Yaya vann priset som Årets babyblogg!

Johanna Ljungqvist, mer känd som Yaya kammade igår hem priset som Årets Babyblogg 2016. - Det är otroligt kul och jag är så glad säger hon själv!


Grattis till utmärkelsen "Årets babyblogg 2016". Hur känns det?
-Tack snälla! Det är så fantastiskt roligt. Att få den där belöningen på det man lägger ner enormt mycket tid på, 365 dagar om året.


Varför tror du att du var den som vann?
-Jag tror jag har en väldigt bred målgrupp som följer mig & familjens vardag. Det är inte bara "barnsnack" man kan läsa om, utan även allt annat jag älskar. Matlagning, inredning, trädgård, kläder & mycket mer. Min blogg är lite som en Gott & Blandat påse. Haha!

Vart kommer prispengarna att gå?
-Lille Harry börjar förskolan efter sommaren. Så han ska få sig allt som behövs inför starten, tänkte jag. Storasyster får också välja något såklart.

Varför tror du att folk läser din blogg?
-Ja, jag kan knappt själv förstå att det är så många som följer vår vardag. Men som tidigare sagt, så tror jag att man får läsa om så mycket olika kategorier. Jag tror och hoppas att den största orsaken är att jag inspirerar. Vi är unga föräldrar som älskar det där drivet i vardagen. Det finns så mycket roligt man kan göra med lite fantasi. Och det är det jag försöker dela med mig av varje dag.

Vilken är din starkaste sida som bloggerska?
-En väldigt glad och positiv mamma/sambo som älskar att fota och lägga ner tid på mina bilder.

Tusen tack alla fina läsare för att ni röstade på mig. Ni är guld värda!

Här kommer ni till Johannas blogg. (Klick!)

Skribent