Jag kommer att ägna mig åt det som jag är bra på. Mer om det lite senare!

Ni kanske även har lagt märke till att jag bytt tillbaka till nouw och det är på grund av att jag tycker att upplägget här är bättre men på daylife var ju designen to die for... Synd att man inte kunde få det bästa av båda världarna ;)


Likes

Comments