FOTO

Älskar detta porträtt jag tog på Sanel, så ärligt och naket! Ett sådant leende som mittar av sig!

Likes

Comments

2 veckor av det nya året har nu gått och än sålänge rullar det på! Jobbar hela helgerna i princip vilket jag tycker är ganska skönt, man vet alltid vad man ska göra till helgen och jag ligger inte bara hemma och äter godis...Har bara hunnit med en sväng till Sthlm än men förhoppningsvis åker jag ner i början av nästa vecka igen och fotar lite! Har börjat på lite smått att leta jobb där nere, lägenhet löser sig nog och det gör säkert jobb också men helst skulle jag vilja hitta något jag faktiskt är lite intresserad av. Så inget pluggande för mig än inte, och är faktiskt väldigt bekväm med den tanken, när jag pratar med mina kära kompisar som bara klagar över allt pluggande så känns det verkligen inte som något jag längtar efter. Mina planer är ju egentligen att ta mitt pick och pack och dra till Sthlm såfort revyn är över, har sista föreställningen 25 Mars och åker efter det till USA i April, efter detta vill jag kunna stanna i Stockholm och helst av allt ha jobb och lägenhet ordnad såklart. Mycket spännande rågång nu så håll tummarna för lille mig!

Likes

Comments

Tänk att om ca 3 månader får jag äntligen byta ut detta mot värme, palmer, öken, en stad som aldrig sover. I April landar jag och Sofia i LA, drömmarnas stad dit jag alltid velat åka! Så länge som jag tjatat efter de långa ensliga vägarna med bara öken på sidorna och övergivna mackar. Och att vi fick biljetter till Coachella har jag nog inte förstått ännu. Är nog denna resa jag väntat på hela hösten, det komne bli en dröm och min kamera ska få följa med in i minsta lilla gränd.

Likes

Comments

Hemkommen från huvudstaden och överlycklig över att äntligen hittat bengaler...Jag och Beverly åkte omkring imorse och försökte hitta den perfekta platsen för att tända denna rökbomb på, vela ju vara lite avskilt så inte all rök skulle störa någon. Gruvar oss ett tag och tänder sedan på, båda börjar skratta åt den mesiga lilla flamman som visade sig. Var verkligen inte vad vi väntat oss haha men vi gjorde det bästa av situationen och det blev ganska bra i slutändan. Med hjälp av lite photoshop så funkar allt!

Likes

Comments

Jag blir då galen i detta! Så jäkla indränkt av 90-talsvintage nåt sånt. Hittade underbara http://wildestlovers.tumblr.com idag och är kär! Har ni fler sidor likt denna så kommentera please! Imorgon ska jag äntligen få göra av med lite av all denna inspirationen jag har inom mig!

Likes

Comments

Jag känner att nåt är pågång, jag längtar till 12 slaget på Lördag, jag längtar så efter ett nytt år, Mitt år. Jag kände att jag behövde få skriva av mig! Kanske är det för att jag är såpass bakfull idag, kanske är det för att jag färgade håret rosa häromdagen, kanske är det för att James Vincent McMorrow är på i hötalarna, kanske är det för att klockan snart är 01. Jag är så tacksam för min fina familj som jag fick fira ännu en jul med, tacksam för alla fina julklappar dom lagt ner energi på att köpa till mig, tacksam för alla nya chanser jag fått den senaste tiden, tacksam för att jag fått ligga och prata om allt mellan himmel och jord in på natten och fått pussar på halsen, tacksam för att jag fått dansa mina fina vänner. Tacksam för allt som hänt.

Likes

Comments