Nattstads modetyckare Beata Klein har inspekterat utelivets modekoll och valt ut sina tio stilfavoriter.

Topp tio vimmel - våra stilfavoriter

Fashion -

Nattstads modetyckare Beata Klein har inspekterat utelivets modekoll och valt ut sina tio stilfavoriter.


X&Y, T.h.

Jeansväst står på min shoppinglista inför våren. Så himla schysst att matcha tillsammans med en söt sommarklänning, eller som i detta fallet skir spetstopp. 


Park Lane, T.h.

Vem kan få nog av t-shirtar? Inte jag i alla fall! The perfect tee fungerar alltid, inte allra minst när man matchar med guldnitad partyclutch!


Park Lane, T.h.

Ge mig något oranget så blir jag glad! Vem kan inte falla för denna enkla och fina outfit med tajt kjol, färgstark blus och snygg klocka (i herrmodell såklart!).  


Park Lane, T.v.

Kavajer, kavajer, kavajer finns i en uppsjö av varianter och någonstans gäller det att hitta sin egen favorit, för att vara utan är otänkbart. Detta oversize exemplar i lite gråaktig ton fungerar alldeles utmärkt och ger helt rätt modefaktor!


Park Lane, T.v.

Armygrönt kan man inte se sig mätt på! Byxor, tunikor, västar. Allt får gärna komma i denna sobra och härliga färg. Tillsammans med svarta tajta brallor och ett stelt guld halsband blir outfiten mer än bra!


Park Lane, T.h.

Att rött har en förtrollande effekt är inte konstigt och denna fina tunika blir något alldeles extra tack vare dess varma nyans. Ett smalt silverhalsband och det är allt som behövs för att bl "The lady in red".


X&Y.

Ännu en demonstration av hur himla bra det kan bli när man adderar lite denim. Extra pluspoäng för killen till höger tack vare den härliga vårkänsla hans kombo utstrålar. Kanske är inte värmen och ljuset så långt bort ändå? 


Berså, T.h.

Något som också fungerar när februari går över till mars är de ljusa skinnjackorna. Som variation till den trogna följeslagaren i svart kan det alltid vara schysst med en ljusare brun. Här blir stilen avslappnad med vit t-shirt och jeans, gott så!


Berså, Mitten.

Om man inte vill ha en orange toppen kan man ha orangea byxor istället. Färgade jeans är vårens smash-hit och enkla kombinationer med vitt eller svart blir alltid de bästa. Fint!


Berså.

Två snygga tjejer i samma bild. me like! Silver, kobolt och svart med lite fjädrar till. Såklart att det blir najs!