Hej!

Idag har jag fortsatt på min teckning inom temat natur. Mitt budskap med bilden är kärlek och värme. Eftersom det är en solnedgång så använder jag mycket rött, gul och orange, vilket gör teckningen varm. Svanarna bildar ett hjärta, och med färgerna som jag använde, får man en känsla av kärlek.

Jag blev väldigt nöjd med hela min teckning, men framförallt svanarna. Skuggningen blev inte helt rätt eftersom svanarna egentligen borde vara mörka på den sidan, men jag struntade i det.

Jag fick lite problem med skuggningarna i vattnet, kanterna var för skarpa och det såg inte helt bra ut. Så jag använde en stopp och suddade ut kanterna, så det ser lite mer "skuggigt" ut. Även skuggningarna på svanarna ska jag fixa.

​// Magdalena :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag gjorde jag först en mindmap och en skiss. Sen började jag på den riktiga teckningen. Denna lektionen la jag mest uppmärksamhet på solen och blandade lite färger för att få den att se mer verklig ut, och jag blev rätt nöjd med den (dock är den inte helt klar). Jag blev också nöjd med hur svanarna blev. Jag är ganska positiv att jag kommer hinna klart med dessa lektionerna vi har på oss.

​// Magdalena :)

Likes

Comments

Jag har valt natur som mitt första projekt. Jag ska teckna och rita svanar som bildar ett hjärta med deras halsar. Inspiration har jag fått från egna upplevelser. Jag har sett många svanar i mitt liv och tycker att de är väldigt fina. Jag har även fått inspiration från internet och bilder där svanar bildar hjärtan.

Bakom svanarna ska det vara en solnedgång, just för att man får mer känsla av värme och kärlek, och för att jag vill få en liten utmaning genom att få den att se lite verkligare ut.


// Magdalena

Likes

Comments

Hej! Jag heter Magdalena och jag går i 9A på Kapareskolan, detta är min bild blogg. På denna bloggen kommer jag lägga upp bilder och reflektera över vad jag har gjort på lektionerna. Vi kommer under terminen jobba med tema natur, sport och identitet.

Välkomna! :)

Likes

Comments