Way Out West aktuella Years & Years

Den 19 juni släpper succébandet Years & Years sitt debutalbum med bl.a hitsingeln King. Inte nog med det så är de även klara för Way out West i sommar.

Den 19 juni så släpps alltså "Communion" som är Sverigeaktuella Years & Years debutalbum. Avslöjandet kommer en vecka efter att bandet gick rakt in som etta på Englandslistan med hitsingeln King som utnämndes till The Hottest Record in the World av BBC Radio 1.

Efter att ha vunnit den prestigefyllda BBC Sound of 2015 och tilldelats en andra plats på Critic's Choice Award har Years & Years trätt fram som Storbritanniens nästa stora pophopp. I veckan påbörjar bandet också sin amerikanska headline turné för att sedan fortsätta till Storbritannien med två utsålda konserter på Shepherds Bush Empire. I sommar är det vår tur då bandet uppträder på Way Out West i Göteborg.

Years & Years består av Olly Alexander, Emre Turkmen och Mikey Goldsworthy. Det hela började med att Mikey och Emre träffades på ett nätforum. Olly slöt sig därefter till trion efter att Mikey hörde honom sjunga i duschen(!) hos en kompis. Olly är också skådespelare och har medverkat i bl a Oscarnominerade Bright Star, Great Expectations och i ett av finalavsnitten av Skins.

Spotifylänk: https://open.spotify.com/track/6pIZ0u32c2Lku8PmCWtnMy​​