​torsdag och just nu sitter jag här och ska snart ge mig av till vårdcentralen med marina som stöd för att lyckas ta blodproverna jag inte lyckades ta igår .Har nu en emla på armen .jag kan ta blodprov,stick i fingret och sätta dit sensor på dem med diabets med när de kommer till mig själv får jag panikattacker och börja gråta med mer .

igår var jag till läkaren och pratade har hänt mig trött och slut under en längre tid.men jag vet att jag är den som haft mycket att göra senaste åren för att jag själv tagit på mig för mycket både privat och på jobbet .Men nu ska jag börja itta någon form av struktur. Sen har jag blivit sjukskriven på 50 procent och jobbar 50 i två veckor .För att jag har lätt uttmattning och smått deprimerad bättre och tag i de nu .

så idag blir de nog en promenad i solljus vilket ska vara bra för kroppen och mina panikattacker jag får ibland Några dagar i veckan.

min födlsdaghelg var bra för det mesta var jag hemma och försökte vila.var ut och åt med två vänner sanna och jeniie på kvällen och klippte mig . lördagen kom mina syskon hit annars var de inte så mycket mera tog en drink på krogen . på söndagen kom pappa en vända:) var hemma och försökte vila upp mig ännu mera på måndagen.

ikväll väntas jobb med mina mysa gamlingar . och sen litelångledig då jag tog kvällen igår för min vän som fick migrän.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

när jag varit och tagit de lungt hemma nu under några dagar och så känner jag mig piggare .idag har jag kollat på tobias och morran klart efter att kolla med sanna igår. hade en härlig dag med henne när hon och jag åkte på en lung roudtrip och det var jätte mysigt . har ju varit lite nerstämd senaste dagarna.Men ska de vända. var ner en vända till ronja idag som jag fick så himla fina presenter av fyller ju år i morgon.

Nu ikväll började jag att l<3äsa lite på en kurs jag ska läsa på demens .uppgiften gick ju ganska lätt. sen har jag varit ut epå en lång promenad med min bäste vän var välbehövligt . och imorgon blev de att äta mat med några vänner och klippa mig . vemvet fest apå kvällen kanske.<3

Likes

Comments

sitter här och kollar på greys anatomy med ljus och druckit cola och ätit jordgubbar .vad har hänt sen jag senaste bloggat .jo började att jobba inom sala kommun i västerfärnbo hemtjänst på 75 procent i augusti månad . och pluggade de sista kurserna då i min utbilning till uska.hann även med att träffa vänner men stressade alltid runt.

Men den 28 oktober vart jag äntligen färdig utbidad uska med inriktning äldre. och är så glad att jag tog mig igenom utbildning med dyslexi med en utbildning på distans.Jag kan idag säga att jag är stolt över mig själv några månader senare.Den 1 december flyttade jag och min älskade jim till sala .så i november vart de att slita på jobbet och med lägenhet att packa ihop och så fortsatte jag stressa runt för att göra alla nöjda som jag försökt med i flera år.Men till sist så flyttar till sala började komma i ordning .och jag gav mig på en kurs mitt i alllt som heter handledning inom vården så vart student i november/ december igen.

Men en torsdag för 2 / 3 veckor sa min kropp i från fick jätte ont i magen och svimmade och hamnade på sjukhus och de trodde de var blindtarmen men så var de inte åkte hem .Men efter fyra dagar började jag stressa runt på jobbet igen och finnas många till lags .och jobbade på så mycket jag kund i 2,5 vecka men började känna att orken tog slut och jag har nu sen i söndag varit hemma för att ta de lungt är slut som människa, men kan säga att jag är på bättrings väg men är trött hela dagarna men är ganska orklös .Men ska försöka ta det lungrare och alla stöttar mig så nu ska jag nog kunna ta hand om mig själv bättre och varva ner efter mycket stressade i några år.jag har lärt mig att man måste må bra själv för att kunna ta hand om andra. fInns andra saker som ocksp gjort att man blivit nere men vill inte gå in på de.

har skaffat gymkort så vi får se när jag och min granne kommer dit igen var ett tag sennu men de kommer när orken kommer.

Likes

Comments

​vart att lägga sig fyra imorse länge sedan jag var upp så länge vart att plugga hela natten.vart klar med uppdrag ett av fem och börjat på två nu . sen vart de en buss runda för att köpa en steghylla så får vi se om den blir bra i vårat sovrum.  

Hade ett långt samtal med min bästa sanna ,alltid lika kul. har varit ledig idag men somnade visst en vända på eftermiddagen haha. sen har jag varit över en vända till systrarna . sen vart ute på på en härlig poweralk i det fina vädret,annars har det inte hänt så mycket nu blir de plugg till madde,kim och bella kommer över en vända.

får se vad morgondagen bjuder på . träna i alla fall. först till kval om man vill träffas .P 

Likes

Comments

sitter här under filten med en kopp te och har pluggat sen jag kom in ifrån min rask promenad under kvällen .läser min näst sista kurs innan jag ör färdigutbildad undersköterska . Denna kurs kommer jag lära mig ännu mera nytt vad jag än redan kan .har redan lärt mig lite nytt.

har varit tyst ett tag men har ingen förklarning på varför . är i allla fall inte längre sjukskrive. har jobbat sen 1 juni men den veckan vart de bara ett pass mendan de andra veckorna har läggat mellan 5-7 i veckan .så nu har jag en vecka med lite lediget .ska blir skönt men det bilir senare i veckan . 

blir lite plugg nu .det är vad min månad kommer bestå av plugg,jobb och vara med nära och kära . Även lite motiion, har även varit med om mycket den senaste månad .varit på min bästa väns bröllop . det var så himla fint . är fortfarnade sjukt nöjd att min bästa vän lätt mig vara hudvudbrutärna. Har också haft nudldejt med madde och festa med gänget . undermidsommar åkte vi systrar och jim till mamma och ronny och åt god mat. och påmidsommar dagen vart de grillning med farsan.var även ner en söndag till marina och sussanne och hängde med dem ,snackade och hade de bra.

var ner en tisdag och hade egentid med bästa innan jobbet en dag. och så förra onsdag hade vi träff hemma hos mig jag ,hon,angelica,sing och jim med taco och charader ,hur kul som helst.

i veckan står power meet på schemat nån dag och plugg . även ett gympa pass med madde ska bli kul . nästa vecka kommer sussanne ev på besök ska bli trevlig saknar min solros<3 

sen håller jim på att flytta in här så känns jätte bra , från en tjej som tänker postivt<3


Likes

Comments

bjudder på en bild osminkad ochnyvaken.,i lördag så var jag ner till ramnäs och vart till grillplatsen med irfha och gänget och var social och tände brasa .bra mysigt och trevlig. senare på kvällen vart något avsnitt av gossip girl. och på söndagen vart de en massa plugg,laga mat och lite cykeltur .

igår stor städad vi hemma hos jim ,pluggade och så kollade jag på gossip girl .sökte även två jobb som personlig assiestent.senare på kvällen vart de en mysigt promenad med jim med lite fika och sen fick jag reda på att mitt uppdraget jag gjorde i söndags vart godkänt.

idag har jag pluggat och haft exmation i socialpedogiken som jag får godkänt i slutbetyg i kursen.har även snackat med sanna.Den brud är så jävla bra bara så ni vet :D har även gått ner en vända till rasmäs med jim och jocke den vändan bjöd på många skratt .dem grabbarna de gör verkligen ens dag,annars har jag lagat kyckling wook som jim tyckte om vilket glädjer mig .sen har jag kollat på gossip girl och sen ska jag börja köra plankövning tävling på 28 dagar får se om man  blir något smalarfe.börja med ny kurs i kväll kanske . imorgon kanske en vända till västerås. 

puss per er:)

Likes

Comments

​gick vid elva och satt och pratade lite med vänner och lyssnnade på musik.vid tre möte jag upp jocke vid affären för att handla skönt att få en cyckeltur i de fina vädret. sen vart de att kolla på flera avsnitt av gossip girl ,jag älskar verkligen den serien.är inne på säsong två nu, 

sent på kvällen vart de ett kort intervallpass på 3 km sent på kvällen ,hur skönt som helst. och det är så skönt att börja kommit igång igen .och sen har jag nu precis skrivit klart mitt uppdrag i socialpedgoken det sista innan muntlaiga examtionen på tisdag så i helgen plugg plugg :) och nu blir det mera gosiip gril och made prata med madde:)< 3

imorgon blir att träffa irfrha och plugga med mera :D idag:D 


Likes

Comments

idag gick jag upp elva och köttade tre kilometer på crosstrainer och svettades som fan .och efter de vart deen kopp kaffe och prata med två vänner i mobilen. en stund senare kände jag och jim att vi skulle gå ut på en promenad så det var att gå runt i ramnäs i det fina vädret . 

sen vart de att lyssna musik och börja skriva på min bok första utkastet till att kanske kunna förverka en av mina stora drömmar.tänk att jag sak våga testa detta .har hört att av många lärare att jag borde satsa på att bli författare .så här satsa jag .

har nyligen haft linus och hans tjej jennifer över på fika och det var trevligt . nu blir det att prata med sanna en stund och sen plugga och sen laga mat .

Likes

Comments

​idag vaknade jag vid 12 och satt mig och lyssnade på musik och lagade lunch medans sanna och jag snackade i telefoni vanlig ordning och började att planera äventyr. efter de vart de att prata med min läkare hon lätt postivt till att allt lätt bättre menhon vill också att jag inte ska ha för brottom och att jag behöver vara ner mera . så som det ser ut kommer jag att få jobba 25 procent i juni i alla fall ,längtar faktiskt lite .Men ni ligger studierna i första hand .

annars har jag varit ner på byn i ramnäs och fikat med min saknade vän ifrha.var trevligt.måst göras om snart igen:) annars har jag även fixat lite mys till mig och älskling då jag lagade tacos.är så stolt över han för han är inne på sin 3 rökfri dag :) sen har jag lyssnat på musik och kollat när älskling spelat.och även pratat meden vän om att börja spela ett spel själv. sen går även min tankar till en vän som ligger på sjukhuset . 

Har nyligen gått av crosstriner efter 4 km svettig pass på 20-23 min . så nu är jag trött och ska dricka en kopp te och varva ner till ett avsnitt av gossip girl.imorgon sk ajag gå in på min 4 dag med träning och även plugg och sen mycket vila.om nån vill ses i veckan får ni väl komma till ramnäs?

Likes

Comments

idag vaknade man vid ett  och strax där efter kom svärfar förbi en vända hos jim och drack kaffe .Det var trevligt . en stund senare började jag hjälpa jim att söka en massa jobb,idag har vi legat i .blir så när man är driven. sen så har jag varit ner i den fina vädret ner till affären med jocke och jim skönt med en lång promenad . 

annars har kvällen bjudit på musik ,ett samtal från min barndomskompis marcus.trevligt att snacka var ju ett tag sen sist. även tittat när jim spelat lite .sen har jag nyss varit ute på tre kilometer joggingtur ,hur skönt som helst . nu ta en kopp te och dusha så får vi se vad dennna dagen bjuder på kanske plugg elelr ett avsnitt av serie. plugget går framåt och skönt att bara skönt att satsa på plugget och ta igen sig och hitta tillbaka till en vardag . denna vecka blir lung och tror jag kommer tillbringa hela vecka i ramnäs. puss på er.)​

Likes

Comments