I denne uge er vi blevet inviteret indenfor I stilfulde Amanda Bugges garderobe. Hun viser hendes favorit tøj frem og måske du kan blive inspireret til weekendens outfit.

Hvilket tøj vil duikke være foruden?
Støvler. Jeg elsker støvler og har næsten altidstøvler på. Og jeg kan stort set også sige at jeg ikke føler mig rigtig tilpasi andet fodtøj end støvler. Dog vil jeg også sige store og varme strik, med dentid vi er gået I møde.

Vis os dit dyreste køb:
Af tøjkategorien må det være min tweet Chaneltaske, som jeg desuden heller ikke ville være foruden.

Vis os dit nyeste køb:
Denne helt perfekte og lidt for megetslå-om-nederdel i lak med et stort spænde.(har jeg på på bibilioteksbilledet)

Hvad er dit yndlingsmærke?
Der hvor jeg shoppermest lige for tiden må være Zara og Mango. Jeg shopper faktisk ret meget highstreet lige for tiden. Måske fordi jeg er begyndt at studere igen.

Men jeg vil helt klartnævne, at efter alle disse modeuger med så mange nye indtryk, så er det altidIsabel Marant jeg sværger til. Det feminine, mod det lidt rockede og drengede, erlige præcis hvad jeg føler mig bedst tilpas i.

​Hvor shopper du helst,online eller i butik?
Jeg elsker at shoppe i butikker eller nok mere kigge, føle og prøve. Doger udvalget langt større online og langt mere overskueligt og med plads tiltænketid. Jeg kan bedst lide at mærke, prøve og se på tøjet i virkeligheden,men jeg shopper også en hel del online, især når tiden kan være sparsom og mankan sidde i sofaen søndag aften og shoppe.

Vil du se mere til Amanda Bugge, så følg med på hendes blog her: Nouw.com/amandabugge