Vi kan nu varmt byde velkommen til Tina Maria som en del af Nouw! Hun driver en mode- og livsstilsblog, og har blogget på fuldtid i 5 år. Læs med her for at få et bedre indblik i hvem Tina Maria er, og hvad du kan forvente at læse mere om på hendes blog!

Hej Tina Maria, hvordan går det? Og velkommen til Nouw!
Jo tak, det går rigtig godt og tusind tak. Jeg er super glad for at være kommet herover og med så god respons fra mine læsere.

For dem som ikke læser din blog, hvem er Tina Maria?
Tina Maria er en 25-årig blogger, der snart har blogget på fuldtid i 5 år. Jeg har en mode- og livsstilsblog og jeg elsker simpelthen det jeg laver. Nu har jeg jo så også lige afsløret, at jeg skal være mor til januar, så mon ikke at det åbner en anden lille verden der som læserne også gerne vil følge med i?

Hvad kan vi forvente at læse mere om på din blog den kommende tid?
I kan helt klart forvente mere interior - det har der været stor efterspørgsel på i lang tid og nu begynder det endelig at ligne noget. Vi har nemlig købt en mølle som vi er igang med at renovere fuldstændig og det er helt sikkert et process, I kommer til at følge med i. Jeg vil ikke blive en mommy-blogger, hvis nogle skulle sidde med spørgsmålet, men der vil komme en fast “Mommy Monday”, hvor man kan følge lidt med.

Hvad bliver du inspireret af?
Jeg bliver meget inspireret af personer, hvor man virkelig kan mærke deres personlighed skinne igennem. Det er der, jeg virkelig bliver inspireret og jeg kan allerbedst lide, når man kan mærke personen og ikke bare en facade.

Hvordan ser en typisk Tina Maria dag ud?
De kan variere meget. Men jeg starter altid min morgen med en god morgenmad, hvor jeg lige vender verdenssituationen. Så smutter jeg i bad, gør mig klar og ellers afsted ind til byen, hvor jeg mødes med nogle andre blogger-kollegaer til skydning af outfit og en kaffe. Derefter kan jeg nogle gange have nogle møder, jeg skal til og ellers tager jeg hjem og får lavet indlæg klar til bloggen.

Fortæl én ting som vi måske ikke vidste om dig?
Indeni er jeg bare en lille pige med ar på sjælen. Jeg har oplevet hårde perioder i mit liv som har gjort mig til den person, jeg er i dag. Det er så livsbekræftende at komme ud på den anden side og være blevet en endnu stærkere person. Jeg har også dårlige dage som alle andre og nogle gange skal man bare give sig selv tid og plads til at være ked af det.

Hvad drømmer du om?
Jeg drømmer om at min blog tager nye højder og at jeg en dag kan bygge den videre med at lave mine egne designs. Noget jeg allerede arbejder på, men indenfor hvilken kategori kan jeg ikke afsløre endnu. ;-)

Hvad er du mest stolt over at have opnået?
Jeg tror for mig er det en stor ting at være glad for det man laver og se, at det man knokler for betaler sig. Jeg er stolt af at have nået hertil og være et forbillede for andre unge piger derude, der måske har det svært eller går igennem hårde perioder i livet. Nu ser jeg frem til nye eventyr hos Nouw, som husejer og som kommende mor.

Besøg Tina Marias blog her: Nouw.com/tinamarias