View tracker

Hejhej finisar!!
Hoppas ni mår bra för det gör inte jag just nu men jag är ändå glad!! Jag har varit sjuk hela veckan för jag har influensa och mår inte så bra.
Förra helgen spelade jag USM med mitt lag och vi gick vidare till steg 3. Jag är överlycklig över det för att förra året gick vi inte vidare men vi har kämpat och vi förtjänade verkligen det. Jag är så stolt över min insats och över mina lagkamraters insats. Just nu längtar jag till steg 3 något fruktansvärt mycket och jag hoppas vi inte får en allt för svår lottning.
Ha det så bra!
Kram M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

Hejhej!!
Gud, det var länge sen jag uppdaterade på bloggen och jag vet att jag har sagt flera gånger att jag ska bättra mig men ingenting har hänt, jag vet det!!
Nu ska jag ta tag i det på riktigt för jag gillar bloggvärlden. Jag har inte haft tid om jag ska vara helt ärlig men från och med nu ska jag ta mig tid. Jag ska uppdatera ofta (vet inte hur många gånger i veckan).
Hoppas ni har det jätte bra så lovar jag en bättring!
Kram M

  • 0 readers

Likes

Comments

View tracker

Jag hatar skolan, den tar över mitt liv!! Jag var så trött idag efter skolan och ville bara hem och sova men jag var tvungen att plugga!! Det känns som att jag har plugg varje dag och nu har jag ändå en lugn period i skolan med inte så mycket! Jag längtar så mycket till höstlovet nu, men också till nästa vecka. Nästa vecka har jag prao och då ska jag praoa på ett dagis. Jag tycker det ska bli så kul för det var mitt gamla dagis och jag känner de flesta där. Det ska faktiskt bli riktigt roligt!!
Hoppas allt är bra med er och så får ni ha det så bra!
Puss o kram

  • 4 readers

Likes

Comments

Hejsan allihopa!!
Jag sitter hemma i min säng och funderar på alla rykten om alla läskiga clowner i staden. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro men jag hatar att vissa ljuger och snackar bullshit om att de har sett clowner. De som håller på att göra de här är bara helt dumma i huvudet och jag fattar inte vad dom tänker med. Jag vill bara att alla ska sluta hålla på att skämta om det för det är inte ett dugg roligt.

Just nu säger dom att clownerna går runt i mitt område och att jag inte får gå ut för då kommer jag att dö. Asså seriöst ni skämtar om mitt liv och jag fattar inte vad problemet är. Om ni vet att clowner går ute på kvällarna gå inte ut på kvällen då. Jag hoppas bara att allt de är går över snart så att man kan glömma detta och gå vidare för jag orkar inte gå runt och känna mig osäker i staden jag bor i. Förlåt för mina starka åsikter men jag var tvungen att få ur mig de.
Ha det så bra, puss o kram

  • 13 readers

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Jag vet att jag inte har uppdaterat på hur länge som helst och jag ledsen. Det har varit så mycket nu med skolan och allt, men jag ska ta tag i detta nu. Jag ska försöka blogga minst 3 gånger i veckan och det kommer komma upp outfits nästan varje dag. Annars kommer det komma upp lite blandade saker på den här bloggen. Men ha det så bra så länge så hörs vi.
Puss o kram

  • 12 readers

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Gud, förlåt för en kass uppdatering jag vet inte när jag skrev senast men nu är jag tillbaka. Jag har haft ett underbart sommarlov och det är så synd att det snart är slut. Det har lätt varit mitt bästa sommarlov! Jag har gjort så många roliga saker.
Nu sitter jag på planet påväg hem från SAN Francisco. Jag har varit på Hawaii i 2 veckor och i USA i en halv vecka och det har varit en fantastisk resa. Jag har varit på Hawaii 1 gång innan men då var vi på andra öar. Det har varit så kul och jag längtar redan tillbaka, men det ska ändå bli väldigt skönt att få komma hem. Jag saknar alla mina kompisar något enormt mycket och jag vill bara träffa alla nu.
Något som jag inte ser fram emot är dock skolan som börjar på tisdag. Jag ser verkligen inte fram emot de för då börjar all stress igen och det kommer vara mycket med läxor och sånt. Dessutom så kommer det vara mycket med handbollen nu för man får tydligen inte missa träningar för läxor och jag känner att jag kommer behöva det. Men jag har ju helgen kvar så jag ska väll försöka tänka bort skolan de sista dagarna.
Det ska bli skönt att få komma igång med träningen igen för jag har inte tränat på 2 och 1/2 vecka så då ska det bli skönt att få träna igen. Nu kommer jag fokusera mer på egenträning en vad jag har gjort innan, man kommer mycket längre med handbollen om man tränar mer hemma.
Något annat som jag tycker är väldigt cool är att det är första gången jag flyger business Class när jag flyger, det kanske låter som att jag är världens rikaste person nu men min pappa överraskade oss med det. Jag brukar alltid åka vanlig ekonomy så jag hoppas att ni inte dömmer mig för mycket. Han tyckte att det skulle bli en bra avslutning.
Men jag hoppas att ni alla har haft ett bra sommarlov för det har jag. Jag lovar också att min uppdatering blir bättre!!
Puss & kram
// Magda

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag haft en underbar dag, jag har nämligen varit på Liseberg. Vi kom dit vid 12.00 och då köpte vi åkband och lite sånt. Sedan började vi åka karuseller och det var så kul. Därefter åt vi lunch och då åt vi på burger king, nyttiga!! Sedan spelade vi lite och jag vann en chips påse, stolt. Såklart åkte vi massor av fler karuseller, min favorit var absolut Helix. Vi gick ifrån Liseberg vid 20.00 för att gå till stationen, det var skönt att få röra på sig. Nu sitter jag på tåget och det tar ca 2 timmar hem till Helsingborg. Ni får ha det så bra!
Kram M

  • 74 readers

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte orkar blogga, men nu ska jag ta tag i det igen. Igår var sista dagen i Frankrike och då var jag på marknaden, jag köpte 3 grejer men det får ni se i ett annat inlägg.
Idag så åkte vi hem och vi åkte från lägenheten 10.00 och var vid flygplatsen 10.45. Vi mellanlandade i München och där väntade vi i ca 2 timmar. Flyget var dock försenat så det blev lite extra tid, plus att när vi satt på flyget var det någonting som inte funka, så vi vi fick vänta ännu längre. Jag var hemma vid 21.00 och då hade min storebror fixat mat till oss, mums.
Nu ska jag sova för vi ska upp vid 08.00 imon för klockan 10.00 åker vi till Marstrand för att fira midsommar, yey. Ni får ha det så bra så hörs vi!
Kram M

  • 75 readers

Likes

Comments

Outfit

Ljusrosa tröja - odd molly

Svart kjol - H&M

Skor - din sko

Klocka - daniel wellington

Stort gummiband - glitter

Solglasögon - gina tricot

  • 85 readers

Likes

Comments

Hej!
Jag har inte så mycket att skriva från igår men jag har väldigt många bilder jag tänker dela med mig av.
Ha det bra, så hörs vi senare!
Kram M

  • 86 readers

Likes

Comments