Endelig kom lanceringsdagen for Nouw efter en del tids forberedelse! Nouw er en social blog platform med fokus på mode, træning og livsstil. Læs med for at få en kort introduktion til Nouw!

I samarbejde med blogger og youtuber Katrin Berndt, har vi optaget fire forskellige videoer, som skal være med til at guide jer rundt på Nouw. Den første er en introduktions video, der giver et hurtigt overblik over Nouw som helhed.

Næste video viser nemt, hvordan man starter en blog op hos Nouw eller hvordan man importerer sin gamle blog over til Nouw. Den giver også et indblik i, hvordan ens statistik skal læses samt, hvordan man følger ens yndlings bloggere.

Tredje video viser, hvordan man nemt designer sin blog ved hjælp af "træk og slip" funktionen. Man kan designe sin egen blog eller vælge en af Nouws mange skabeloner.

Fjerde og sidste video viser, hvordan du laver et blogindlæg på din blog. Videoen giver et godt overblik over, hvordan du nemt indsætter en video i dit indlæg og hvordan man laver en billedcollage.

Tusind tak til @katrinberndt!