Vi har nu æren af, at byde dygtige og smukke Linnea Funk velkommen her hos Nouw. Når det kommer til æstetiske fotos og god inspiration, så er Linnea Funks blog og instagram et godt sted at starte. Læs med her og lær hende bedre at kende.

Hej Linnea hvordan går det? Og velkommen til Nouw!
Hej med jer! Tusind mange tak. Det går ganske godt.

For dem som ikke læser din blog, hvem er Linnea?
Det er altid lidt svært at beskrive sig selv, synes jeg. Men lad mig prøve. Jeg hedder Linnéa, er fra Aarhus og så Instagrammer og blogger jeg rigtig meget. Jeg elsker at tage billeder og skrive, så blogging er det helt perfekte arbejde for mig. Jeg skriver om alle de ting, som optager mig rigtig meget: mode, skønhed, mad, DIYs og sociale medier. Og så er jeg lidt en kreativ type, som selv laver ting - det skriver jeg selvfølgelig også om.

Hvad kan vi forvente at læse mere om på din blog den kommende tid?
Jeg har rigtig mange planer for bloggen i 2017. Jeg er blandt andet begyndt at lave videoer/vlogs og dem vil jeg lave mange flere af i de kommende måneder. Jeg elsker også at anbefale fx produkter, behandlinger eller spisesteder, så kan man altid forvente, at jeg tester en masse ting og fortæller min ærlige mening (også når den ikke er helt så positiv). Derudover kan man forvente en hel masse andre gode tips og tricks. Og mode. Selvfølgelig vil der også være outfits og moderelaterede indlæg. Det er bloggens rygrad.

Hvad bliver du inspireret af?
Jeg kan blive inspireret af ALT, for jeg er ekstremt visuel. Alt fra en tilfældig samtale med en fremmed til en tur i supermarkedet kan inspirere mig til de mest mærkelige ting. Men hvis jeg skal opsøge inspiration, bruger jeg Pinterest, YouTube og Instagram rigtig meget. Pinterest er nok mit absolutte yndlingsmedie og jeg bruger det dagligt.

Hvordan ser en typisk linnea dag ud?
Det er faktisk meget forskelligt. Men dagen starter ALTID med kaffe og mails. Normalt er jeg på uni indtil kl. 14 og så tager jeg enten til et møde eller hjem og arbejder med bloggen/ Instagram. Jeg bruger rigtig meget tid på at planlægge billeder, skyde billeder og redigere billeder hver dag (når det ikke regner). Normalt arbejder jeg indtil spisetid, så ser jeg lige nyheder og så arbejder jeg videre, indtil jeg skal i seng. Jeg plejer at se lidt YouTube eller Netflix inden jeg sove.

Fortæl én ting som vi måske ikke vidste om dig?
Jeg ELSKER at se 'true crime' dokumentarer/serier, og jeg er blevet lidt af en detektiv selv. Det eneste problem er bare, at jeg ikke kan sove, når jeg har set noget om mordgåder, og så jeg tør ikke gå på toilettet om natten. Men jeg kan simpelthen bare ikke lade vær med at se det alligevel.

Hvad drømmer du om?
Lige nu går og jeg drømmer om strand, sol og sangria. Jeg elsker at rejse, men det er ikke så ofte, jeg får det gjort. Og så drømmer jeg om at købe en Chanel taske, men jeg tror simpelthen ikke, at jeg ville kunne retfærdiggøre at bruge så mange penge på en ting.. Jeg er jo jyde for pokker.

Hvad er du mest stolt over at have opnået?
Det jeg er mest stolt over at have opnået, er, at jeg er min egen chef i min egen lille virksomhed. Det er en kæmpe frihed for mig, at jeg selv kan bestemme, hvordan man arbejdsdag ser ud.

Kunne du tænke dig at se mere til Linnea, så kan du følge hendes blog her: Nouw.com/linneafunk