I denne uge har vi fået lov til at snage lidt i Henriette fra Blogger on heels garderobe. Vi er vilde med hendes stil og så fortæller hun lidt om hvad hun ikke kunne være foruden. Læs med her og blive inspireret.

Hvilket tøj vil du ikke være foruden?

Min blå kjole fra An Ounce CPH, som jeg glæder mig til at hoppe i, når vejret er blevet lidt mere sommerligt! Og så min kære Leowulff taske, som er helt uundværlig i min hverdag, da jeg bruger den som min hverdagstaske.

Vis os dit dyreste køb

Mit dyreste køb må være min Mulberry taske, som jeg ikke er et sekund i tvivl om at det nok er mit bedste køb længe! Jeg bruger den oftest, når jeg skal i byen eller have skiftetøj med i tasken, hvis jeg skal ud efter arbejde.

Vis os dit nyeste køb

Mit nyeste køb er den fine kimono fra Vila og mine fede mules fra Bianco, som jeg overvejer at skulle have på til en kommende konfirmation i weekenden.

Hvad er dit yndlings mærke?

Jeg shopper som regel ikke efter mærker, men jeg går mere op i om tøjet har en god kvalitet og om kollektion passer til min stil. Så jeg kan godt lide at shoppe alt fra highstreet til de helt dyre mærker. Men min garderobe indeholder nok mest mærker såsom Ganni, Bianco, Vila og An Ounce CPH.

Hvor shopper du helst, online eller i butik?

Jeg må indrømme at jeg shopper allerhelst online, da det er nemmest for mig i mit travle program i hverdagen. Det er nemt, hurtigt og så er der altid hurtig leveringstid. Og så er jeg nok en anelse sart og vil helst prøve tøjet herhjemme ;-)

Kunne du tænke dig at se mere til Henriette, så kan du følge hendes blog her: nouw.com/bloggeronheels