Vinnaren av årets Nouwsblogg

Hon vann priset för 2013 års Nattstadsblogg, älskar chockladbollar och spenderade sina vinstpengar i London. Jennifer Sandsjö känner att vinsten har gett henne självförtroende och har inga planer på att sluta blogga, någonsin.

Hon vann priset för 2013 års Nattstadsblogg, älskar chockladbollar och spenderade sina vinstpengar i London. Jennifer Sandsjö känner att vinsten har gett henne självförtroende och har inga planer på att sluta blogga, någonsin.

Hur kändes det att vinna i kategori "Årets Nattstadsblogg"? Kom vinsten som en överraskning eller var det väntat?
Jag blev så jäkla glad och det var verkligen en ära! Jag var så stolt över mig själv och när jag klockan slog 17:00 klickade jag in på sidan, gick ner låååångsamt och såg att jag hade vunnit. Alltså jag hoppade upp och ned! Bokstavligen talat. 
Innan hade jag suttit hela dagen och var super nervös, alltså jag svettades. Usch va äckligt! Haha.. Både jag och Julia gick runt hela dagen och undrade om hur det skulle gå, om vi skulle komma topp tre? om vi skulle vinna? Vem skulle vinna? Vi uppdaterade sidan hela tiden för att se om någonting hade kommit upp och när vi såg att vi inte skulle få reda på det förens klockan fem blev vi ännu mer nervösa. Men så slog klockan fem och jag blev såååå så så glad! Slängde mig på telefonen och ringde Julia, och så skrek vi lite till varandra och grattade varandra hehe... Gud vad jag babblar, men ja! Det kom verkligen som en överraskning och jag kände mig verkligen stolt över mig själv. Att på ett år ha gått från "nobody" inom bloggvärlden till att faktiskt vinna detta priset. Jag blev speciellt glad att det var jag som vann Nattstadsblogg eftersom det, enligt mig, var det finaste priset av alla. 

Hur har vinsten påverkat dig som bloggare?
På många olika sätt, men först och främst fick kag världens blogg-boost, alltså mycket mer blogglust och mer självförtroende inom bloggen. Dock bloggar jag fortfarande på samma sätt som innan. Detta var ju verkligen en spark i baken och fick mig att inse hur mycket jag verkligen älskar att blogga. Jag brinner verkligen för detta och har inga planer på att någonsin sluta. 

Vad gjorde du för vinstpengarna?
Jag sparade det mesta till London där jag köpte massa fint för mina vinstpengar.

Varför borde man läsa din blogg?
Jag är bara mig själv i bloggen, lägger ner sjukt mycket tid och energi i den och försöker bättra mig hela tiden. Jag skriver om mode, resor och träning så om det är ord som tilltalar dig borde du verkligen kika in hos mig.

Fotograf: Mikaela Watsfeldt

Berätta en hemlighet vi inte vet om dig?
Jag älskar chokladbollar. Mitt mellannamn borde vara chokladbollJennifer Elisabeth Frida Chokladboll Sandsjö haha. Det är det godaste jag vet..... Blev ni sugna nu? Äh, jag har inga direkta hemligheter...

Vad är ditt mål med din blogg? 
Jag skulle verkligen vilja att bloggen växte ännu mer. Det är ju så kul med alla kommentarer, samarbeten, event och möjligheter. Jag har ju inga planer på att sluta blogga, så jag vill verkligen att den ska växa fram till något jätte bra och stort. Det är verkligen en dröm att få en jätte stor blogg! 

Varför tycker du man ska blogga på Nattstad? 
Nattstad är en sjukt personlig portal. Du kan skriva till dem och få svar direkt, de är sjukt hjälpsamma, gör event och olika tävlingar, reportage, intervjuer och även vimmelbilder från Göteborgs uteliv. Jämför man med andra portaler händer det väldigt mycket på sidan. Jag har bloggat på typ alla olika portaler som finns och har aldrig stött på någon i klass med Nattstad. De förbättrar sig hela tiden och gör allt för att vi bloggare ska trivas så bra som möjligt. De förbättrar även sidan hela tiden! De har t.ex. världens bästa mobilapp och super snygga, lätta designer till bloggarna. För ca två år sedan var det ju nästan en dejtingsida, och nu är allt det borta och sidan har redan (efter bara två år) blivit något såhär bra och fortsätter förbättras hela tiden. Jag vill absolut stanna och se var detta kommer leda! Jag tror på någonting extremt bra alltså.

Slutligen, har du någon hälsning till alla de som röstat på dig?
Tusentusentusen tack! Detta priset betydde verkligen sjukt mycket för mig, jag fick en sån boost av att vinna denna tävling och nu kommer jag bara sikta mot stjärnorna (haha) och försöka göra er lika glada som ni gjorde mig. Ni är bäst.

 

Besök hennes blogg här: nouw.com/jennifersandsjo

Skribent
Elin Skoglund