Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Efter en otroligt bra helg så är nu veckan här som jag gruvat mig för ett tag. Jobb, jobb och mer jobb hela veckan. Så jag och Emma har nu börjat planera lite saker som vi kan ha att se framemot vilket känns sååå himla kul! Glad att jag har henne i dessa tider!  Börjar känna lite stress också över att jag vill hinna fota så mycket som möjligt innan alla löv ramlat ner, hösten kom så fruktansvärt fort och är nog över lika fort så lite action nu tack Magda. Hoppas ni har det mysigt i Höstkylan ni med!

Likes

Comments

VIDEO

​I Söndags hände det grejer....Vill skrika ut till alla vad vi gjort men jag måste dra ut på det ett tag till! Hade så jäkla kul och aldrig varit mer stressad haha men det kommer vara så värt det! Thats all Im saying, förvänta er något stort!

Likes

Comments

En helg i Göteborg är över och jag åkte hem därifrån som i en bergochdalbana. Överlycklig och fylld med energi efter helgen men så fruktansvärt deprimerad att komma hem till denna stad igen. Efter att jag fått se nästintill varenda liten kvadratmeter av Göteborg, shoppat, åkt på Liseberg för första gången, åkt bergochdalbana som gått upp och ned för första gången, ramlat omkring inne i spökhuset halvfull för första gången (hade aldrig gått in utan de glas vin vi tog innan) Följt av dans fram till halv 5 in på natten! Så vill jag ha det varenda helg. Jag vill bort från denna stad nu, trodde jag aldrig skulle säga det men nu vill jag härifrån! Nu är jag så trött på människor som kollar snett, livnär sig på rykten och skvaller och drar energi från andra. Nästa höst är inte jag kvar här! Och till dig Göteborg, på återseende!<3

Likes

Comments

​Nu har jag sett både We are your friends och xoxo på en vecka och det är mer än vad jag kunde hantera. Allt jag vill ha nu är varma nätter, glittriga kläder, alkohol, älskade vänner och musik som man ej kan stå stilla till. Ta mig dit någon snälla!

Likes

Comments

​Livet rullar på vare sig jag vill eller inte. Jag mår bra och har äntligen saker att se framemot! När jag inte jobbar sitter jag hemma och väntar på besked om nya jobb, var alldeles nyss och kikade på en lägenhet!!! En egen lägenhet till lilla mig. Liten tjej ska liten lägenhet ha tänkte jag och det lutar mot 24 kvadrat mitt i stan! Mina egna 24 kvadrat. Insåg igår att röda läppar visst kan vara fint! Säger emot mig själv eftersom att jag egentligen avskyr röda läppar men jag ska kämpa för att börja gilla det igen. Det är ju fint egentligen eller nåt. Till helgen är det marknad i lilla Hudiksvall, och jag är ledig! Träningshelg med revyn och sedan marknaden på kvällen, kan ju inte bli annat än bra! Ska köpa remmar för alla lösa pengar jag har som om jag vore 13 år igen. Hoppas nu att dessa 2 veckor flyger förbi så jag får åka till Göteborg någon gång, min enda dragningskraft just nu! Hoppas er vecka går lika fort så står helgen bakom hörnet!

Likes

Comments

Vaknade upp imorse och kände en sådan lättnad. Äntligen är denna sommar över och äntligen kommer hösten (Ignorerar det faktum att det är 21 grader ute idag.) Med kalla vindar och gula blad så tror jag att ny bättre tid kommer. Jag har haft en underbar sommar, jag har fått lära känna underbara nya människor, jag har kommit ännu närmre mina vänner och familj, jag har varit på tomorrowland, jag har varit på konserter, badat, bränt mig, dansat så fötterna värkt, skrattat så magen krampat, grinat så hela kroppen krampat, varit så arg att jag inte vetat vad jag ska ta mig till, jag har insett hur det känns att ha panikångest, insett att allt kan förändras över en natt, insett vad jag förtjänar. Jag har blivit så sviken av människor jag älskade mest på denna jord, jag har fått så mycket kärlek av människor jag inte ens kände innan denna sommar. Nu börjar jag förstå att jag behövde vara med om denna sommar, jag tror jag behövde må så dåligt att jag inte ens vela kliva upp på morgonen för att hitta de riktiga anledningar till varför jag ändå kämpar mig upp varje morgon. 

Som Lars Winnerbäck once said "När hösten kommer och tiden gått för fort. När allt känns på rutin och redan gjort, ska jag samla mina krafter och göra någonting stort" 

Nu ska jag för första gången lita helt och hållet på mina närmsta, "Du kommer så småningom förstå varför detta måsta hända och du kommer gå starkare än någonsin ur detta" Jag ska älska mig själv och se till att allt går som jag vill. Nu är nog tiden här, det är dags att fokusera på mig själv nu för det är ju trots allt mitt liv jag lever och ingen annans.

"It´s okay to be a glowstick, sometimes we need to break before we shine"

Likes

Comments

"Skäm bort dig själv" sa dom, "Tänk bara på dig själv, ta massa snygga bilder och lägg ner pengar på allt onödigt du vill" Så jag lyssnade på dom och gjorde exakt så.

Likes

Comments

FOTO

Äntligen blev det av!! Denna fotografering har jag väntat på hela året och när hösten började närma sig så kände vi att det var nu eller aldrig... Hade jag fått önskat så skulle det varit lite mörkare himmel och varmare i vattnet. Men 17 grader funkade det också, när Miranda blev för kall så offrade Daniela sig och hoppade i så jag fick ta det sista kortet i vågen! Så himla nöjd, varför är det så fint med vatten!?

Likes

Comments