Header

Ja rubriken lyder. Jag och Tobbe åkte till Ikea vid 11 idag. På g hem nu. Snart hemma. Åkte till Helsingborg. Fick med oss en del hem :) bland annat en byrå, hallmatta och lampor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej. Igår va jag på halkkörning med jobbet och idag har jag jobbat. Mer än så har inte hänt. Lite bilder på mina små.

Likes

Comments

Hej. Söndag kväll. Varit och ätit smörgåstårta hon tobbes farmor och farfar. Sen har jag bara legat i sängen och kollat på vampire. Finns inget på tv så va gör man. Ni få ha en trevlig söndag

Likes

Comments

Att vara ledig i morgon! Så trött. Jobbat sen torsdag och idag jobbade jag till 16 med.
Har satt upp gardiner i köket, hade inte någon gardinstång innan men nu så. Förstår inte varför min hosta och förskyldning inte försvunnit än. Blir så irriterad.

Fin jobb dag!

Likes

Comments

Idag är de söndag igen. Veckorna flyger iväg. Jag jobbar idag. Har jobbat sen i torsdags och ska jobba i mon också. Härligt. Behövs ju nu innan jul och allt. Hoppas ni inte är allt för slitna idag hehe.

Så kan man oxå sova

Likes

Comments

Det är fredag och jag ligger i sängen och glo på ett avsnitt från vampire. Jag ska strax sova för jag ska upp och jobba i mon.
Idag har jag och älskling lagat tacos och kollat på idol en stund. Jag har tagit in massor av mina tomater då de är frost på morgonen nu och de bli ju inte så gott då. Så tog in några halvröda så får dem ligga i solen inne istället och mogna till.
Gud så trött jag är. Nä, godnatt.

Likes

Comments

Snart dags för jobb. Ska alldeles strax cykla. Va ute på en fin höstpromenad med min lilla gris innan idag. Så vackert.

Likes

Comments

Godmorgon. Det är tisdag. Vaknade för 30 minuter sedan, är så trött idag. Tror även jag fått urinvägsinfektion. Så måste till Konsum och köpa jokk sen. Mår halv konstigt i kroppen ned. Är heller inte frisk än från förskyldningen som varat i över två veckor nu. När ska de ge med sig?? Ska iallafall ut med hunden nu och sen äta lite frulle. I efm ska jag till pappa och basta och efter de ska jag till farmor och klippa henne lite.

Gjorde denna goda thai grytan i går. Så god.

Likes

Comments

Gud. Idag är det verkligen höstligt väder. Regnar hela tiden och blåser som fasen. Jag har lagat god middag idag. Hemmagjorda köttbullar och potatis med god sås. Nu har jag och älsklingen fikat med kaffe och wienerbröd.

Likes

Comments

God eftermiddag. Jag ligger och vila då jag haft huvudvärk. Trött som ett as. Har varit vid den gamla lägenheten då en besiktningsman kom och kollade på städningen och de va godkänt :) skönt. Slipper vid de. Jag har städat här hemma och gjort Västerbottenpaj. Vi ska ha kräftskiva idag så jag ha lagat maten. Ska ligga här en stund till innan jag ska duscha o göra mig i ordning. Ha en trevlig kväll 🍂

Likes

Comments