Vi kan nu varmt byde velkommen til Raz som blogger her på Nouw! Raz er stifter af skønhedsbrandet RAZspa, som blandt andet har lavet behandlinger eller produkter til seje kvinder som Lady Gaga, HKH Dronning Magrethe og mange flere. Vil du lære Raz bedre at kende? Så læs med her!

Hej Raz hvordan går det? Og velkommen til Nouw!
Hej læsere på NOUW, tak for jeres velkomst, jeg er rigtig glad for at måtte dele mit liv og ikke mindst min viden om SKØNHED, MAD & FASHION.

For dem som ikke læser din blog, hvem er Raz?
Jeg stiftede RAZspa skønhedsbrand for 15 år siden og har i mit virke lavet behandlinger og/eller produkter for fantastiske kvinder som Lady Gaga, Saseline, HKH Dronning Magrethe, Szhirley, Tyra Banks og mange mange andre. Pt. skriver jeg på et kæmpe værk om nordiske natur og hvilke dele der kan bruges til skønhed eller sundhed, pt. er vi oppe på over 300 forskellige urter, frugter, blomster, træarter, tang og meget mere.

Hvad kan vi forvente at læse mere om på din blog den kommende tid?
Min blog, vil jeg bruge til at dele opskrifter på skønhedsprodukter, opskrifter på alt den skønhed naturen giver til både mad og drikke og selvfølgelig dele mine mange daglige oplevelser.

Hvad bliver du inspireret af?
Mine inspirationer finder jeg i gamle bøger, gamle tidsskrifter, rejser og alt den viden folk elsker at dele med mig. Jeg vil dele det hele videre med mine læsere på min blog.

Hvordan ser en typisk Raz dag ud?
Jeg klæder mig ofte ud og ikke på! Jeg elsker farver på tøj og gamle dyder som hatte, tasker, tweets og lækre sko står ofte klar fra aftenen før. Man tænker sikkert at jeg bruger 100 år på badeværelset, når man nu er skønhedsekspert, men det gør jeg faktisk ikke, jeg er ret hurtig ude af døre, efter blot 2 timer... ;-)

Min arbejdsdag starter gerne på mit kontor på Strøget i Kbh, hvor jeg har et 180m2 kæmpe kontor, og fortsætter ofte med kunder, forhandlere eller med mit personale i Torvehallerne, hvor jeg har min butik/showroom. Aftenen foregår ofte i mit køkkenalrum, hvor jeg elsker at lave mad, spille spil og have lange samtaler med min kæreste, for vi har intet TV. Eller vi er inviteret til premiere, åbning, nyhed på et eller andet ude i byen.

Fortæl én ting som vi måske ikke vidste om dig?
Hvis jeg skulle fortælle en ting som du som læser måske ikke vidste... hmm... måske at jeg som barn fik betaling i skub-op-is, for at samle mælkebøttekronblade til min fars mælkebøttevin. Så alt det med naturen er kommet ind med barndommen. En anden ting er, at min kæreste igennem 8 år, Kristian og jeg, er ved at søge en Regnbuemor for at stifte en Regnbuefamilie.

Hvad drømmer du om?
Min drøm er at slå mit navn fast, som Danmarks med vidende skønhedsekspert.

Hvad er du mest stolt over at have opnået?
Til maj åbner jeg i samarbejde med Frb. Kommune og GMF Group et 400m2 SPA på Frederiksberg og dette er i skrivende stund, det jeg er aller mest stolt over. Hvis, nej NÅR, jeg bliver far, så bliver det nok det jeg er aller mest stolt over.

Vil du lære Raz bedre at kende? Så gå på opdagelse på hans blog lige her: Nouw.com/Raz

Writer
Editorial staff