Hejsan bloggen.. Nu kommer Jah skriva lite känslor inom mig osv som är jobbiga. Leva med ångest är inte lätt. Drar ner på min energi och orkar ingenting just nu vill bara somna in typ.😅
Vad jag än säger som jag tycker är jobbiga t.ex. Skolan och allt annat i mitt liv så lyssnar ingen på vad jag vill och känner. De ända dom säger är att allt kommer lösa sig och de tar tid och komma in i en ny klass när de inte äns handlar om det. Har redan panik ångest för att jag ska börja i en ny skola. Hatar det för min ångest är grov och helt ärligt orkar jag inte med skolan.. Första veckan brukar oftast gå bra sen fuckar allting ur. Ser ingen mening med att kämpa när man inte äns pallar denna stora pressen.😔

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 24 readers

Likes

Comments

​tjenare bloggen!

är ledsen för att jag inte har capslock on eller vad det heter pga den inte funkar på denna datorn från skolan haha!

vad händer idag då? för mig är de sängen och vila och förmodligen skola imorgon så.. eftersom jag har varit sjuk osv:(

men de stoppar inte mig från sociala medier, idag har jag inte så mycket och berätta om än att jag bara kommer ligga här och dega och titta på film.. någon som vill joina?;) heh ne men de kommer förmodligen ett annat speciellt inlägg sen ikväll där jag berättar hur mitt liv ligger till just nu så folk som läser och som läser sen vet det och varför det står linköping i min presentation här på bloggen.

men nu ska jag vila och titta på film så hörs vi senare puss & kram!:)

Likes

Comments

hejsan bloggen!

det var ett tag sen jag var aktiv på bloggen som ni kanske har märkt haha.. men mitt liv under sommaren har förändrats en del som jag kommer berätta i ett annat inlägg, men ville bara säga att nu är jag tillbaka och är igång med min blogg!

fortsätt läsa om ni är intresserade för nu kommer massor av kult upp på min blogg som kommer vara mycket fräschare och bättre än när jag satt bakom skärmen i linköping och knappt hade ett liv där.

ni kanske ser min header sen, valde dåliga bilder men var blond för ett tag sen men kände för brunt och långt hår, de vart mycket finare eller vad tycker ni?:)

nu måste jag dra, så hörs vi senare puss & kram!

Likes

Comments

(bild1) hej hej💗 idag så fixade jah min nya blogg på nattstad , fast har en blogg på blogg.se men det var jätte mycket bilder på saker o så orkade jag inte ta bort allt och börja om haha men kommer fler inlägg sen idag :) puss & kram!

'har ingen bild just nu men de kommer  så fort min mobil funkar:-)

  • 114 readers

Likes

Comments