Header

Hösten ha verkligen kommit. Regn och rusk varje dag. För bra några dagar sedan va de mycke löv kvar på alla träd men nu ha allt nästa fallit. Men jag tycker hösten är så mysig. Man ha en anledning att vara inne och tända massa ljus och bara dra en filt över sig och kolla massa serier. Redan kollat 4 säsonger utav vampire diariers. 😬 man bli än riktig soffpotatis.

Måndag. Jag skulle jobbat idag men vaknade med feber i morse och huvudvärk så kände inte att de va optimalt. Ha legat inne hela dagen, varit ute på små rundor med hunden och nu lagt mig i sängen. I mon skriva färdigt mina två sista kapitel för denna boken, börja på vård och omsorgsarbete 2 snart. Sen ha jag bara 4 böcker kvar tills jag är utbildad undersköterska. Sen lite andra små uppgifter jag måste göra med. De ha gått fort, började plugget i januari. Så lite över halvåret ha gott och 1 år sluta de nog på ungefär. Jag är stolt över mig själv, att jag orka och vill bli något är jag glad över. Älska ju att jobba inom vården. ☺️

Apropå jag ha ansökt om nytt gymkort igen så dax att börja gymma igen. Tränade så mycke innan och behöver komma in i de igen. Hinner knappt med fotbollen pga jobb och plugg. Men nu så är de dax att satsa igen.

Lite bilder jag tog i regnet idag. Godnatt på er :)

Likes

Comments

Hej. Nu är hösten äntligen här. Har faktiskt längtat efter den. Mysigt. Och nu tänkte jag sätta mig och börja skriva lite igen. Ligger i soffan och glo på the vampire diariers. Hör börjat kolla om på hela serien igen. Plugga gör jag oxå fortfarande. Har inte så mycket kvar men ta de i min takt.

Juste va i Grekland gör inte så länge sen också. Här kommer lite bilder :)

Likes

Comments

Hej! Nu är jag tillbaka igen. På ruta ett. Hur ha de varit sen sist? Jo jag ha jobbat o jobbat. Umgås med vänner, familj och pojkvän, varit i Danmark, Helsingborg, Göteborg och lite andra små utflykter. Idag ha jag jobbat, pluggat och städat. I mon blir de jobb, plugg och syrran kmr hit och umgås med mig och sover här då Tobias är i Helsingfors o kolla fotboll. Kmr hem på lördag. Skönt att jag är ledig denna helgen 😊 här Kmr en drös bilder 😊

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur jag hamnade här. Trött? Sliten? Ensam? Eller är de bara en period där jag inte mår som vanligt. Känner mig verkligen ensam. Känns som jag inte kan prata med någon. Jag har så mycke känslor inom mig som bara inte vill ut, dem bara ligger där inne och förstoras. Och de slutar bara i tårar. Jag vet inte varför. Något känns inte rätt. Något känns fel. Något har hänt men jag vet inte vad. Nästa vecka har jag semester. Den ska jag ta vara på och försöka komma i fund med vad som är fel. Anstränger mig så hårt för att vara den sprudlande glada tjejen jag egentligen är men denna gången har något gått snett.

Likes

Comments

Nu orka jag inte hålla igång mer i dag haha. Igår städade jag hela lägenheten riktigt noga. Ni vet när man är trött på att städa och bara dra dammsugarn och plocks undan! Nej i går va jag petigare än så kan jag säg. Överallt hittade jag något nytt att stöda bort. Sen åkte jag på fotbollsträning. Idag gick vi upp vid halv 10. Gick en runda med hunden, hem och laga mat till oss då Tobbe åkte till jobbet vid 2. Efter de pluggade jag en timma, får ett mess av svärmor och hon vill gå elljusspåret med hundarna. Härligt att gå i skogen. Efter de pluggade jag lite till och nu ligger jag bänkad framför the walking dead. Måste se om serien då jag inte kmr ihåg vart jag va. Ikväll spela Sverige match mot Belgien, hoppas på vinst men är väldigt tveksam. Dem lär få kämpa röven av sig alltså.

Imon jobbar jag kväll och sen ta jag helg och midsommar med mina underbara vänner och pojkvän.
Nästa helg bli de full rulle då vi ska fira mamma då hon fyller 50 år 🌹 pappa få vara hundvakt så de bli nog bra :)

En svullen fot i går efter träningen då jag stod och matade snygga inlägg i 30 minuter 😊

Likes

Comments

Sitter o vänta på att pappa ska komma och hämta mig för vi ska åka och träna. Ska bli gött att springa av sig lite. Älskling plocka upp mig sen för han kmr ändå från jobbet. Hörs sen 👍🏻

Likes

Comments

Idag är de tisdag igen. Veckorna bara springer i väg. Senaste veckan ha jag nästan bara pluggat, umgås med mina vänner, pojkvän och min familj. I förrgår sov min syrra här. Och nu ligger jag och vänta på min älskling som kmr från jobbet så vi kan laga god mat:) i mon jobba jag från halv 1-16 så ganska skönt. Ska plugga i mon med sen på torsdag ska jag hämta nya studie uppgifter. :)

Likes

Comments

Jag ska grilla och dricka folköl för jag ska upp och jobba i mon 😁 men idag tänker jag inte sitta hemma inte i detta väder. 32 grader här i dag ☀️

Likes

Comments

Har faktiskt redan krupit ner i sängen för att sova 😌 gick upp kvart över 6 i morse för att jobba till kl 16. Så är en aning trött nu. Ska upp tidigt i mon med för att jobba till 16 igen. Sen jobba jag hela helgen med. Suck. Men bra start på juni månad. Massa para till mig :)

Likes

Comments