• Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Min lilla karriär som dansare är nu över, for now åtminstone! 3 månader har sjukt nog gått nu sedan vi hade premiär på nyår och det är både en sorg och en lättnad. I Lördags spelade vi vår sista föreställning och det var med tårfyllda ögon jag lämnade Folkets hus. Menmen ska inte deppa över det, när en dörr stängs öppnas en annan! I slutet av veckan åker jag ner till Stockholm igen och mitt mål är att jag ska ha ett jobb när jag återvänder hem igen! Har 2 veckor på mig nu att lösa allt innan jag tar resväskan och sticker till The city of broken dreams!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Japp, jag har bestämt mig (tror jag) Tänker inte gå igenom ångesten igen som jag upplevde för ett år sen när jag inte ställde upp i NYX nordic face awards. Som tur var ställde min fina vän Miranda upp och tog sig igenom några av utmaningarna så henne fick jag förstås hjälpa. MEN jag vela nog nånstans långt där inne egentligen vara med själv så detta år har jag tagit tag i det. Jag kommer åtminstone lägga upp ett bidrag på Instagram så får vi väl se hur det går! Spännande med lite spänning vardagen haha! Så håll utkik och håll tummarna för mig!

Likes

Comments

Hej alla fina, kom precis hem från bion och Skönheten och odjuret. Jag säger bara WOW! Varför kan jag inte vara som en normal människa och gå hem från bion nöjd och lycklig över att ha fått se en ny bra film. Nej jag går hem självklart överväldigad men mer ledsen inombords, ledsen att behöva gå tillbaka till verkligheten. Varför kan inte allt vara som en Disneyfilm, är det verkligen för mycket begärt? Haha snälla säg att det inte bara är jag som känner igen mig i Disneyfilmer? Och denna alltså, träffa mig rakt i hjärtat! Nä detta kommer jag leva på kommande veckan, så fylld av ny energi och inspirerad till 1000 nu. Så tack Disney för att ni aldrig låter mina barndomsdrömmar gå i krasch. Kommer fortsätta leva i min lilla fantasibubbla och du kan ej göra nåt åt det. " Look there she goes that girl is strange, no question 'Cause her head's up on some cloud." Todilodidooo, Hoppas ni haft en bra helg! Nu ska jag sova och göra mitt bästa för att drömma om mitt odjur som finns där ute nånstans!

Likes

Comments

Jag tränar för att må bra, för att det höjer självförtroendet och självkänslan. Äter jag skitmat och ligger i soffan mår jag inte bra varken psykiskt eller fysiskt! Självklart vill jag hålla mig i form, jag vill kunna springa omkring naken och låta allt guppa hur mycket det vill och inte bry mig det minsta om det! Det är ju mitt mål, att vara så stolt och nöjd med min kropp som man bara kan bli men vi alla vet ju att riktigt så lätt är det inte. Men jag tänker såhär, man föds med en kropp och sålänge den fungerar som den ska så bör man vara lyckligast på jorden. Och som tack för att min kropp aldrig sviker mig, aldrig ger upp när mitt psyke egentligen inte orkar mer vill jag självklart belöna den med träning. Kroppen mår bra av träning och av att stoppa i den rätt mat. Jag tränar för att det stärker mitt psyke tror jag, för varje kilometer till jag klarar på löpbandet så känner jag att jag har klarat av något nytt och är en nyare och starkare version av mig själv. Och det är sånt som får mig att fortsätta. Jag kan helt ärligt säga att löpträna är bland det värsta jag vet! Jag föredrar korta och intensiva pass såsom Grit-pass på gymmet. Att springa tar för lång tid, det enda som upprepas i min skalle på det där löpbandet är hur tungt det är och hur gärna jag vill stänga av och lägga mig ner. Men som tur är vet jag hur underbart det känns när det är över! Den känslan är ju ganska svårslagen ändå, man får göra det för ens framtida jag.

Idag har jag iaf äntligen träningsvärk i rumpan, att jag var själv på GritPlyo passet igår var varken kul för mig eller för instruktören, sådan hatkärlek till dom förbannade passen alltså! I Måndags klarade jag 5 kilometer på löpbandet, inte så kaxigt kanske ni tänker men lilla jag var överlycklig iaf! 1 mil är målet, hur lång tid det kommer att ta att nå dit återstår att se.

Men kom ihåg vad jag sa, träning ska inte handla om något tvång, ångest eller vikthets. Gör det för din kropp och själ, för de kommer att tacka dig i framtiden, det lovar jag!

Likes

Comments

Som jag längtat efter denna donna när hon var på andra sidan jorden! Äntligen är hon hemma och igår hade vi en typisk Magda och Amanda dag, fotade, skrattade, snackade skit och slog våra kloka huvuden ihop och planerade framtiden! Har ni sett nåt finare? Nä skulle inte tro det!

Likes

Comments

Ååååh vill ligga på en filt nånstans i ingenstans och kolla på stjärnorna! Vill sätta fötterna på marker där dom aldrig varit förut. Vill utforska och upptäcka, längtan är nästan olidlig och jag tackar gudarna för att jag om ca 1 månad sitter på flyget på LA!

Likes

Comments

Äntligen fick jag bleka håret igår, kändes som att jag blekta bort en del bekymmer också. Älskar det, vet inte om det är för att jag känner mig som en i familjen Malfoy kanske. Nu när det är det ljusaste möjliga så kommer jag kunna lägga i vilka färgbomber jag vill! Rosa blir ju i USA men har även börjat fundera på blått...Blått e coolt! Aja hoppas ni har en bra Friyay, nu ska jag sticka iväg på jobb! Puss

Likes

Comments

Att vakna upp i en varm säng, mot en varm rygg i en varm stuga i Fjällen, i fullständig tystnad. Enda ljudet man hör är knakande av kyla och snö utifrån. Att efter ca 6 år äntligen få dra på sig ett par pjäxor igen var så underbart och jag tänker aldrig igen låta det gå så lång tid tills nästa gång. Åka bil och lyssna på Queen (vilket var den enda skivan som fanns) och kolla ut över utsikter som på bilderna är guldvärt för mig. Laga mat, äta godis, bada kar och somna i soffan kväll efter kväll behövde jag nu. Så fylld med energi är jag nu tillbaka till verkligheten igen. Och så himla lycklig över de 3 dagar ifrån verkligheten jag fick.

Likes

Comments

Vad är kärlek för mig? Att älska någon så mycket att det gör ont. Det är kärlek för mig, att helt plötsligt handlar inte sina högsta önskningar om sig själv längre. Att vilja ta någon annan före sig själv och känna glädje tillsammans och för någon annan! Jag har alltid haft ganska svårt för det där med kärlek, att bli kär i någon! Jag vet inte riktigt varför det är så faktiskt, kanske är jag petig med vem denna individ ska vara, eller så är det så att det måste kännas bra från första början. Jag ger inte folk chanser eftersom att jag känner mig själv och jag vet att finns det inte hopp från första början så kommer det aldrig växa till sig heller. Jag har nog alltid trott att kärleken ska vara som på film, men lite mer unikt. "Jag kommer att hitta den perfekta och den ska jag spendera mitt liv med" har jag alltid sagt, kärleken är något dyrbart, även om jag tycker att man inte kan ge för mycket kärlek till människor. Men den där speciella kärleken, den som man bara ska ge till en människa, den man ska dela sitt liv med. Den kärleken är dyrbar, och den är jag snål med. Jag har varit kär 1 gång i mitt liv, så kär att jag inte trodde jag skulle klara mig utan denna människa, en kärlek där man dela allt och planerade framtiden tillsammans. Denna kärlek tog slut, kastades bort och glömdes. Som om den aldrig funnits där liksom. "Vänta bara tills du träffar den rätta, då vet du" Jag tror inte på att det finns "den rätta" där ute för alla. Och om det nu finns "Den rätta" där ute för alla, hur stor chans tror ni då att denna människa skulle bo i samma stad som dig själv? Av ca 7,3 miljarder människor, tror ni verkligen att hen skulle bo ens i samma land som er då? Det handlar om att hitta en människa som man går ihop med, som funkar ganska lika som en själv, och det finns nog väldigt många där ute som faktiskt skulle gå bra ihop med en själv. När jag ser gamla par som hållit ihop hela livet så funderar jag ofta vad det är dom gjort rätt. Varför funkar det inte så för alla?

När man får höra i princip varje vecka om nya par som gjort slut, eller folk som varit otrogna. Dom där paren som lagt upp bilder på varandra med texten ”Du är den rätta”. Betyder inte det nåt? Eller betydde det bara något just då för tillfället, för sen går det någon månad så har dom helt plötsligt hittat en ”ny rätta”. Jag är inte emot detta, jag kan vara glad för andras skull! Men jag har bara lite svårt att förstå det, även om det kommer hända mig också en vacker dag, kanske tom fler än en gång. Lite flummig text kanske, men det jag vill komma fram till är, snälla sluta vara otrogen mot era partners, sluta behandla kärleken som skit. Kasta inte bort kärleken som om det vore ett par gamla skor. Sprid kärlek till varje levande varelse men var också rädd om den! <3

Likes

Comments