Kan inte vara bara jag som älskar små detaljer på kläder. Man behöver inte tänka på mycket på hur man ska göra det coolt/snyggt så det lilla trycket gör så mycket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kvällen igår var verkligen toppen. Bjöd hem några kompisar till mig och vi hade det supermysigt. Vi köpte hämtmat, badade badtunna och bastu, hade ansiktsmask och spelade poker. Känns skönt att göra någonting kul nu de sista dagarna som är kvar av lovet, dumt att slösa bort ledighet liksom.

Är så tacksam som har så fina vänner som man kan ha så kul med också. Små saker som dessa kvällar betyder mycket, det behöver liksom inte vara något speciellt.

Hoppas er kväll var lika bra som min!

KRAM

Likes

Comments

Blir mycket inlägg om resor hit och dit men som jag skrev i mitt senaste så ska jag göra ett separat om mina drömresemål. Sent igår kväll eller rättare sagt inatt så satt jag och två kompisar och pratade om vad vi vill göra när vi tagit studenten. Något alla var rätt så peppade på var just att resa så nu vill jag bara få ihop massor av pengar och åka på en gång.

Vi pratade om två resor vi skulle vilja göra och den ena är att tågluffa i Europa vid kusten mot medelhavet. Tillexempel starta i Spanien och sen dra sig österut mot Grekland men såklart stanna i länderna på vägen dit. Det skulle verkligen vara så sjukt coolt och självklart väldigt roligt också. Det finns något som kallas interrailpass som man kan köpa med obegränsade tågresor under en period man bestämmer när man beställer passet. Interrailpasset fungera inprincip i alla länder i Europa så det är verkligen något man skulle köpa till den här resan. Tänk vad coolt att stanna i varje land, ta bilder, köpa någon souvenir eller bara ta en sten som minne för att sedan göra en bok eller en minneslåda.

Den andra resan vi pratade om är att göra en roadtrip i USA. Hyra en minibuss, åka till olika ställen, stanna på något vandrarhem någon natt, alltså jaaaaa. Skulle kännas lite som på film eftersom många filmer är från just USA, att åka på gatorna där och se massa coola platser, skulle vara en upplevelse tror jag verkligen!

Jag tror inte att det bara är jag som drömmer om att åka till någon vacker ö, som tillexempel Hawaii, Maldiverna eller typ Bali. Vita stränder, turkost vatten, wow. Där skulle jag vilja lära mig surfa och dyka. Undra hur ens Instagramkonto hade sett ut efter den resan, troligtvis uppdaterat iallafall.

Att åka på en båttur när man är utomlands skulle jag verkligen vilja göra, så mysigt. Har gjort det en gång tidigare när jag var mindre, då åkte vi på en glasbåt som brukar finnas vid turistorter och det var såå fint överallt. Då stannade vi och bada vid ett ställe där det var otroligt fint vatten och vi fick även se jättefina platser med klippor o.s.v. Så någon typ av båtutflykt vill jag göra, en upplevelse och tänk så mycket fina bilder man kan ta.

Ja det här var några utav mina drömresemål, har fler men det här är liksom de som är i toppen. Jag hoppas verkligen att jag kommer åka till de här länderna någon gång i mitt liv för det skulle vara så kul. Jag hoppas även att ni tyckte att det var kul att läsa lite om mina drömmar haha!

Ha en bra dag!

KRAM

(bilder hämtade från We Heart It)


Likes

Comments

Dagen har inte bjudit på någonting spännande eller roligt att skriva om, har mest bara tittat på film. Tänkte därför att jag skulle skriva lite om resor för det är något som inspirerar mig på många olika sätt.

Först och främst så har jag ett mål, eller mål och mål det är mer en dröm om att upptäcka så mycket av världen som möjligt. Liksom hur coolt är det inte när man pratar om resor med folk och de svarar "där har jag varit" på mer än hälften av resmålen man nämner, det inspirerar mig verkligen. Tror även man kan lära sig mycket av att resa eftersom alla länder har olika kulturer och tillgångar. Så i vissa länder kanske man måste som på något sätt leva som de gör där, det tror jag kan vara nyttigt. Sedan vet jag själv att någonting jag skulle behöva göra är att släppa lite på gränserna och våga göra mer saker så att resa tror jag skulle hjälpa mig en bit på vägen. Det kan tillexempel handla om att våga prata med mer människor och dessutom använda sig av andra språk, engelska tillexempel. Nog om nyttan med att resa haha.

Något jag verkligen kan längta till när jag ska resa någonstans är såklart alla fina ögonblick man kan fånga på bild. Jag ÄLSKAR att fota och även dela med mig av det på Instagram tillexempel och nu när jag har bloggen så kan jag göra det här också. När jag var i Spanien nu i somras så var jag väldigt uppdaterad på Instagram för det fanns så mycket fint att ta kort på. Blir alltid så avundsjuk när folk är utomlands och jag ser deras fina bilder som de tagit. Tänk att fylla en mapp med olika resmål och bilder från varje resa, drömmen! Skulle även vilja ha en polaroidkamera så man kan ta kort på lite extra speciella ögonblick och kanske sätta upp på väggen eller i en bok.

Jag tror nog att hela grejen med att resa är en inspiration för mig eftersom det finns saker som inte finns hemma. För att ge ett exempel på vad jag menar så kan jag nämna att jag så gärna vill prova att surfa och det blir liksom lite svårt att göra det i Sverige så jag vill ju ta mig någonstans där jag kan göra det.

Vart jag skulle vilja åka och vad jag vill göra på mina resor tänkte jag att jag kan ta i ett annat inlägg så blir inte det här så långt. Jag hoppas att ni tyckte om inlägget trots att det blev en aning flummigt, haha!

KRAM

(bilderna är hämtade från We Heart It)

Likes

Comments

Bestämde mig för att baka lite tidigare idag då jag inte kunde hitta på någonting annat att göra. Försökte leta efter recept till så enkla kakor som möjligt då jag inte hade så mycket hemma, så det fick bli syltkakor. När degen var klar insåg jag att jag inte hade sylt, smart tänker ni liksom baka syltkakor utan att ha kollat så jag har sylt? Men jag kollade på bäst före datumet som sa att den inte hade gått ut men i burken såg det inte så trevligt ut så jag fick bege mig till affären för att handla iallafall, ganska ovärt att cykla hem med endast en syltburk men men. Dock så mötte jag upp min kompis efter att jag hade handlat så det var inte helt ovärt ändå.

De blev iallafall jättegoda vilket har resulterat i att de redan är uppätna.. Jag och mina två kompisar åt upp de nästan på en gång när jag tog ut de från ugnen, hehe. När jag var liten så bakade jag och min mamma ALLTID syltkakor, någon gång tog jag även med en stor burk till skolan för att bjuda mina klasskompisar på. Så det här baket blev lite som en throwback.

Hoppas er dag har varit toppen!

KRAM

Likes

Comments