Såå, idag har vi firat min mamma för hon fyllde 47 år idag, som verkligen var jätte mysigt!! Jag började dagen med att bara va hemma och städa lite här hemma för att överraska mamma. Sedan så jobba jag inte idag för att jag kände att jag inte orkade men jag får ta det en annan dag! Men jag diska iaf här hemma och mamma blev jätte glad sedan åkte jag & mamma till stan och där fikade vi på wayne's coffee och efter det gick vi bara lite på stan. Jag köpte en ny väska,nyckelring m.m, jag kan vissa med bilder här nedanför vad jag köpte.

Men jag tycker det blev en rätt så bra dag faktiskt, men ni får ha de så bra puss & kram ifrån magdis!!<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

JA!
Precis som titeln "djuret är min bästavän"
Jag har sett videor på Facebook där dom slår djur, slaktar djur och gör illa djur..
Men varför gör dom så? Har jag frågat mig själv.. Gör dom det för att få visningar,för att det är kul eller för att helt enkel va elak.
Jag själv tycker att de är så jävla sjukt, va har liksom det djuret gjort dig? Varför kan vi inte bara inse att världen är så jävla sjuk..?
Jag förstår verkligen varför man inte vågar ha sina djur ute.

Jag själv har två katter och en av dom katterna får va ute för hon verkligen inte vill va inne ibland. Men min rädsla när hon går ut är obeskrivlig.

Jag tänker hela tiden om hon kommer hem en dag och kanske har blivit misshandlad ute eller något.
De finns katt mördare ute och massa annat skit.
Men vad ska jag göra? Min katt vill ju gå ut liksom.

Det var en dag jag skulle gå ut och då ser jag några av våra granar köra på som in i helvete.. och jag tänkte hon kommer dö så jag stoppar bilen och säger snällt och trevligt att det är en katt i vägen.
Men dom bara kör och skrattar, som tur var så flyttade min katt på sig.

Men Somsagt jag förstår inte hur man kan klara av och göra illa en liten katt eller något annat djur.

Så kolla nästa gång ni är ute lite extra om nån är elak på sitt djur, så säg till eller om en katt är på vägen och håller på att bli påkörd.
Stå inte och titta på försök att stoppa bilen istället.

Men innan jag avslutar detta inlägget så vill jag bara säga att imorgon ska jag börja på ett jobb och hjälpa till med hemlösa katter faktiskt. Så de ska bli jätte kul, så jag ska försöka blogga mer om det imorgon.

Man tjänar inte pengar men det kan va skönt ändå att ha något att göra om dagarna och speciellt att hjälpa till med hemlösa katter så dom får de lite bättre.

Va rädd om djuren!!!

Likes

Comments

Så i detta inlägg tänkte jag skriva om vad jag gjorde igår och lite så. För jag min dag var roligare och intressantare igår. För idag så har jag faktiskt inte alls gjort nå speciellt.
Men dagen börja med att jag duschade och min kompis sov över hos mig från fredag-lördag så de va väldigt kul! Sedan åkte jag, Mamma och min kompis in till Hudiksvall för vi skulle på bio där. Men innan bion så gick jag & min kompis till dollar för att jag ville ha godis till bion. Eftersom att jag inte kan äta godis/snack som är ifrån bion. Sedan gick vi hem till min kompis och var där ända tills 17:00 typ sedan blev de bio time!!!

Vi kollade på en skräckfilm och jag tyckte faktiskt inte den va så jätte bra, jag själv tycker liksom att det finns bättre filmer och sånt på Netflix. Men så jag tycker filmen får 5/10 poäng faktiskt. (Vi kola på IT)
Men sedan åkte jag och mamma hem till Söderhamn och vi gjorde inte så mycket när vi kom hem för klockan va ganska mycket liksom.

Men varför jag inte skriver om min dag idag är för att jag har typ ba kollat på serier/filmer,myst med katterna och spelat lite spel med mamma.

Men vi hör ni får ha de så bra, puss & kram ifrån magdis!<33

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! 

Min blogg kommer mest handla om mina dagar och djur för att djur är verkligen något jag har som intresse och mina dagar kan de  kanske va kul att läsa om ibland.

Sedan kommer det lite recept då och då eftersom att jag älskar att baka, så varför inte dela med mig av ett recept lite då och då Somsagt. 

Men jag vill mest skriva om djur och mina dagar! 

Jag starta mest denna bloggen för att jag saknar att blogga sen jag tog bort min förra blogg. Så nu villa jag börja skriva igen för det är verkligen skönt att skriva av sig ibland. 

Så jag hoppas verkligen att ni har hittat en blogg som ni vill läsa! 

Puss & kram ifrån magdis!<3

Likes

Comments