View tracker

Jag har börja fotat Hampus också, väntade på den där bloggtjejen som inte fanns, trodde inte det skulle bli en kille jag skulle fota outfitbilder på men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig! Nu har vi satt upp lite mål och det ska bli otroligt spännande att se var detta leder!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
FOTO, FOTO, INSPIRATION

Är inne i någon "Förhögisopolaroid90talsperid" nu! naturligt ska det va!! Så lite casual medans jag och Sofia höll på att packa upp i lägemheten tog jag fram kameran, älskar Sofias leende och former så det blev helt magiskt!

Likes

Comments

View tracker

Hej "alla"!

Kom på att jag hade en blogg också, eller egentligen har jag tänkt mycket på den på senaste tiden men jag har tänkt att vänta med att göra en liten comeback haha. Vill vänta tills jag klippt mig, vänta tills jag flyttat, väntat tills jag rest, vänta, vänta, vänta...Måste sluta vänta!?

Men om ca 5 veckor så kommer allt förhoppningsvis allt förändras, jag kommer att nästintill "sluta" mina vanliga jobb då 3 månader med dans väntar och jag planerar att satsa 110% på foto under denna tid och se vad som händer!

I 2 veckor nu jobbar jag dubbelpass varje dag och håller på att gå under, medans mina bästa vänner är i Asien och lever livet. Jag håller på att flytta hemifrån och trycker ihop allt jag äger på 24 kvadrat, försöker hinna med att träna och fota så mycket jag bara kan, försöker planera någon kort resa i December.

Men jag tror innerligt på att det vänder för mig nu, så bra som det går för mig nu har det aldrig någonsin gjort! Kommer inte skriva ut för mycket här förrän saker och ting är glasklart! Men snälla "ni" håll tummarna för mig nu!


Likes

Comments

Likes

Comments

​Efter en otroligt bra helg så är nu veckan här som jag gruvat mig för ett tag. Jobb, jobb och mer jobb hela veckan. Så jag och Emma har nu börjat planera lite saker som vi kan ha att se framemot vilket känns sååå himla kul! Glad att jag har henne i dessa tider!  Börjar känna lite stress också över att jag vill hinna fota så mycket som möjligt innan alla löv ramlat ner, hösten kom så fruktansvärt fort och är nog över lika fort så lite action nu tack Magda. Hoppas ni har det mysigt i Höstkylan ni med!

Likes

Comments

VIDEO

​I Söndags hände det grejer....Vill skrika ut till alla vad vi gjort men jag måste dra ut på det ett tag till! Hade så jäkla kul och aldrig varit mer stressad haha men det kommer vara så värt det! Thats all Im saying, förvänta er något stort!

Likes

Comments

En helg i Göteborg är över och jag åkte hem därifrån som i en bergochdalbana. Överlycklig och fylld med energi efter helgen men så fruktansvärt deprimerad att komma hem till denna stad igen. Efter att jag fått se nästintill varenda liten kvadratmeter av Göteborg, shoppat, åkt på Liseberg för första gången, åkt bergochdalbana som gått upp och ned för första gången, ramlat omkring inne i spökhuset halvfull för första gången (hade aldrig gått in utan de glas vin vi tog innan) Följt av dans fram till halv 5 in på natten! Så vill jag ha det varenda helg. Jag vill bort från denna stad nu, trodde jag aldrig skulle säga det men nu vill jag härifrån! Nu är jag så trött på människor som kollar snett, livnär sig på rykten och skvaller och drar energi från andra. Nästa höst är inte jag kvar här! Och till dig Göteborg, på återseende!<3

Likes

Comments

​Nu har jag sett både We are your friends och xoxo på en vecka och det är mer än vad jag kunde hantera. Allt jag vill ha nu är varma nätter, glittriga kläder, alkohol, älskade vänner och musik som man ej kan stå stilla till. Ta mig dit någon snälla!

Likes

Comments

​Livet rullar på vare sig jag vill eller inte. Jag mår bra och har äntligen saker att se framemot! När jag inte jobbar sitter jag hemma och väntar på besked om nya jobb, var alldeles nyss och kikade på en lägenhet!!! En egen lägenhet till lilla mig. Liten tjej ska liten lägenhet ha tänkte jag och det lutar mot 24 kvadrat mitt i stan! Mina egna 24 kvadrat. Insåg igår att röda läppar visst kan vara fint! Säger emot mig själv eftersom att jag egentligen avskyr röda läppar men jag ska kämpa för att börja gilla det igen. Det är ju fint egentligen eller nåt. Till helgen är det marknad i lilla Hudiksvall, och jag är ledig! Träningshelg med revyn och sedan marknaden på kvällen, kan ju inte bli annat än bra! Ska köpa remmar för alla lösa pengar jag har som om jag vore 13 år igen. Hoppas nu att dessa 2 veckor flyger förbi så jag får åka till Göteborg någon gång, min enda dragningskraft just nu! Hoppas er vecka går lika fort så står helgen bakom hörnet!

Likes

Comments