Header

Kom fram till Västerås imorse runt halv 11, varit här hela dagen och gud va tur vi hade med vädret idag. Tyvärr tror jag inte att det kommer fortsätta så.
Vi sover i en gympahall, tycker de är rätt mysigt faktiskt. Just nu väntar vi på att vi ska få gå och äta, SÅ hungrig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åh va svårt det blir att blogga och hitta på något roligt att skriva om och fota nu när jag jobbar. Synd att bloggen får ta stryk pågrund av de. Dock måste jag bara berätta om hur otroligt god lunch jag ätit de senaste dagarna, MUMS. Lyckades få en bild på lunchen från igår och idag. Känner verkligen hur mycket bättre jag mår av att äta så fräsch mat.
Imorgon åker jag till Västerås på fotbollscup. Hoppas på bra väder men tyvärr säger väderapparna något annat, tråkigt :(. I Västerås ska jag iallafall vara tills på söndag och jag tycker verkligen det ska bli så otroligt mysigt, älskar att åka iväg såhär.
Jag jobbar även nästa vecka men efter det har jag lång ledighet. Jobbar någon, en eller två, veckor innan skolan börjar men annars är jag friii.

Likes

Comments

Glad midsommar på er! Har haft en super mysig dag som förhoppningsvis fortsätter på samma sätt. Jag firar med familjen och familjekompisar som är en tradition vi har varje år. Just nu sitter vi och fikar innan det snart är dax för middag.
Kvällens planer är fortfarande lite oklara men vi får se vart dagen tar mig!

Likes

Comments

Hade en så otroligt mysig kväll igår! Det började med att jag åt middag, med bara mamma och pappa, vilket inte händer ofta! Efter de mötte jag upp Olivia, vi köpte lite naturgodis och åkte hem till mig och bara satt och pratade om ALLT vilket jag uppskattar så otroligt mycket. Älskar att bara sitta och prata med mina vänner just för att de inte händer så ofta så känner att jag måste ta vara på de få gånger då de händer.
Lite senare på kvällen åkte vi hem till Olivia för att sova hos henne. Det tar ett tag att åka från mig till Olivia så vi var hemma hos henne rätt sent, vilket gjorde att vi i stort sett gick och la oss rätt direkt när vi kom hem.
Nu på morgonen gick vi upp ganska tidigt och åt frukost och bara tog det lugnt innan Olivia skulle till jobbet och jag åkte hem. Ikväll har jag match men inte riktigt något annat planerat, får se vart kvällen tar mig. Dock jobbar jag imorgon så det lär väl bli en rätt lugn kväll och lär somna hyfsat i tid!

Rutinerad på bloggandet som jag är (blink) så tog jag inga bilder igår vilket är konstigt då jag alltid fotar (och filmar) allt jag gör!

Likes

Comments

Hej på er! Nu när sommarlovet har börjat fick jag lite feeling för att börja dela med mig av vad jag ska göra denna sommar och förhoppningsvis har jag kvar motivationen till att blogga även efter sommaren!

Likes

Comments