Header

Idag är de lördag och de blir lugnt idag då jag jobbar ikväll! Inget planerat ändå så då kan man lika väl jobba. Min babe kommer väll hem på måndag tro jag. Han åker imon. Äntligen få vi träffas efter två veckor utan varandra.

Har städat hela min soffa och tvättat överdrag då hunden ha kissat i den ☹️ så jävla jobbigt och irriterande. Blir nog kastrering snart om han inte skärper sig.

Nu ska jag hoppa in i duschen o sen inte göra så mkt då jag börjar vid kvart i 4. Trevlig kväll ☺️

Han är väll ändå för söt ☺️

Likes

Comments

Nu vart de kväll igen och jag har varit utan min babe i 7 dagar. 7 dagar till :( så tråkigt o vara ensam.

Har precis ätit kvällsmat och de blev rostat bröd ikväll. I morgon blir det några timmars jobb sen till farmor på kvällen och klippa henne. Sen hem och basta hos pappa samt lite styrketräning.💪🏼

Tis jobb, ons fotboll, tors thorax och fre blir det nog gymmet. Så har att göra lite iallafall!!

Likes

Comments

Igår va jag o syskonen i Ullared och handlade lite behövdes!! Idag ha jag pluggat o varit ute med hunden. Ikväll ska jag på thorax träning.
Älskling ha snart varit iväg en vecka. I mon ska jag till mamma och umgås.

Likes

Comments

Hur ska detta gå. Det är väll okej än så länge. Men är inte van att vara ensam så länge 😭 min pöjk är i Thailand och jag fick inte följa med ☹️ jag har iallafall ansiktsmask nu och ska snart hoppa in i duschen. Sen blir det farmen om en stund.
I mon ska jag åka och gymma tänkte jag eftersom jag inte kan träna fotboll på ons.

Likes

Comments

Heeej allihopa. Idag ha jag varit ledig. Men ha ändå haft saker att göra hela dagen som att varit ute på promenad, städa, diska, laga mat och plugga. Tiden går så fort och nu är de kväll igen. Paus i farmen och sen ut med hunden. Efter de bädda jag ner mig i sängen. Duschade nyss och ha haft ansiktsmask. Precis smörjt mig med brun utan sol så jag bli lite fräsch i vintermörkret. Igår va jag och tränade fotboll. Gick bra de.

Imon jobb igen sen hem till pappa för bastu mys.
Älskling kommer hem på lördag sen åker han vidare till Thailand på söndag:(((
Men jag klara mig förhoppningsvis 🤗

Likes

Comments

Hejsan! Ha inte hunnit uppdatera här på några dagar då jag haft väldigt mycket jobb och annat å göra. Men nu är jag igång igen tro jag🙌🏽

I helgen badade vi badtunna och firade tobbes kusin.
Och idag är syrran här och umgås med mig då Tobbe är iväg och jobba. Jag jobba i mon, ons och fre denna vecka sen ledig i helgen för då måste vi greja och fixa för Tobbe åker till Thailand på sönd och vill gärna umgås med han innan han åker. Gah borta i två veckor + denna så lär sakna ihjäl mig 😭 men bara att göra grejer hela tiden så går de fortare. Träna, jobba och plugga! 👌🏼

Snart farmen dax sen efter de är de Johan glans stand up på 4an 😬😂
Hörs i mon eller något 😘

Likes

Comments

Idag ha jag gjort mycke känner jag. Vart ute en runda med hunden i morse, sen åkte vi och handlade lite, efter de gjorde jag lasange till middag och pluggade! Ha varit ute en runda och sprungit! Sen blev de lite styrka efter de. Ska strax hoppa in i duschen och slänga mig i soffan 👍🏽

Likes

Comments

Gud va kallt. Här va -18 i natt. Men de är skönt att va ute och gå när de är kallt för man få så mycke frisk luft.

Åt middag innan jag stack ut på runda och nu ska jag plugga tänkte jag.

Likes

Comments

Idag ha jag jobbat till 14.00, kom hem sen stack jag och lille hunden ut och sprang en runda på 3 km ungefär. Går ju sådär att springa med honom, han bara kutar och dra mig efter haha. Iallafall sen gick jag till Konsum och handlade mat.

Ha pluggat några uppgifter idag med.
Snart klar med psykiatri.
Bli nog sängen tidigt idag då jag jobbat hela veckan och är trött 😴 jobba på lördag men ledig i mon!!

Likes

Comments