• Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Vi trotsa jetlagen och tröttheten och satte oss i bilen och begav oss mot Joshua tree national park vid 12 på natten! Det tog oss mer än en timme att ta oss dit men ni kan ju gissa om det var värt det? Vet inte om jag sett så mycket stjärnor i hela mitt liv. Pga noll form av belysning där ute i öknen så var det absolut ingenting som kunde störa den stjärnklara himlen. Blev inte det exakta resultatet jag var ute efter men ändå är jag mer än nöjd. Jag menar klär man av sig naken vid 2 på natten i Joshua tree, Palm spring, USA. Och klättrar upp på en sten kan det liksom inte bli annat än bra! Älskar resultatet. Nästa gång ska jag våga mig längre in i parken men med 3 hysteriskt rädda tjejer med mig denna gång så var jag nöjd med att stanna vid vägen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Glad tjej i Cali efter 2 glas vin och världens godaste pastarätt hos Sofias kusinvitamin! Kvällen avslutades på en tequilabar i Hermosa följt av allsång inne på Right aid i jakten på toapapper och vatten!

Likes

Comments

Andra dagen här i LA var som i en dröm! Jag fick äntligen fota Hollywoodskylten, kanske inte så märkvärdigt tänker ni men har alltid varit en dröm för mig! Och tack vare Sofia så kom vi så nära man kunde skylten och slapp alla turister! Så himla lycklig verkligen. Ni fotografer vet hur känslan är när man lyckats få ett kort som man vet kommer bli the bomb! Veganpizza med utsikt från Cruzers och dagen avlutades med en springtur (var ej meningen) upp till the griffith observatory, vi klättrade alltså i sandtag för att hinna se solnedgången haha! Och det var värt varenda sandkorn vi fick i våra skor kan jag lova!

Likes

Comments

Dag 1 i Sunny California! Gått omkring med ett leende som inte är av denna värld, allt man sett på film finns faktiskt på riktigt! Så himla fint och jag är så glad över att vara här! Första dagen spenderades på bla Venice beach och solande vid Santa Monica pier. Dum som jag är så brände jag sönder halva kroppen för att jag tydligen trodde att jag kunde sola vissa kroppsdelar utan att smörja in mig...SMÖRJ IN ER PEOPLE! för det gör ont annars, haha.

Ska försöka blogga om dom flesta dagarna här borta i solen så håll er uppdaterade!

Likes

Comments

Låt oss prata om sociala medier! Jag har Facebook där jag är vänner med folk jag nån gång träffat och vill hålla kontakt med, Jag har snapchat där jag likaså är vänner med folk jag känner och följer nån enstaka offentlig person som jag tycker är rolig. Twitter, följer inte speciellt många utan följer mest humorsidor = Jag kan alltså sitta i timmar inne på twitter och skratta i min ensamhet. Instagram = Min bästa app, jag följer mina nära och kära och dom som inspirerar mig, accounts som är rolig eller som påverkar mig på något vis. Bland det roligaste jag vet är att få nya följare som 2 timmar senare slutar följa en då jag väljer att inte följa tillbaka. Självklart vill jag ha mycket följare på instagram, det är jag nog inte ensam om! Men det kommer aldrig hända att jag någonsin börjar följa folk pga vill ha följare tillbaka. Och likaså med bloggen, jag kommer aldrig att börja följa bloggar för att vara snäll och förhoppningsvis få några följare tillbaka. Vad är det då för mening!? "Följ mig så följer jag tillbaka" Men varför? Dessa personer kommer förmedlingen inte ens läsa dina inlägg, dom bryr sig inte ett skit om vem du är och vad du gör. Dom blir bara glad om "följare" stiger. Jag vill att folk ska följa mig pga det jag gör och den jag är, att dom ska vara intresserade på riktigt "Köp följare här" osv, nej skärp er, sluta ljug för er själva. Om du är nöjd med det du gör så duger det till 100%! Sluta upp med dessa tävlingar och fyll dina sociala medier med sånt du faktiskt är intresserad av och vill se! Vad tänker ni om detta egentligen? Diskutera gärna!

Likes

Comments

Helgen avslutades med en liten prommis genom Gamla stan med söta Sofie som fick ställa upp framför kameran! Hon har ett sånt utseende som bara inspirerar mig, så hon kommer jag garanterat att fota fler gånger . Och äntligen kikade solen fram också och det fick mig bara ännu mer frestad på Sthlm!

Likes

Comments

Haft en mysig och väldigt lugn dag idag här i Stockholm, sökt lite fler jobb och planerat lite framåt bara! Köpte århundrades finaste skor som jag visar imorgon! Imorgon blir det även lite foto på schemat så det ser jag framemot! Hoppas ni får en mysig Fredag allihopa!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Yeeey ÄLSKAR Boohoo!! Idag fick jag hem mina kläder som jag beställt. Tog inte ens en vecka, och allt passa som handen i handsken. Snart tänker jag tillåta att man får börja packa, snart 3 veckor kvar tills vi springer omkring i öknen på Coachella och jag tror inte att det är sant! Tänker att jag så småningom kan börja lägga ut färdiga outfits (när jag väl bestämt vad jag ska ha på mig) Kika in Boohoo thats all im sayin! Nu ska jag äta kaneläpple och mysa! Hoppas ni haft en bra start på veckan. PUSS!

Likes

Comments