Veckans blogg: Lina Johansson

Hon skulle aldrig publicera ett inlägg utan bilder, älskar att skratta och drömmer gärna lite för mycket och lite för stort. Veckans blogg här på Nouw är Lina Johansson.

För den som inte läst din blogg, vem är Lina?
Jag är 17 år och försöker se allt i världen från en positiv synvinkel samt göra det bästa av varje stund. När jag inte är i skolan så älskar jag att spendera tid med vänner & familj, fotografera, träna och segla. Jag drömmer om att göra många resor runt om i världen för att upptäcka nya platser, samla flera minnen och fota flera bilder.

Hur kom det sig att du började blogga?
Det var min syster som började blogga och sedan så tyckte jag att det verkade roligt så då började jag också och fastnade för det. Nu är jag inne på min femte blogg och min första startade jag redan 2011.

Vad bloggar du om?

Jag bloggar om allt möjligt. Jag skriver mycket om min vardag och visar bilder som jag fotar men det blir även en del träning och lite mode.

Varför läser folk just din blogg, tror du?

Det är en fråga jag ställer mig själv, haha. Nej men jag tror att folk märker att jag lägger ner tid på bloggen och då tycker det är kul att läsa.

Är det stor skillnad mellan bloggens Lina och verklighetens?

Det tror jag inte då jag alltid försöker vara mig själv till 100% oavsett om det är på internet eller i verkligheten. Det är dock svårt att visa hela sin personlighet endast genom text och bilder så en liten skillnad är klart att det finns.

Hur skulle du beskriva bloggen?

Min blogg har mycket bilder, jag skulle t.ex. aldrig någonsin publicera ett inlägg utan en bild. Annars försöker jag hålla min design stilren och uppdatera bloggen regelbundet.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej jag har inte skrivit något som jag ångrar då jag alltid varit noga med vad jag skriver och alltid läser igenom det ett flertal gånger innan jag publicerar det. Det som jag ibland har ångrat är vissa bilder jag inte varit helt nöjd över men ändå lagt ut för bloggandets skull.

Vad får vi inte läsa i din blogg?

Inlägg utan bilder! Jag skulle aldrig publicera ett inlägg helt utan bild men jag delar heller inte med mig av allt för personliga saker.

Vad gör en bra blogg?

En bra blogg måste för mig ha fina bilder och en stilrendesign. Det är även viktigt att det finns en tanke bakom inläggen så man inte endast bloggar för bloggandets skull.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.

1. Gör jag något så gör jag det alltid till 100%

2. Jag tycker bättre om att gå upp tidigt än att sova bort halva dagen.

3. När jag var liten spelade jag tvärflöjt i många år.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?

Jag läser väldigt många bloggar men t.ex Janni Delers och Lisa Olssons tycker jag är bra. Utöver de kändare bloggarna så läser jag även mina vänners bloggar. De bloggar som jag inte läser är dem där det uppdateras alldeles för sällan och bilderna inte inspirerar mig.

Varför ska man läsa din blogg?

Jag tycker man ska läsa min blogg om man vill följa mitt liv och se bilder från min vardag, härliga seglingsturer och fotograferingar. Du borde också läsa den om du känner att den inspirerar och är intressant.

Skribent