Då jag har alldeles för mycket träningsvärk i mina armar/axlar idag så räckte det som utmaning att orka lyfta kameran idag. Så fina Emelie fick sköta jobbet idag och jag bakom kameran, jag blev verkligen supernöjd med dessa foton och kommer antagligen att fota mer träningsbilder i framtiden!

Likes

Comments

Vad är kärlek för mig? Att älska någon så mycket att det gör ont. Det är kärlek för mig, att helt plötsligt handlar inte sina högsta önskningar om sig själv längre. Att vilja ta någon annan före sig själv och känna glädje tillsammans och för någon annan! Jag har alltid haft ganska svårt för det där med kärlek, att bli kär i någon! Jag vet inte riktigt varför det är så faktiskt, kanske är jag petig med vem denna individ ska vara, eller så är det så att det måste kännas bra från första början. Jag ger inte folk chanser eftersom att jag känner mig själv och jag vet att finns det inte hopp från första början så kommer det aldrig växa till sig heller. Jag har nog alltid trott att kärleken ska vara som på film, men lite mer unikt. "Jag kommer att hitta den perfekta och den ska jag spendera mitt liv med" har jag alltid sagt, kärleken är något dyrbart, även om jag tycker att man inte kan ge för mycket kärlek till människor. Men den där speciella kärleken, den som man bara ska ge till en människa, den man ska dela sitt liv med. Den kärleken är dyrbar, och den är jag snål med. Jag har varit kär 1 gång i mitt liv, så kär att jag inte trodde jag skulle klara mig utan denna människa, en kärlek där man dela allt och planerade framtiden tillsammans. Denna kärlek tog slut, kastades bort och glömdes. Som om den aldrig funnits där liksom. "Vänta bara tills du träffar den rätta, då vet du" Jag tror inte på att det finns "den rätta" där ute för alla. Och om det nu finns "Den rätta" där ute för alla, hur stor chans tror ni då att denna människa skulle bo i samma stad som dig själv? Av ca 7,3 miljarder människor, tror ni verkligen att hen skulle bo ens i samma land som er då? Det handlar om att hitta en människa som man går ihop med, som funkar ganska lika som en själv, och det finns nog väldigt många där ute som faktiskt skulle gå bra ihop med en själv. När jag ser gamla par som hållit ihop hela livet så funderar jag ofta vad det är dom gjort rätt. Varför funkar det inte så för alla?

När man får höra i princip varje vecka om nya par som gjort slut, eller folk som varit otrogna. Dom där paren som lagt upp bilder på varandra med texten ”Du är den rätta”. Betyder inte det nåt? Eller betydde det bara något just då för tillfället, för sen går det någon månad så har dom helt plötsligt hittat en ”ny rätta”. Jag är inte emot detta, jag kan vara glad för andras skull! Men jag har bara lite svårt att förstå det, även om det kommer hända mig också en vacker dag, kanske tom fler än en gång. Lite flummig text kanske, men det jag vill komma fram till är, snälla sluta vara otrogen mot era partners, sluta behandla kärleken som skit. Kasta inte bort kärleken som om det vore ett par gamla skor. Sprid kärlek till varje levande varelse men var också rädd om den! <3

Likes

Comments

Alltså vet inte rikligt längre hur jag ska hantera min labila klädstil. haha! Ena dagen känner jag för att klä mig helt i svart, riva sönder ännu fler jeans, läppar som matchar min bittra humor, och stora kängor som får mina ben att se ännu kortare ut. Och sen kommer dessa dagar, vill köpa allt som innehåller mer än 3 färger på samma plagg, färga håret i regnbågsfärger och lukta enhörning!? Men jag tror också på det denna vår, pastellerna är tillbaka för att stanna ett tag!! Detta var resultat av Hampus försovning i Stockholm och som gjorde att jag måsta gå på stan i min ensamhet och göra av med pengar (Ja gudarna tvingade mig okej) Men glad är jag för nu har jag världens finaste nesecsär som jag inte har någon aning om vad den ska innehålla!

Likes

Comments

Då var det Fredag igen och snart ännu en helg i Iggesund för mig. Idag ska jag inte göra annat än att lyssna på musik och dansa omkring i lägenheten medans jag städar för just nu går det inte ens att gå på golvet utan att snubbla tyvärr..... Fotade en ny banner igår också, tror egentligen det blir en tillfällig då jag siktar på att få till en riktig i USA. Snälla Beverly som offrade sig och fotade ute i -10. Att jag alltid ska få dessa idéer när det är som kallast ute! Funderar på om jag ska ge ut en liten fotokurs för mina vänner som ska med till USA så kanske jag också får några foton som är i fokus! haha <3 Hoppas ni får en fin Fredag!

Likes

Comments

04:20 åkte jag mot huvudstaden i Söndagsnatt...Började vistelsen med frukost på Scanidc, lätt värt 180 kr haha! Sen fota jag å dona på fram till 20 på kvällen tror jag, blir ofta fullspäckat schema när jag väl tar mig till Stockholm. Fick sova hos mina fina vänner Mathias och Alicia i deras nya fina lägenhet, en spe lägenhet man bara kan drömma om själv...Igår tack vare Hampus som sov över gjorde jag av med alldeles för mkt onödiga pengar, vilket jag absolut inte har råd med just nu egentligen! Har lovat mig själv att jag får göra undantag om det är kläder jag kan ha i USA men jag vet inte riktigt om jag håller det så bra... Sen mötte jag upp Fia och Sanna som var snälla nog att ta med mig på lunch och lite ärenden. Världens coolaste tjejer typ, blir så himla inspirerad när jag träffar dom, deras stil och allt. Hann dock inte få till några riktiga foton denna gång utan vi ska ta det lite längre fram. Kan ju inte bli annat än bra med deras stil + mina idéer! Det ser jag framemot!

Likes

Comments

Jag tycker jag själv börjar bli väldigt bra på att känna av när det finns chanser för norrsken, måste också tacka min app (aurora Fcst) för ca 50% av hjälpen! Men detta var iaf igår, efter träningen slängde jag på mig ännu mer kläder och tog med pappa ut på en tur! Och det blev ju verkligen värt det! Så himla fint, jag undrar vad det är som gjort mig till den himmeldyrkare som jag är. Och pappa blev både imponerad av min aning som stämde och väldigt nöjd över att få se detta fina ljusfenomen. Jag kom hem och hann se några avsnitt av "boys" på svt, borstade täterna och la mig i sängen! Precis när jag lagt ifrån mig min telefon så lyste skärmen upp och den berättade att inom den närmsta timmen skulle man kunna se norrsken om det är klart på himlen. Så jag gick in och kollade på appen en sista gång och det visade helt grönt ovanför där vi bor. Så hur gärna jag än vela ligga kvar under mitt varma täcke så klev jag upp, drog på mig sockarna och mössan och ringde min bästa norrskensjägare och drog ut på en tur till! Tyvärr var det inte mer då än vad det hade varit när jag och pappa åkte men blev en mysig biltur mitt i natten åtminstone. 03.00 låg jag i sängen igen och kände mig nöjd med dagen. Nu ska jag iväg och jobba, hoppas ni haft en bra dag! och glöm inte att hålla utkik efter den gröna himlen!

Likes

Comments

Känner ni ibland också att ni befinner er på helt fel plats? Som om ni ligger där nergrävd med alla dina tankar och idéer men inte riktigt vågar och kan skrika ut dom så folk hör? Slutet av 2016 gick det nog inte en enda dag utan att jag kände mig malplacerad, är ju inte här jag ska vara för tusan, har ju bara blivit ett missförstånd alltihop! Men var är det då jag ska vara? Kan någon svara på den frågan för det kan jag själv verkligen inte göra. Känslan av att veta att man har så förbannat mycket att ge men så lite utrymme att få visa det. Handlar det bara om mod? Vad skulle hända om ens rädslor en vacker dag bara var helt bortblåsta? Om du bara insåg att allt faktiskt är möjligt, vad skulle då vara det första du gjorde? Alla förtjänar vi det bästa möjliga, varför tillåter man sig själv att må såhär, känna sig dämpad och förminskad? Älskar ett citat som jag såg häromdagen "Someday" isn't on the calender, do it now!

Och mer sant än så blir det ju inte, vad väntar man på då!? Just där jag är idag känns det som att jag ger ungefär 35% av allt jag har. Resterande 65% ligger nergrävd nånstans bakom all osäkerhet och alla tvivel. Så tänk då om alla dom där små bristerna bara skulle försvinna en dag. Hur skulle allt se ut då? Hur skulle det gå för Magda 100%? Jag säger fortfarande att 2017 kommer bli mitt år, men den enda som kan se till att det faktiskt blir så är ju lilla jag!

Likes

Comments

Älskar detta porträtt jag tog på Sanel, så ärligt och naket! Ett sådant leende som mittar av sig!

Likes

Comments

2 veckor av det nya året har nu gått och än sålänge rullar det på! Jobbar hela helgerna i princip vilket jag tycker är ganska skönt, man vet alltid vad man ska göra till helgen och jag ligger inte bara hemma och äter godis...Har bara hunnit med en sväng till Sthlm än men förhoppningsvis åker jag ner i början av nästa vecka igen och fotar lite! Har börjat på lite smått att leta jobb där nere, lägenhet löser sig nog och det gör säkert jobb också men helst skulle jag vilja hitta något jag faktiskt är lite intresserad av. Så inget pluggande för mig än inte, och är faktiskt väldigt bekväm med den tanken, när jag pratar med mina kära kompisar som bara klagar över allt pluggande så känns det verkligen inte som något jag längtar efter. Mina planer är ju egentligen att ta mitt pick och pack och dra till Sthlm såfort revyn är över, har sista föreställningen 25 Mars och åker efter det till USA i April, efter detta vill jag kunna stanna i Stockholm och helst av allt ha jobb och lägenhet ordnad såklart. Mycket spännande rågång nu så håll tummarna för lille mig!

Likes

Comments