Härlig dag i solen igår. Sommaren kanske kommer i alla fall.

I mitt nästa inlägg kommer jag förmodligen skriva lite filmtips inom olika kategorier, så aa❤

//Magda

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är en tjej på 14 år som älskar musik och spelar ett antal instrument själv. Jag har alltid haft ett stort intresse för även läsning och skrivning då jag alltid skrev berättelser som liten. Min musiksmak är inte den bästa enligt alla, faktum är att det är TVÅ personer av alla jag känner som diggar den. Så om den inte faller dig i smaken, kommentera gärna vad du gillar för sorts musik.

Jag kollar mycket på film, jag menar vem gör inte det? Filmer passar alltid bra, oavsett väder eller humör. Jag kollar på lite allt möjligt; humor, science fiction, drama, romantik (inte så ofta), action, etc. Men min favoritfilm är nog The Maze Runner som är baserad på boken med samma namn av James Dashner.

Jag har även börjat läsa böckerna, men det går lite trögt. Om vi ska börja prata böcker så kan jag berätta att jag har alltid älskat att läsa, det har liksom varit min stora hobby innan jag fann musiken. Jag har även försökt skriva några noveller själv, men aldrig publicerat dem någonstans.

Annan random fakta:

Min favoritfärg är svart, jag tränar aldrig (är för lat), som sagt; mina intressen är att läsa, skriva och spela/lyssna på musik. Jag har väldigt många favoritband för tillfället, men min absoluta favorit får nog bli den brittiska duon Bars And Melody (har du inte lyssnat på dem så sök på youtube).

Jaha.... Jag tror inte att det finns så mycket mer om mig att berätta. Jag är en av dessa människor som fortfarande är fast i MineCraft, fast andra tycker det är gammalt. Jag har en katt som heter Agda... Jag har två bröder, en storebror och en lillebror.

Ja, det var nog allt. Hörs!

//Magda

Likes

Comments

Hej på er!

Har du någon gång velat kolla på film, men inte vetat vilken? Eller kanske vill du testa en ny musikstil eller hitta ditt nya favoritband? Eller bara vill ha lite boktips för att du ska ha något och läsa en regnig söndag?

Då har du kommit rätt! Jag kommer nämligen lägga ut filmtips, boktips, musik jag gillar och lite allt möjligt. Hoppas du kommer att ha det trevligt här!

Här nedan är en liten deprimerande bild på mig ;)

//Magda

Likes

Comments