Hej sorry att jag inte haft tid att skriva, men har faktiskt haft fullt upp med att för det första vänja mig vid att sova ensam i min lägenhet vilket har varit en av det svåraste uppgifterna i mitt liv! Så det har tagit både fysiskt och psykiskt och sen hade jag världens bråk med mamma förra helgen vilket också tog hårt!
Men jag sov en över en VECKA ensam i min lägenhet och är så sjukt stolt över mig själv! Det får mig att känna som att jag klarar av vad som helst och att jag klarar mer än jag tror och är starkare än jag tror!
Men iaf nu har jag sovit hemma hos en kompis i snart en vecka och det har varit skönt med sällskap och har haft väldigt trevligt trots att jag ibland haft mina (svackor) men sitter nu på bussen till Tierp för att hämta upp dottern och åka hem till mig på lite mys! Så jag skriver ikväll om hur umgänget gick idsg och kanske slänger upp lite nya bilder med!

Puss puss hej så länge! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 137 Readers

Likes

Comments

Hej! Vet att jag haft ett uppehåll här men har haft fullt upp!
Den 27/8 kl: 22.13 kom nämligen syrran och hennes killes lilla dotter Novalie!
Känns extremt bra att för första gången bli moster för jag är ju den enda i familjen som inte varit det 😜
Och Tindra är verkligen tokförälskad i Novalie! Hon säger jämt "min bebis" "var e min bebis" så söt hon är mammas tjej!
Men iallafall i lördags kom Joel hit på pappa träff och det gick riktigt bra och jag och Joel kunde prata och föra en konversation och skoja med varandra! Extremt lycklig över det och ni anar verkligen inte hur stor betydelse det har för mig!
Och en annan sak som betyder mycket för mig är att Joel själv tog intiativ och sa att vi skulle prata med varandra varje Fredag och det gör mig glad att han är villig och visa att han vill finnas i Tindras liv och att han börjar förstå!

På lördag kväll åkte vi in till stan för att kunna umgås och försöka ha kul! Så vi mötte upp Joels bästis och gick och åt lite, sen gick vi in på Etage för att kolla lite och dansa! Jag vart väldigt förvånad över Joels reaktioner när han märkte att jag inte kände mig så trygg eller att någon kom för tätt inpå mig! Han va verkligen en helt annan person än vad jag är van vid! För när han såg det var han snabbt dör och pratade med mig och stod vid mig tills jag kände mig trygg igen! Och när han stod och dansade med sin bästis på dansgolvet och jag stod vid sidan av och passade sakerna för att dom skulle få dansa av sig! Så kom han till mig till och från hela tiden och frågade så allt var okej! Kände mig både trygg och hade en utav mina bästa dagar på länge!

På Söndagen åkte Tindra och jag till stan och träffade dom igen innan Joel skulle åka hem och det va väldigt trevligt! Förutom att vagnen jag haffade åt mig i stressen av att hinna med tåget hade punka på ALLA däck -.-
Vi gjorde inte så mycket i stan för kom ju hem ganska sen så vi alla va ganska trötta (förutom Tindra) men vi lekte med vatten och satt och åt och lite så 👍🏻

Det var iaf det och nu ska jag väl försöka sova får ju dock sovmorgon då syrran, hennes kille, Novalie och Tindra ska gå till BVC på morgonen!

Men sen har jag börjat träna också dock har jag inte ekonomin för att gå på gym men går lika bra ändå! Har träningsvärk som tusan!! Speciellt i magen xD!

Har du något bra träningstips man kan göra hemma så lämna gärna en kommentar!
Puss puss hej så länge! 😘

  • 134 Readers

Likes

Comments

Tja!
Igår gjorde jag i stort sätt inte mycket förutom att jag och Tindra följde med min bror till akuten och kollade upp hans fot och det gick bra :) Tindra va hur duktig som helst under dom timmarna vi satt och väntade!

Idag ringde bror min och fråga om jag kunde följa med honom till apoteket och det gjorde jag gärna, sen åkte vi till min syster Mimmi och Lukas och Tindra.
Sen körde min bror mig och Mimmi till mormor och morfar för mamma va där och hadde saker till mig!
Sen vidare till min lägenhet och hämta saker och sedan till min andra syster Melle där min bror va för att han var hundvakt!
Många skratt blev det när jag körde GTA xD
Sen hämtade Lukas oss och vi åkte hem! Efter vi lagt Tindra spenderade jag och Mimmi våran tid med att kolla på Teen Wolf och äta honungsmelon 😋👍🏻
Nu ligger jag och myser med världens bästa katt och ska sova strax för att i väntan få höra Tindra ropa mamma och kliva upp och ha lite morgon mys med henne innan dagen sätter igång med att rensa Mimmi och Lukas fråd!

  • 146 Readers

Likes

Comments

Tja!
Nu tänkte jag äntligen ta tag i att skriva om relationen med Tindras pappa, och vet att jag skulle gjort det för någon dag sen men skjutit på det då det är tufft och tar på mig. Och ber om ursäkt för ett helvetes långt inlägg men försöker göra det så kort jag kan!
Men iallafall nu sätter vi igång!

Jag träffade Joel igenom min lillebror faktiskt, dom gick i samma skola och va kompisar och jag började gilla Joel redan första gången jag träffa han, Jag och min bror hade många tvister angående detta för han gillade inte att jag va ute efter hans kompis. Men efter ett tag så bestämde vi att vi skulle bli ihop och allt va väl som en dans på rosor och man va nykär, ja förutom att min bror typ rent ut sagt hatade mig för enligt honom hade jag snott hans kompis!
Dagar blev till veckor och veckor till månader och vi höll ihop och va faktiskt riktigt tajta, vi hade bråk och sånt då jag va ganska så svartsjuk för Joel va redan då en tjejmagnet, vilket inte gjorde mig så jätte lycklig. Efter ett tag så vart vi så tajta att jag flyttade in hos honom och hans mamma och vi åkte på power meet och Classic car week och sånt! Joel och jag hade våra upp och nedgångar och kunde bråka ganska häftigt!
Men i slutändan vart allt oftast bra! Joel var inte så mycket för att prata om känslor eller hur han mådde vilket kunde göra mig ganska förbannad när jag uppenbart såg på honom när han mådde jätte dåligt men när man ställde frågan vad är fel? Så blev han oftast sur eller svarade inget är fel.
Till slut orkade jag inte ens engagera mig i att fråga honom hur det var, jag fick ju aldrig något svar iaf.

Joel mådde väldigt dåligt och drack väldigt mycket men slutade med det på grund av att jag helt enkelt inte ville att han höll på, men ibland drack han och det va ju inget större problem tyckte jag!
En dag började Joel och hans mamma att bråka, då vi hade varit på power meet och hans mamma lovade oss att vi skulle få pengar för panten vi plockade, vi plockade varje dag och hon hade till och med alko blås med sig för hon visste ju att Joel drack, vi plockade inte lite sopsäckar heller utan extremt mycket, och blev till och med bestulna på ett par. Men vi var glada iaf :) (massa tvestjärtar) råkade vi ut för i vårt tält med xD.

Iallafall så bråkade dom om pengarna för vi fick inte allt som vi blev lovade, jag brydde mig inte så jätte mycket då vi iallafall fick en del, men Joel blev rasande för han tyckte att det va vi som slet för den där jävla panten och för pengarna varje dag och fick stå ut med massa bråkande människor och fulla personer! (dom flesta va trevliga) så Joel stormade iväg och jag och hans mamma skulle åka till hennes "kille" eller nått så hon stannade och försökte få Joel att följa med, men han började bråka och det blev total kaos!
Jag upplevde en mardröm i stort sett för min pojkvän hoppade upp på sin mammas huv och sedan upp på taket och hoppade sönder taket och huven för att sedan lägga sig mitt i vägen och jag såg bilarna närma sig! Jag skrek och grinade och bönade och bad att han skulle flytta på sig och efter många om och men så gjorde han det!

Men vidare så blev vårt förhållande mer och mer kaos och det blev mer bråk och till slut så gjorde jag slut, jag pallade inte hans flirtande med andra tjejer och hans utbrott hit och dit och han blev mer och mer frånvarande och arg över saker jag inte kunde göra något åt! Han blev arg när jag fråga hur det var och han blev arg när jag inte fråga men jag kände ingen mening när jag ändå inte fick något svar!

Jag blev tillsammans med en helt underbar kille som var otroligt underbar mot mig! Jag med mina problem var dock inte lika trevlig jämt!
Hade inte kommit över Joel så gick tillbaka till honom när han satt på behandlingshem, insåg lika fort att han va som alltid, knarket, drogerna, bråken med mig och med alla andra, aggressiv, flirtande! Jag bestämde mig för att gå tillbaka till han som jag var med innan! Men fick också veta att jag var gravid och visste inte vem av dom som var pappa, M som vi kan kalla min andra kille för, han sa att han skulle finnas även om barnet inte var hans för han älskade mig så mycket! Men efter ett tag började han prata om att han visste inte om han skulle kunna älska barnet om det inte var hans!
Han började tvivla och det krossade mig och i slutändan så stod jag ensam och övergiven och dessutom gravid! Visste att jag absolut inte tänkte göra abort och själv bodde jag i fosterhem! På grund av min relation med min egen familj och min mamma stod inte ut med mig och mina problem!
Min fostermamma va helt underbar och stöttade och fanns hela tiden! Soc ville att jag skulle in på ett hem för mammor med barn och sånt tjafs men jag vägrade (vet inte riktigt varför). Till slut fick jag en lägenhet i Östhammar med två kontrollanter som kom och kollade till mig varje dag och så!
Min mamma bodde även hos mig för att vara ett stöd!
Lägenheten fick jag den 1 december 2012,
den 5 december 2012 fyllde jag 18
och den 11 december 2012 kom Tindra! Allt gick hur bra som helst! Och vi gjorde ett faderskapstest och det var Joel Borg som var pappa!

Jag och Tindra åkte tåg till Joel och hans mamma i januari någon gång om jag inte minns fel!
Allt gick underbart bra och vi diskuterade till och med att jag skulle flytta till honom och hans mamma och så.
Sen hände det otänkbara, Joel kom på besök han hade permis och skulle komma ensam! Joels mamma och familjehem va väldigt strikta med att han inte skulle träffa kompisar och jag skulle se till att det var så! Men han fick ett utbrott då han ville träffa sina kompisar ute och jag kunde ju inte tillåta det så jag sa nej och då blev han galen och skrek och kasta saker och i panik ringde jag hans mamma och då blev han argare och allt blev ett totalt helvete! Och ja jag anmälde Joel för våldtäkt och jag tänker inte gå in på det för det har inte med er att göra men tänker inte förneka det heller, och någon gång kanske jag orkar eller mår tillräckligt bra för att skriva om det men bara det här jag skriver om nu tar på psyket som fan!

Efter detta har våran kontakt varit åt helvete rent ut sagt!
Vi blev tillsammans igen för några månader sen! Men vi gjorde slut efter några månader för han var både otrogen, skrev massa med flera tjejer, skickade bilder och hade camsex med massa tjejer! Ljög om det trots att jag hade bevis på allt!

Alla ger mig skulden för hur situationen ser ut men varför ge mig all skuld? Joel har gjort extremt mycket mer mot mig än det jag har skrivit nu och jag tänker inte skriva allt han gjort för att jag är så jävla less på att folk hängs ut och meningen med detta inlägg är inte att hänga ut Joel!
Ja jag lämnade bort Tindra till min syster den 2013-02-07 för hennes bästa för hon skulle inte behöva stå ut med mina upp och nedgångar hon förtjänar det bästa och det kunde hon inte få hos mig! Det är både det bästa jag gjort och det sämsta! Jag gav mitt barn det bästa samtidigt som jag ångrar att jag inte gjorde bättre ifrån mig!

Till er som kallar mig dålig mamma: jag finns för henne, träffar henne hela tiden! Följer med och lämnar och hämtar på dagis så ofta jag kan, hämtar henne eller kommer hit och är med henne när hon vill! Jag tröstar henne när hon är ledsen eller när hon ramlar, jag badar/duschar henne, jag gör mat åt henne, jag läser saga när hon ska sova, följer med henne när hon behöver till sjukhuset! Jag ger henne medicin, jag leker, dansar och sjunger med henne med ett leende på mina läppar hur dåligt jag än mår! Jag försöker visa henne att mamma finns i alla lägen och att jag alltid kommer göra det! Jag gör allt precis som min syster också gör för vi båda är mammor till henne! Och Lukas gör precis lika med henne för han är hennes pappa!

Och jag ser inte det som något negativt utan jag tycker det är extremt positivt för hon har 2 mammor och 2 pappor vilket betyder att hon har flera som älskar henne och 3 olika släkter! Och vi alla älskar henne något enormt mycket och är glada över att få vara en del av hennes liv!
Men när Joel väl träffar Tindra så finns inte entusiasmen där, man ser inte glädjen i honom över att få vara med henne, han har sagt flera gånger att han inte vill vara pappa och att det är mitt fel! Han vill inte ge upp droger och festande och allt annat!
Men det är hans val, det är han som går miste om det inte jag! Så sluta klandra mig och skriv massa elaka saker till mig för ni är inte bättre själva när ni skriver så!

Nu tänker jag inte skriva mer för det tar på mitt psyke och har ni frågor så fråga på :) Nu ska jag umgås med min underbara syster och mitt älskade barn!
Fuck you haters!
Tack för mig!
Puss hej!

  • 153 Readers

Likes

Comments

Tänkte skriva lite om att jag är lite irriterad idag och har lite mycket tankar i huvudet och behöver helt enkelt skriva av mig!
Så ber om ursäkt för långt och hoppat inlägg!

Folk/familj och kompisar har sagt att jag måste börja se de positiva sakerna och inte bara de negativa och jag har börjat göra det och mår inte alls lika dåligt som jag gjort! Jag säger dock inte att jag mår så bra som jag vill men jag är på god väg!
När jag berättat vad jag får stå ut med och tänkte skriva lite här och vill inte direkt att folk ska tycka synd om mig för det är jag inte ute efter, men att folk ska bli lite mer förstående till varför jag mår som jag mår så..
Tankar i mitt huvud kan vi ju ta och börja med,
Varje dag, flera gånger om dagen tänker jag att hur skulle det ha varit om jag faktiskt inte hade hållit på med droger och massa andra dumheter.
Rädd för att svika min familj och för vad dom ska tycka om mig för har ju inte det starkaste bandet med min familj på grund av alla dumheter jag höll på med,
Jag har väldigt svårt för tal och för att formulera saker så att det blir rätt så varje dag varje gång jag ska prata är jag rädd att jag ska formulera det fel och att allt blir totalt fel och inte alls så som jag menade det eller som jag tänkt i mitt huvud att det skulle bli.
Folk säger att jag är en mammagris för jag är väldigt mycket med mamma eller jag var iallafall, jag tar väldigt mycket hjälp av henne och trodde att hon kunde formulera mina ord bättre än mig. Men försöker lära mig att föra min egen talan!
Jag är rädd för omvärlden och vet inte hur jag ska bete mig eller vad jag vågar och inte vågar säga eller göra!

Nu pallar jag inte skriva mer om det så vi går vidare till vem jag är.
Vem är jag?
Ärligt så vet jag inte vem jag är, när jag gick i skolan försökte jag vara någon som iallafall inte var jag för jag orkade inte med att bli mobbad och kallad saker så jag började spela en annan person eller vad man ska säga! Jag kopierade mina systrar ibland och visste inte alls hur jag skulle bete mig och vad som var fel på mig och varför jag inte kunde vara som alla andra!

Hela mitt liv har jag mått dåligt för att jag inte är "normal" som alla andra typ, men har mer och mer börjat inse att varför ska jag vara som alla andra?
Jag blir väldigt mobbad och folk säger elaka saker för hur jag sminkar mig och klär mig, men är inte det viktigaste att jag själv trivs i det jag har på mig och hur jag själv vill sminka mig? Men har börjat ignorera det och sminkar och klär mig som jag vill och folk får säga vad dom vill!

Iallafall vidare till nästa sak!
Min relation till mitt barns pappa kommer jag skriva om i ett annat inlägg för skriver jag det här så kommer det bli för krångligt!

Tänkte också ta upp att jag fick en fråga häromdagen på ett inlägg som jag dock valt att ta bort för ville inte ha den kommentaren på ett inlägg med min dotter!
Kommentaren/frågan löd såhär:
Hur kan du som är både ful och fet fått ett barn och speciellt fått ett barn med en sån snygg person? Sen är ju du och ditt "barn" inte ett dugg lika så är du säker på att det är ditt barn eller är det något du ljuger om för att få uppmärksamhet? Tacksam för svar :)

Detta fick mig till en början att må väldigt dåligt men nu gör det mig bara arg!
Även om du tycker att jag är ful och fet betyder det då att jag inte förtjänar att få ett barn? Eller vart ville du komma med den punken?
Och jag är väldigt säker på att hon är mitt barn för jag gick med henne i nästan 9 månader då hon var beräknad 2012-12-24 men kom ut 2012-12-11 så ja! Och är väldigt säker på att jag var på förlossningen och led i flera dagar med igångsättning och värkar! Och att jag sedan tryckte ut henne! Så ja! Hon är mitt barn!

Nu tänker jag inte skriva mer för nu ska jag gå in och dricka mitt te och umgås med min dotter, min syster och hennes kille! Så fuck er alla som klagar och mobbar ;) karma is a bitch så!
Senare idag eller imorgon kommer inlägget om relationen med Tindras pappa! Pöss hej!

  • 154 Readers

Likes

Comments

Hejsan svejsan!
Nu tänkte jag lägga upp bilderna jag lovade er skulle komma upp i söndags men blev lite utdraget så sorry för det! Men dom kommer finnas här nedan! 👍🏻

Idag har jag inte gjort så jätte mycket (är hos syrran, hennes kille och Tindra) sovit här i några nätter nu 😋.
Jag har lekt fotograf och tagit bilder på Mimmi, Lukas och Tindra och såklart Mimmis bebismage😍!
Sen har jag hjälp syrran att starta en blogg så nu har hon börjat blogga med!

Så kika gärna in hennes blogg http://nouw.com/MimmiB hon kommer här att skriva om vardagsliv och livet som familjehem och att ha ett biologiskt barn BF 2015-08-19!
Och såklart en massa annat gott och blandat!
Är jävlig trött och har ont så ska försöka sova för imorgon tänkte jag verkligen hjälpa syrran att städa!👌🏼

Tack till Mimmi, Lukas och Tindra för att jag har fått varit här och sovit och så i några nätter!
Kärlek till er! ❤️👍🏻

  • 164 Readers

Likes

Comments

Hej! Lite kort om vad jag gjort i helgen!
I fredags kom Svenne och hämtade mig och mamma hemma hos mig och vi åkte och fiskade i söderfors! Min bror kom förbi en sväng med då han va i Tierp hemma hos våran syster.
Sen åkte vi hem till Svenne och igår så åkte vi och fikade hos hans mamma och pappa för att sedan ta fyrhjulingen och gräsklipparen till hans mammas och pappas torp!
Tanken var att jag skulle klippa gräs Svenne och mamma plocka hallon, men det var så otympligt att klippa så Svenne fick göra det och hallonen va jätte svåra att komma åt och övermogna så det slutade med att mamma och jag satt i bilen! Framåt halv 10 på kvällen så började vi åka hem och jag åkte efter med fyrhjulingen det var askul! Tanken var att jag skulle få köra hela vägen på innevägen fram till stora vägen men efter några kilometer så pajade fyrhjulingen så va bara rulla upp den på släpet och åka med dom i bilen!
Och så var vi till skutskär på MM och sedan ut på lite äventyr och det kommer komma upp massor med bilder här på det ikväll!
Vackert som tusan måste jag säga!!

Åter till rubriken!
Just nu mår jag inte sådär jätte bra då jag sitter på bussen och ska hem, och varför jag har panik och ångest, jo det ska jag tala om.
Som ni kanske vet är min STÖRSTA fobi att sova ensam i en lägenhet! Eller överhuvudtaget då jag vill ha någon i samma lägenhet så jag vet att om det händer något så finns det någon där!

Jag har pratat med min psykolog om detta och det stöd jag fick var att det var bara att pressa sig igenom det!
Men hur ska jag kunna det när jag aldrig någonsin ens skulle tänka tanken på att göra det? Och knasig som man är så inbillar man ju sig en jävla massa, att det är någon i lägenheten (fast man kollat överallt) att någon kommer bryta sig in! (Mina grannar gör inte saken bättre eller lättare)
Att det ska hända något med en själv och ingen finns i närheten!
Jag klarar mig bra på dagarna men när det börjar bli dags att sova kommer paniken på riktigt! Jag har länge försökt få hjälp till att köpa en liten hund så jag kan få sällskap då jag inte har råd att köpa en själv då det är väldigt dyrt och jag vill ha en mindre hund tex chihuahua för dom har nästan samma psyke som mig 😍👍🏻 och lätta att gå med och jag bara älskar Chihuahua! Men kan inte köpa en då dom är väldigt dyra! 😢
Jag har länge tänkt att jag måste bara bita ihop det kan inte vara så svårt att sova ensam och att jag får ge mig!
Idag ska jag sova själv för första gången i mitt liv typ och jag är rädd, har ångest och panik och mår allmänt dåligt men någon gång måste jag ju göra det och det blir nog inte bättre av att jag väntar längre och definitivt inte lättare!
Har ni några tips så uppskattas det verkligen och är jag inte ensam om detta och du kanske känner eller lider själv av samma problem hör gärna av dig för det känns som att jag är ensam med detta "problem"!

Skriver mer ikväll för nu ska jag hoppa av bussen och byta till tåget!
Puss och kram!

  • 169 Readers

Likes

Comments

Hejsan svejsan i lingonskogen!

Ja det har väl inte hänt så jättemycket sen sist jag skrev ^^ har i stort sätt bara legat hemma och varit sjuk och gjort dagliga rutiner som att städa, tvätta och sånt tjafs 👍🏻
Men nu börjar denna förkylning gå över! 👍🏻😃

Jo igår var jag hem till syrran och lekte med Tindra och åt pannkakor! Sen gick jag och Tindra till affären hon skötte sig exemplariskt och på vägen ifrån affären gick vi till lekplatsen och lekte av oss lite, vilket var väldigt kul! Hon börjar bli stor nu!

Sen träffade jag en kompis och pratade en timme underbart trevligt!! 😍
Sen tog jag 21.50 bussen hem och lagade lite makaroner och fiskbullar XD sen gick jag och la mig!

Idag hade jag egentligen tvättid men när jag vaknade hade jag så j*vla ont i axeln så jag kom inte upp och fick be min mor att hjälpa mig upp! Sen satt jag och grina av smärtan men efter att tabletterna börjat verka så släppte det lite!
Så nu har jag duschat och plockat ihop för att i väntan på Svenne ska komma och vi ska åka och fiska. Sen åka med han hem till honom.

  • 168 Readers

Likes

Comments

Tjenna!
Jo idag har vi varit aktiva igen ^^ jag vaknade dock sent på grund av att jag tog sömntabletten sent, så mamma och Svenne (plastpappa) väckte mig vid 12 och sa att vi skulle åka. Så jag gick upp tog en kopp kaffe i min termos mugg och sen åkte vi till Svennes mamma och pappa! Väl där tog vi lite kaffe och fika sen började Svenne och hans pappa att mecka med pappans bil, jag mamma och Svennes mamma plockade svartvinbär!
Vi gick en hel 10 liters hink!

När vi kom hem sen så åt vi lite sedan började jag och mamma plocka på våran buske med rödvinbär mitt i det så kom en som behövde hjälp av Svenne att fixa sin bil och då kom så klart åskan och en jädra massa regn! Dyngsura blev vi till en början men sen körde vi in bilen i det så kallade garaget (ett stort partytält) där fortsatte vi mecka och till slut blev vi klara! Sen fortsatta mamma, jag och Svenne plocka röda vinbär!
Väl där fick vi också en helt 10 liters hink! 😃👍🏻
Så nu ligger jag äntligen i sängen och ska snart försöka sova, jobbigt med värken i axlarna och börjar bli förkyld med 😩
Ska upp klockan 6 för att åka hem till mig igen!

Så vi hörs väl mer imorgon så får ni sova så gott puss puss!
❤️😘😍

  • 174 Readers

Likes

Comments

Tjo!
Just nu sitter jag i bilen med min mamma och min plastpappa eller vad man ska säga 😋!
Idag vaknade jag av att min morfar ringde mig och frågade om vi skulle ut och plocka lite svamp och SJÄLVKLART ville jag det så jag slängde i mig en macka och en kopp kaffe och mina mediciner! Sen fick jag också min sjuka mor att följa med ut 😊, vi åkte ut och vi fick bra mycket kantareller! Sen åkte vi till mormor och morfar för att fika och vänta på att min plastpappa Svenne skulle komma så vi kunde ut och fiska.
Vi fick fisk men tyvärr bara sånna som inte va värt att behålla men vi såg hur det hoppade i vattnet och det va hela tiden och stora fiskar som hoppade med! Men kul och skönt va det iaf.
Sen åkte vi hem till mig så jag fick duscha sen beslöt vi oss för att åka med Svenne till honom så jag packade en väska, så åkte vi till min syster där min bror också va 😜 jag fick 100kr av min söta bror bara för att jag van på sten sax påse 😍👍🏻 otroligt glad hehe!
Dagen har varit extremt bra och har inte haft några dåliga tankar eller känt någon ångest och inte ens känt mig deprimerad idag! Win win!!

Hoppas alla haft en underbar dag och fortsatt bra kväll/natt!
Puss och kram❤️💕

  • 181 Readers

Likes

Comments