​vart att lägga sig fyra imorse länge sedan jag var upp så länge vart att plugga hela natten.vart klar med uppdrag ett av fem och börjat på två nu . sen vart de en buss runda för att köpa en steghylla så får vi se om den blir bra i vårat sovrum.  

Hade ett långt samtal med min bästa sanna ,alltid lika kul. har varit ledig idag men somnade visst en vända på eftermiddagen haha. sen har jag varit över en vända till systrarna . sen vart ute på på en härlig poweralk i det fina vädret,annars har det inte hänt så mycket nu blir de plugg till madde,kim och bella kommer över en vända.

får se vad morgondagen bjuder på . träna i alla fall. först till kval om man vill träffas .P 

Likes

Comments

sitter här under filten med en kopp te och har pluggat sen jag kom in ifrån min rask promenad under kvällen .läser min näst sista kurs innan jag ör färdigutbildad undersköterska . Denna kurs kommer jag lära mig ännu mera nytt vad jag än redan kan .har redan lärt mig lite nytt.

har varit tyst ett tag men har ingen förklarning på varför . är i allla fall inte längre sjukskrive. har jobbat sen 1 juni men den veckan vart de bara ett pass mendan de andra veckorna har läggat mellan 5-7 i veckan .så nu har jag en vecka med lite lediget .ska blir skönt men det bilir senare i veckan . 

blir lite plugg nu .det är vad min månad kommer bestå av plugg,jobb och vara med nära och kära . Även lite motiion, har även varit med om mycket den senaste månad .varit på min bästa väns bröllop . det var så himla fint . är fortfarnade sjukt nöjd att min bästa vän lätt mig vara hudvudbrutärna. Har också haft nudldejt med madde och festa med gänget . undermidsommar åkte vi systrar och jim till mamma och ronny och åt god mat. och påmidsommar dagen vart de grillning med farsan.var även ner en söndag till marina och sussanne och hängde med dem ,snackade och hade de bra.

var ner en tisdag och hade egentid med bästa innan jobbet en dag. och så förra onsdag hade vi träff hemma hos mig jag ,hon,angelica,sing och jim med taco och charader ,hur kul som helst.

i veckan står power meet på schemat nån dag och plugg . även ett gympa pass med madde ska bli kul . nästa vecka kommer sussanne ev på besök ska bli trevlig saknar min solros<3 

sen håller jim på att flytta in här så känns jätte bra , från en tjej som tänker postivt<3


Likes

Comments

bjudder på en bild osminkad ochnyvaken.,i lördag så var jag ner till ramnäs och vart till grillplatsen med irfha och gänget och var social och tände brasa .bra mysigt och trevlig. senare på kvällen vart något avsnitt av gossip girl. och på söndagen vart de en massa plugg,laga mat och lite cykeltur .

igår stor städad vi hemma hos jim ,pluggade och så kollade jag på gossip girl .sökte även två jobb som personlig assiestent.senare på kvällen vart de en mysigt promenad med jim med lite fika och sen fick jag reda på att mitt uppdraget jag gjorde i söndags vart godkänt.

idag har jag pluggat och haft exmation i socialpedogiken som jag får godkänt i slutbetyg i kursen.har även snackat med sanna.Den brud är så jävla bra bara så ni vet :D har även gått ner en vända till rasmäs med jim och jocke den vändan bjöd på många skratt .dem grabbarna de gör verkligen ens dag,annars har jag lagat kyckling wook som jim tyckte om vilket glädjer mig .sen har jag kollat på gossip girl och sen ska jag börja köra plankövning tävling på 28 dagar får se om man  blir något smalarfe.börja med ny kurs i kväll kanske . imorgon kanske en vända till västerås. 

puss per er:)

Likes

Comments

​gick vid elva och satt och pratade lite med vänner och lyssnnade på musik.vid tre möte jag upp jocke vid affären för att handla skönt att få en cyckeltur i de fina vädret. sen vart de att kolla på flera avsnitt av gossip girl ,jag älskar verkligen den serien.är inne på säsong två nu, 

sent på kvällen vart de ett kort intervallpass på 3 km sent på kvällen ,hur skönt som helst. och det är så skönt att börja kommit igång igen .och sen har jag nu precis skrivit klart mitt uppdrag i socialpedgoken det sista innan muntlaiga examtionen på tisdag så i helgen plugg plugg :) och nu blir det mera gosiip gril och made prata med madde:)< 3

imorgon blir att träffa irfrha och plugga med mera :D idag:D 


Likes

Comments

idag gick jag upp elva och köttade tre kilometer på crosstrainer och svettades som fan .och efter de vart deen kopp kaffe och prata med två vänner i mobilen. en stund senare kände jag och jim att vi skulle gå ut på en promenad så det var att gå runt i ramnäs i det fina vädret . 

sen vart de att lyssna musik och börja skriva på min bok första utkastet till att kanske kunna förverka en av mina stora drömmar.tänk att jag sak våga testa detta .har hört att av många lärare att jag borde satsa på att bli författare .så här satsa jag .

har nyligen haft linus och hans tjej jennifer över på fika och det var trevligt . nu blir det att prata med sanna en stund och sen plugga och sen laga mat .

Likes

Comments

​idag vaknade jag vid 12 och satt mig och lyssnade på musik och lagade lunch medans sanna och jag snackade i telefoni vanlig ordning och började att planera äventyr. efter de vart de att prata med min läkare hon lätt postivt till att allt lätt bättre menhon vill också att jag inte ska ha för brottom och att jag behöver vara ner mera . så som det ser ut kommer jag att få jobba 25 procent i juni i alla fall ,längtar faktiskt lite .Men ni ligger studierna i första hand .

annars har jag varit ner på byn i ramnäs och fikat med min saknade vän ifrha.var trevligt.måst göras om snart igen:) annars har jag även fixat lite mys till mig och älskling då jag lagade tacos.är så stolt över han för han är inne på sin 3 rökfri dag :) sen har jag lyssnat på musik och kollat när älskling spelat.och även pratat meden vän om att börja spela ett spel själv. sen går även min tankar till en vän som ligger på sjukhuset . 

Har nyligen gått av crosstriner efter 4 km svettig pass på 20-23 min . så nu är jag trött och ska dricka en kopp te och varva ner till ett avsnitt av gossip girl.imorgon sk ajag gå in på min 4 dag med träning och även plugg och sen mycket vila.om nån vill ses i veckan får ni väl komma till ramnäs?

Likes

Comments

idag vaknade man vid ett  och strax där efter kom svärfar förbi en vända hos jim och drack kaffe .Det var trevligt . en stund senare började jag hjälpa jim att söka en massa jobb,idag har vi legat i .blir så när man är driven. sen så har jag varit ner i den fina vädret ner till affären med jocke och jim skönt med en lång promenad . 

annars har kvällen bjudit på musik ,ett samtal från min barndomskompis marcus.trevligt att snacka var ju ett tag sen sist. även tittat när jim spelat lite .sen har jag nyss varit ute på tre kilometer joggingtur ,hur skönt som helst . nu ta en kopp te och dusha så får vi se vad dennna dagen bjuder på kanske plugg elelr ett avsnitt av serie. plugget går framåt och skönt att bara skönt att satsa på plugget och ta igen sig och hitta tillbaka till en vardag . denna vecka blir lung och tror jag kommer tillbringa hela vecka i ramnäs. puss på er.)​

Likes

Comments

bloggar efter en jogging tur som var uppfriskande .idag har jag vaknat och ringd några viktiga samtal.gått en vänd apå stan och käkad subway med älskling och åkte till ramnäs.vart även promnad från tåget .annars har jag letat efter den perfekt brudtränekläniningen till mig för min bästa vän bröllop men har inet hittat den. blir mera leta efter att jag har pluggat och dusha . tagga en ny vända imorgon :) senare blir de serier !

Likes

Comments

klockan är snart tre och jag sitter och lyssnar på musik och kände att jag vile blogga . vad har jag gjort sen i torsdag . vilade i ramnös och gick  en promand till tåget som alltid med den bästa vid min sida som skulle med till avesta. kom hit och tog de lungt och lagade tacos lagade..fick även ett kort besök av madde. på fredagen vart de upp tidigt för att skriva tenat i pskologi  på hermods tog några timmar. sen vart de en mysigt fika på stan och en vända på stan med älskling . vid halv två  träffad e jag sanna på sen snabb fika uppsaktas alltid.) 

sen vart de hemma och fixa inför fesen och äta . sen vart de att de kom över folk så häll vi på fram till 2-3 .vartlite full men hade en bra kväll med vänner och kompisar. men sak som gjorde minkväll extra kul var att jonas betsämde sig för att kommavart jätte glad över de.hoppas alla andra hade lika kul som jag.)

idag har jag legat bakis sovit,kollat på favorit serien gossip girl som jag hört ska ha en uppföljare i love it <3sen på kvällen var jag och älskling i väg käkade thai och myste.har även pluggat lite så att jag kan göra uppdraget i veckan och pluggat fullt till examtionen.

puss så länge imorgon är det en skön oplanerad dag.)

Likes

Comments

Var på inteejuv I måndags och igår skrev jag papper för att börja som vikarie på olivia personlig assistans som personlig assistent . ska få pröva på något nytt inom vården känns jätte bra . har varit i ramnäs i måndag .hat pluggat, tagit årets första dopp , fira jim farmor, prata med vänner och vart in till västerås .idag åker jim och jag till avesta och blir där i helgen för att träffa vänner 😊
hade även kvaltidstid tid med min bästa vän marina i måndag flum som vanlig.tänk att är en månad kvar till hon gifter sig .

Likes

Comments