Header

Igår var vi på Liseberg och det var så sjukt roligt. Så himla skönt att få skingra tankarna för en stund. Inte tänka på varken sång eller musik. En härlig kontrast till det som var. Mina favoritkaruseller på Liseberg var Helix, Loke och Mechanica. Den läskigaste var Atmosfear (fritt fall). Jag tycker det är så sjukt läskigt att åka så högt upp och sen bara släppas ner vilken sekund som helst, nä usch vad läskigt. Men jag åkte den två ggr iaf. Den första gången ville jag verkligen inte åka men tänkte att jag var tvungen bara för att och då gjorde jag det. Den andra gången gick bättre. Förresten när man håller på att drömma om jobbet och att man jobbar så kanske man borde ta det lugnare? Jag är 23 år och borde typ ha en utbildning och semester nu... Men det är inte så lätt när man inte vet vad man vill jobba med.

Efter 9 var vi klara med Liseberg och åkte direkt till Örebro men vi var ändå inte framme där förrns halv 2 på natten, vägen var väl inte direkt den bästa, om man hade tur så fick man köra 110 km/h men det var då inte ofta det var så. När vi kom fram så letade vi efter en parkering eftersom Scandics parkeringshus var stängt. Vi hittade iaf en parkering som var gratis fram till 08:00 och vi tänkte att det var bra eftersom vi dagen efter måste åka senast 08:00 för att hinna med en läkartid som jag skulle på 11:15 i Gävle. Så jag ställde klockan på 06:00. Vi hade fått en suite på Scandic eftersom receptionisten var så schysst men vi nöjde oss ju liksom med en säng för vi var så himla trötta. Så visst var det sjukt fint men det enda vi ville var att sova. Så vi la oss i sängen för att sova. Kl 06:00 ringde klockan, jag tryckte på snooze ett flertal gånger och tillslut måste jag ha stängt av väckarklockan för nästa gång jag vaknade var klockan 10 i 08:00.... Jag väckte Stefan som inte hade hört väckarklockan överhuvudtaget och vi klädde snabbt på oss och skyndade oss ut till bilen. En kvart tidiga var vi när vi kom till Gävle.... Tur att jag vaknade när jag vaknade... Förresten jag såg Linn Ahlborg på stan i Gävle också, hon pratade om Liseberg haha ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag hade jag som sagt sångtävling. Det gick helt ärligt åt skogen. Jag hörde varken mig själv eller musiken, jag sjöng falskt och darrade på rösten. Efteråt visste jag inte vart jag skulle ta vägen utan jag ville bara bort. Bort från tävlingen och allt. Jag var vansinnig en stund och bara grät. Det klart att man blir besviken när man åkt 77 mil för att sjunga en låt på 4 min. De där 4 minuterna betyder allt just då.

Jag och Stefan gick aldrig tillbaka till tävlingen, jag visste ju ändå att jag inte hade en chans.

Men det är faktiskt en vändpunkt för mig. Tävlingar har aldrig varit den rätta vägen för mig. Därför har jag beslutat mig för att ställa in nästa veckas sångtävling i Värnamo. För det första är det tid och för det andra så är det pengar som går åt. Nej då lägger jag hellre pengarna på att utveckla mig själv och mina låtar. Jag tänker spela in mina låtar i en studio och sen göra en egen musikvideo till dem. Det är sånt jag är bra på och sånt som jag ska syssla med. Sångtävlingar har aldrig varit och kommer aldrig bli nåt för mig.

Likes

Comments

Idag skulle jag ju ha jobbat en delad tur men fick stanna kvar även på eftermiddagen eftersom det fattades folk. Ja men absolut tänkte jag, det är väl ingen big deal, det fixar jag lätt! Jo men hej, när kvällen närmade sig så kände jag att jag inte var lika kvicktänkt som innan. Typ fick tänka om på en och samma sak 10 ggr innan jag förstod någonting.

Imorgon blir det mer jobb men sen är jag ledig i tre efterlängtade dagar och då ska vi till Ljungby där sångtävlingen är och sedan till Göteborg för att gå på Liseberg, det ska verkligen bli så kul! Förresten är så himla besviken på den här sommaren. Det har ju knappt varit någon värme eller badväder. Hade man inte haft hus så hade man ju åkt utomlands nu till hösten 😅

Här trodde man ju iaf att det skulle bli en bra sommar...

Likes

Comments

Varje kväll som jag är ledig morgonen därpå lovar jag mig själv att kliva upp tidigt på morgonen för att få nåt vettigt gjort men varje morgon så känner jag bara näe... Jag tar och snoozar ett tag till och så slutar det med att klockan är kvart och 8. Varje. Gång.

Idag måste jag verkligen träna till sångtävlingen som jag har på tisdag. Har knappt hunnit träna något på grund av jobb. Jobbar ikväll och dessutom delad tur imorgon. Delade turer tycker jag är sjukt dryga men måste jobba såna för att kunna få ihop några timmar iaf, fast man får bara 10 timmar ändå och hela dagen är förstörd men snart är det slut på delade turer för resten av livet 😉

Igår åkte jag och Stefan och kollade på solnedgången efter jobbet, det var så sjukt vackert synd att myggorna förstörde hela upplevelsen 😅Vi tänkte bada också men ångrade oss, åkte hem och kollade på breaking bad och åt dipp med grönsaker istället!

Likes

Comments

Jag läser blogginlägg som jag skrev för 2-3 år sen och undrar var jag fick min inspiration ifrån. Hur hade jag tid att skriva varje dag? Och ibland flera inlägg om dagen? Jag jobbade inte mindre då för nyss läste jag ett blogginlägg som jag skrev för 3 år sen och då skrev jag att helgen som kom var min enda lediga sen studenten...

Det handlar nog inte hur pass mycket tid man har. Det handlar nog bara om vad man gör med den tiden man har. För helt ärligt så går tiden så sjukt fort tycker jag. Läskigt fort också. Jag minns att när jag var mindre så undrade jag hur långsamma minuter kunde bli till år.

Just idag har jag haft sjukt mycket ångest. För ingenting. Det är sådär när man lever med ångest. Man har seriöst ångest hela tiden. Tänk dig att du gjort sönder någons glasögon, klart du får ångest då. Men tänk dig den ångesten, fast hela tiden. Ångest trots att du inte gjort någonting som du ångrar. Jag har hela tiden sagt att ångesten kommit på senare år och att jag inte hade ångest när jag var mindre men det hade jag nog. Jag menar, jag minns när jag var typ 6 år och mötte nån jag kände på ICA då skyndade jag mig och gömde mig så att kompisen inte skulle få syn på mig, på grund av att jag var rädd att inte bli hejad på osv.

Det är nog första gången som jag vågar erkänna att ja, jag har ångest. Men det är helt ok. För det är en helt naturlig känsla. Det är ingenting att skämmas för och att det ska tas på samma allvar som en bruten fot eller nån annan fysisk åkomma. För det är inte den jag är utan bara nåt som jag känner.

Likes

Comments

Jaha, då har man ett hus vad hände där liksom? Haha nä men jag är jätte lycklig för om 3 månader så ska jag och Stefan till Egypten och hämta en hund! Då vill man helst inte bo i en lägenhet på 39 kvm... Och idag bestämde sig även mamma för att adoptera så det var ju jättebra nyheter. Adoptera mera!

Idag har jag jobbat, tränat ben så de är som spaghetti just nu men det är härligt 😅 Sen har jag även försökt rensa bort lite ogräs från plattorna på gången men det kröp fram så många maskar och jag tycker varken om ormar, maskar eller nåt annat som krälar på marken... Jag respekterar dem men tycker det är obehagligt. Så jag gick in och sjöng istället. Jag ska vara med i en sångtävling 15 augusti och även den 22 augusti så måste förbereda mig.

Det blev jätteflummigt nu men mitt liv är lite flummigt just nu, det kommer bli bättre om ett tag 😃

Likes

Comments

Igår var jag och Stefan hemma halv 1 på natten... Vi hade varit på Gårdsjön och sen på bio. Vi såg wish upon, den var helt okej inte så mycket skräck som man hade hoppats. Den var mer typ thriller/äventyr 😃

Idag var jag extremt trött, jag somnade runt 12 och sov till 13:30. Efter det blev jag ganska pigg igen. Ibland måste jag bara få sova mitt på dan, vet faktiskt inte varför det är så men det kanske är så att det är alla mina tankar som gör mig trött. Jag tänker minst 1000 ggr innan jag bestämmer mig för något.

Jag tänkte skriva ett inlägg snart om hur det är att vara högkänslig. Det finns en reklam på Facebook om högkänslighet där folk har kommenterat typ att det bara är nonsens osv. Men det är bara ett bevis i så fall att just de inte är högkänsliga.

Jag älskar solnedgångar. Det är bland det bästa jag vet i livet. Jag kan sitta och kolla på en solnedgång i evigheter men aldrig få nog.

Likes

Comments

Jag kunde inte sova på hela natten i natt för jag hade så ont i axeln så på morgonen ringde jag till vårdcentralen. Det blev lite bättre under dagen så jag förstod att det inte var nåt allvarligt, det var en rejäl stukning tydligen och även en stukning på tummen eftersom jag hade tagit emot mig med den också. Jaja tur att sånt går över snabbt och att jag snart kan köra igång med träningen igen! Jag ska vara hemma nu tills på tisdag iaf så får jag se om jag blivit bättre tills dess, vilket jag hoppas på för jag tycker om att jobba. Gillar att ha nånting att gå till. Det är när jag gör för många saker samtidigt som det blir för mycket men när jag bara jobbar och inte pluggar heltid samtidigt så går det rätt så bra.

Får se om jag gör någonting mer produktivt imorgon så jag har mer att skriva om 😉👌

Likes

Comments

Vissa dagar känner jag är värre än andra för vad jag än försöker tänka på så känns det inte bättre men jag försöker verkligen tänka på sånt som jag tycker om och sånt som jag tycker är roligt att göra. Jag tänker på drömmar som jag har och saker som ligger framför mig. Det kommer ta ett tag för mig att komma tillbaka till den jag verkligen är och det får mig att bli påmind om hur viktigt det verkligen är att inte jobba ihjäl mig för det är inte värt det i slutändan. Jag har kört slut på mig själv och det är inget som man kommer tillbaka ifrån bara sådär. Men jag tänker på de dagar som man aldrig vill ska ta slut för att de är så underbara och det är de jag lever för.

Idag tog jag i alla fall tag i träningen och det gick jättebra trots att jag inte tränat på ett tag! Dock så hände en incident cirka 3 timmar senare då jag gick ut ur badrummet. Jag halkade då det var lite blött på golvet och foten vreds åt sidan och jag tog emot mig med armarna... Klumpig är bara förnamnet här. Först kände jag bara av foten och lite smärta i axeln, sen försvann smärtan i foten och det har nu blivit värre i axeln... Hehe... Får se om jag kommer kunna jobba imorgon för ikväll gjorde det ont av att bara köra bil. Förväntar mig det värsta men tänker på det bästa ;) Nu när man väl kommit igång med träningen så vill man ju gärna fortsätta också!


Likes

Comments

Idag blev jag bjuden på mat av min låtsaspappa. Vi åt i Forsa och det var så sjukt gott. Det känns skönt att ha någon som bryr sig om en när man vet att ens riktiga pappa inte bryr sig ett dugg. Det spelar egentligen inte roll för det är min låtsaspappa som jag växt upp med och inte min riktiga som jag träffat typ 2 ggr i hela mitt liv.

Min riktiga pappa sa till och med till mig att det inte spelade någon roll att vi hade samma blod för vi kände inte varandra men ibland kan mamma se mina ögon i min riktiga pappa och då undrar jag verkligen om jag är en egen person eller om jag bara är ett resultat av mamma och pappa. Det känns konstigt att skriva pappa för jag kan räkna på fingrarna de gånger som jag sagt ordet pappa. Jag önskar att jag kunde kalla min låtsaspappa för pappa men det går bara inte. Det är som att lögnen inte kan ta sig enda fram.

Dock vill jag poängtera att jag haft en sjukt bra barndom och att det är tack vare min mamma och min låtsaspappa. Jag behövde båda två. Det är den som har fått mig till att bli den som jag är idag. Vissa behöver prata av sig, jag behöver skriva av mig. Det är mitt sätt att uttrycka mig,.


Likes

Comments