Tänkte köra en vecka utan socker & skräpmat med start imorgon. Som jag nämt flera gånger tidigare så har jag problem med trötthet, därför tänkte jag testa att käka så "nyttigt" som möjligt nästa vecka för att se hur jag mår av det. Kanske blir jag piggare när jag inte äter socker? Det återstår att se. Har även lite problem med magen så den kanske blir bättre när jag äter bättre mat. I nuläget äter jag inte överdrivet med socker eller skräpmat, men vill testa en vecka utan det för att se hur min kropp mår.

Likes

Comments

I fredags fyllde morfar 70 så jag och släkten var på hotellet/spaet Ringsjöstrand från fredag till lördag. Vi badade jacuzzi, åt god mat och hade det trevligt.

Likes

Comments

Köpte den här body misten i USA och den luktar såå gott. Den luktar inte alls som de andra body misterna från Victoria Secret, utan denna luktar som en riktig parfym och håller längre då den luktar skarpare än de andra från VS. När jag köpte den fanns den inte i Sverige, men förra veckan såg jag att den hade kommit in på Victoria Secret på emporia. Jag tipsar verkligen er om att köpa den, jag själv kommer att köpa en ny när min tar slut.

Likes

Comments

Gick upp för sent i morse och dushade för länge vilket resulterade i att jag fick sminka mig jättesnabbt, slänga på mig mina kläder och springa till bussen. Springer väl till bussen 8 av 10 gånger. Inte skit kul att kliva på bussen helt andfådd och trött haha. Idag var även en sådan dag som jag var tvungen att ta med frullen till bussen då jag inte hann inte käka den hemma. Hinner typ aldrig äta frukost hemma i lugn och ro. Äter jag inte frukosten på bussen slänger jag i mig den fort hemma. Hade varit underbart att kunna njuta av frukosten och äta den i lugn och ro någon gång. Lösning på det här problemet? Jag måste börja gå upp tidigare. Alltså klockan 6 typ, ahhh.

Skoldagen rullade på och när jag kom hem somnade jag (ovanligt). Nej, men som jag tidigare nämnt är jag trött inprincip hela tiden. Har lite lågt järn och B-12 värde så tidigare tog jag järn och B-12 tabletter. Fick dock problem med magen pga järntabletterna, tänkte att magen skulle vänja sig & bli bättre efter ett tag men nää. Var lite osäker på om det var tabletterna som orsakade magontet och illamåendet men nu i efterhand är jag ganska säker på det. Jag har forfarande ont i magen emellanåt men det var mycket värre när jag åt järntabletterna. Illamåendet är inprincip borta nu. Hur som helst, jag slutade med tabletterna innan jul någon gång då jag misstänkte att de var de som orsakade magontet och illamåendet. Mina föräldrar har länge velat att jag ska ta blutsaft så för några dagar sedan bestämde jag mig iallafall att ta det för alltså detta funkar inte, att jag är så trött alltså. Måste sova på eftermiddagarna för att orka med hela dagar, normalt? Nä. Så nu jäklar ska det drickas blutsaft, haha. Nej men jag hoppas verkligen att jag blir piggare av det. Någon av er som har testat blutsaft?

Likes

Comments

Kofta: odd molly // kostymbyxor: hm

Likes

Comments

Alltså dessa chokladbollarna är verkligen såå goda. Har testat flera recept och käkat många på caféer men inget slår det här receptet. Receptet kommer från axa.

100 g smör
1 dl socker
3 dl havregryn
1 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
2 msk kaffe
(jag brukar ta 1 msk vatten och 1 msk kaffe)

Jag börjar alltid med att blanda smör och socker (med händerna) och sedan blandar jag i de andra ingredienserna. Hur enkelt som helst och dessutom går det snabbt.

Likes

Comments

Åh, blir glad av att se dessa bilderna. Förra året i slutet av augusti var det riktigt varmt ute så jag och 2 kompisar åkte till Åhus en fredags eftermiddag/kväll. Vi käkade pizza och satt och snackade vid stranden. Så mysigt! Vill ha sommar nuuu.

Likes

Comments

God morgon! Eller ja, förmiddag. Imorse när jag var ute & cyklade så var det halt. Cyklade försiktigt men trillade ändå. Som tur var skrapade jag bara upp knäet (ganska rejält dock). Mina älsklings mjukisbyxor gick i sönder haha, men aja, det hade kunnat gå så mycket värre så jag är glad för att jag "bara" skrapade upp knäet. Det hände för 2 timmar sedan och det slutar inte blöda??

Har inga planer för dagen. Egentligen skulle några släktingar kommit hit för att fira min syrra som fyllt 20 men de är sjuka så det blir inget. Jag ska iallafall fixa mig nu och därefter vara med en kompis tror jag. Vet inte vad vi ska hitta på än, utan det får vi se senare helt enkelt. Ha en bra lördag!

Likes

Comments