Hej nu var de ett tag sen men jag kan säga att ni inte missat ett ända intressant skit:') kan ju börja berätta om skolan idag o de va som en lugn dag. Jag,Emma o grabbarna gick igenom styrke sakerna idag på gymmet vilket va rätt kul hahaa, resten av brudarna badade. Sen så har vi pratat me syven me klassen o pratat om gymnasium! För mig blir det nog Hotell och turism,resturang o livsmedel eller fordons om de va nån som var lite intresserad på att veta hahaa.. Här får ni också nå awkward bilder från min senaste skolvecka Men jag ska nog lägga mig nu så go natt på er!!:)<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja.. Då var de daxxxx igen att återvända till helvetet där man hör hemma, aa Bolidenskolan. Men vi fortsätter väl ändå att överleva! Men idag så vaknade jag halv fyra av ren skolångest bara... Hahah men jag har faktiskt inte något o säga annat än att önskar er lycka till på skolan så höra vi!!
Puss o kram!<>Likes

Comments

HAHAHAA nu är kl 07.35 o jag hearingen sovit en blund än o har bestämt mig för att inte göra heller haha, jag har iaf för de mesta bar sovit o sett film o sånt de hör lovet ba tagit de lugnt för de har jag behövt:') ja... Nu är de ba en dag kvar av mitt lov iaf vilket suger gudomligt hårt aaja träffa alla i klassen ser jag framemot nu till skolan iaf! Vi höres❤️Likes

Comments

De va ett tag sen känner jag ,hahah♥️ men min helg har vart riktigt lugn faktiskt har vart riktigt sjuk men idag gick jag o mötte min finaste Felicia sen så gjorde vi bara allmänt konstiga saker och sen skypade vi med finaste Ola och Benne. Men de blev lite kaos för hon bröt sönder min sänglampa-.- och sen skulle vi lura lol OCH SEN DOG DATORN ASSÅÅ GAAAHHHHHHH VILL BA DÖDA NÅÅN... Hahaha men sen efter ett tag när vi deppat klart över min lampa och dator så lyssna vi lite på musik sen drog hon tyvärr:( men hur som helst så får ni lite bilder puss på er kameler♥️♥️
Likes

Comments

Hejsan svejsan!
Har verkligen varit dålig på att upptadera,och jag ursäktar för de men iaf igår så har de vart den roligaste dagen på fucking länge hahah❤️ Jag va med Sofia,Lina och Jazmine vi skulle fora Jazmine för hon har fyllt år (äntligen) så grattis till hon!!😁✋ men vi typ snackade fot ut i Lill samhället och skapade lite kaos hahah. Sen for vi hem till jazz igen och töntade oss, sen så vart vi as övertrötta osv så att allt blev hur kul som hels, men tillslut landade vi soffan o skulle se film men de slutade med att jag satt där själv mesans resten deckat..😂 dom vaknade upp halv fyra igen så då gick vi och fikade sen så la vi oss åter igen och försökte sova hahhaa själv så somnade jag fem! Vi vaknade sedan vid ett och åt frukost o sega oss typ.. Sen torg jag hem och nu har vi planerat vårar nyår!! De blir att åka upp till Malå me dom brudzen till Linas stuga och de va ju as schyst att vi alla fick följa!! Så nu packar jag till imorn när vi drar efter middagen till Malå ska nog bli riktigt kul alltså!! Sen ska jag nog läsa läxa..😑 o typ FÖRSÖKA lägga mig tidigt men vi hörs sen gubbz!!
Kram på er!!❤️✌️
Likes

Comments

Förlåt att jag som håller på att glömma bort bloggen:( men imorn så kmr 10 saker om mig för nu har jag äntligen sparkat igång min iPhone 5s!!:D så den kommer upp imorn!! Felicia sövde hur som helst hos mig till idag en vaknade vi typ 1 då gick vi i käkade lunch och gjorde oss i ordning för vi drog sen ner till stan o sköpte nå bajjjs och satte igång min mobil osv sen kom jag hem och åt sen vilade jag o fixade lite med mobilen osv! Och nu ligger jag på golvet och gruvar mig för imorn när jag ska dra till tandregleringen och fixa tandatällningen (kulfakta.se) men hur som helst go natt på er och här får ni lite bilder på vad jag köpte osv.
Kram!♥️bikbok

bikbok

Gina tricot

<-teknik magasinet="" glitter="" hemmakväll-="">

Åhléns

Gina tricot

Likes

Comments

Åh!! Hoppas ni haft en underbar julafton själv har jag haft en myyyycket trevlig jul!! Jag ar fått ny mobil så jag tänkte att jag ska spela in "10 saker om mig" nu när de ksk bli en bra kvalla och jag ksk gör om "bestfriend tagen" eller något liknande!! Kan ksk skriva imorn o lägga upp lite bilder på vad jag fick!! Eller så gör jag en video eller liknande men ha de bäst!!! Och ha en fortsatt trevlig jul!
Puss!!<>

Likes

Comments

Fyfan va skönt att vara hemma!! Komme just hem från schtaan, käkat middag osv! Men jag köpte massa saker till kompisarnaa som jag inte kommer lägga ut här förstås hahah, men här får ni lite bilder på vad jag köpte åt mig själv!♥ (Egåååå)
Ha de bäst!!<3 så="" höres="">

Likes

Comments

Hoppas ni haft en bra måndag hittills!! Nu har fixat mig oordning och nu ska jag fara och handla till mina festisar woopwoop!! Hoppas de bli bra haha. FATTA EN DAG KVAR TILL JUL OMFG!!!! Har de bra så hörs vi!!
Kram!!♥


Likes

Comments