Header

Är den bästa boosten i livet. Har tränat nu sen början på december och kroppen mår så bra. Försöker hålla två dagar i veckan och de ha gått bra hittills.

Just nu är jag bara så trött på vissa människor så träning är verkligen sjukt bra. Få ut all min aggression.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Trött. Ligger i soffan och ska kolla på skidskytte nu. Är sugen på schnitzel på pizza. Gah, få se va älskling säger när han vaknar hehe. Orka verkligen inte laga mat. Lagar mat jämt och ständigt. Men idag är de mys lördag och jag tänkte faktiskt inte göra någonting. V75 sen kl 16 oxå. Tycker de är roligt att spela på lördagar. Så vi fixade i hop två system igår så får vi hoppas på vinst. Sist vann jag 500 kr och satsade 16 kr 🙌🏻 hur grym är jag inte. Nä, nu ska jag väcka min sambo. Är hungrig!

Likes

Comments

Godkväll. Joho som rubriken lyder. Jag ha fått öroninflammation. Har varit hos läkaren idag och fick penicillin utskrivet så nu bli de vila i några dagar sen så är jag på benen igen. Vaknade i natt och hade extremt ont. Började gråta för de va för jävligt alltså. Det gör fortfarande lite ont men inte lika mkt som i natt.

Likes

Comments

Hur bra är inte denna telefonen?? Har telenor change så åkte till stan och bytte telefonen idag. iPhone 7 sög röv. Nu ha jag iPhone 8 + och älska den redan :)

Likes

Comments

Hej. Idag vakna man upp till hur mycke snö som helst. Så mysigt. Gick ut med hunden direkt, han älska snö. Jobbade halv 12-15.30 idag. I mon bli de jobb mellan 07-14. Sen är jag äntligen ledig på tisdag. Jobbat 8 dagar i sträck. Har gjort pulled pork med tortilla och grönsaker till kvällsmat. Så gott. Nu ha jag och Rambo varit ute i snön o byggt snögubbe. Haha kan nog säga att de är den fulaste snögubben jag någonsin skådat.

Likes

Comments

De va länge sen men.. jag har haft fullt upp hela tiden. Denna vecka jobbar jag 8 dagar i rad så hinner knappt med mig själv. Och jag ha fått en tjänst med som jag ska gå på i ett år nu och möjlighet till förlängning. Så äntligen lite koll på 2018. Idag åkte jag och tränade på morgonen med svärmor och sen efter va de bara att hoppa in i duschen och äta sen åka i jobba. Nu ha jag ätit kvällsmat och ska bara slappa i soffan tro jag.

Likes

Comments

Idag har jag faktiskt julstädat då jag kom på att jag inte hinner nästa vecka. Inte i helgen heller då jag inte är hemma. Jobba mån- sön nästa vecka och i helgen ska jag iväg. Blev bra. Va på Ullared igår och handlade lite.

Likes

Comments

Godkväll. Idag är de måndag igen. Känns som det är måndag och fredag hela tiden. Idag har vi varit ute och gott lång runda, ätit god middag och myst. Så kallt ute. Första snön har även kommit. Jag o Tobbe har varit hos hans mamma och ätit tacos då hans pappa fyllt år.
Och titta vilken fin gungstol vi fick idag av tobbes farmor oh farfar, Vi va där och fikade innan idag och då sa dem att vi fick den om vi ville! Älskar sådan inredning!!!!

Ja vi har inga dynor på våra stolar än då jag måste köpa tyg eller volangtyg att hänga över för annars håra mina katter ner stolsdynorna och den är helt nysydda så vill inte att dem ska bli förstörda. Så måste köpa något att hänga över :) ska till gekås nästa vecka så får se om jag hitta nått snyggt där.

Likes

Comments