Veckans blogg: Felicia "Fiffiz"

Hon är tjejen som älskar att fotografera och ni har säkerligen sett hennes tagna outfitbilder på de flesta stora bloggarna i Göteborg. Hon är en positiv 17 åring som ser på livet med glada ögon. Veckans blogg hör på Nouw är Felicia "Fiffiz".

För den som inte läst din blogg, vem är Felicia?
Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt glad och positiv 17 åring. Jag vill tro att det alltid finns ett ljus i mörkret. Skulle även vilja säga att jag är väldigt driven och självständig då jag redan lyckats starta eget och bor i en egen lägenhet. Kreativitet har alltid varit en del av mitt liv, allt från att pyssla till att tillverka smycken. Idag finner jag min kreativitet i att fotografera och grafisk design vilket ni säkerligen kommer lägga märke till om ni kikar in på min blogg.

Hur kom det sig att du började blogga?
Från början tror jag det var för att passa in, flera av mina vänner hade bloggar och jag ville väl känna mig som en del av gänget skulle jag tro. Idag är jag den enda som fortfarande bloggar, även om jag kanske inte började blogga av rätt anledningar så känner jag ändå att jag har fortsatt av rätt anledningar. Jag har hittat ett intresse, en hobby där jag har möjlighet att inspirera och påverka andra människor.

Vad bloggar du om?
Eftersom fotograferingen har blivit en så stor del av mitt liv så bjuder jag på mycket bilder. Man får också ta del av min vardag, mode, en del tips och mina tankar kring livet.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Jag tror de läser min blogg för att att bli inspirerade. Eftersom bloggen har relativt varierade och genomtänkta inlägg så finns det säkert någon kategori som man kan hitta lite inspiration i.

Är det stor skillnad mellan bloggens Felicia och verklighetens?
Jag tror att jag är mer öppen med mina tankar på bloggen än i verkligheten, jag har lättare att uttrycka mig i skrift när det gäller just saker jag grubblar över. Annars skulle jag inte vilja säga att det skiljer så värst mycket.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Jag skulle nog vilja säga att den är genomtänkt och inspirerande. Jag tycker det är bättre att ha bra inlägg med kvalité än att publicera ett halvbra inlägg bara för att hålla bloggen uppdaterad.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej det skulle jag inte vilja säga... kanske att man har gnällt på skolan en del när man var mindre, vilket kanske var lite onödigt, men annars så tror jag inte det.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Jag delar inte med mig av för mycket av mitt privatliv. Det gäller att hitta en balans mellan att vara personlig och privat.

Vad gör en bra blogg?
En bra blogg ska ha en röd tråd, en speciell nisch gällande både text och bilder. Bilderna i sin tur bör vara i bra kvalité och uppdateringen anser jag även är viktigt, gärna 2 inlägg per dag i olika kategorier.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag älskar att fördjupa mig i beteendevetenskap och läser därför mycket psykologi böcker.
2.
Jag älskar att fotografera men det är business delen som lockar mest.
3.
Jag äter som en man, hehe :))

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser rätt många bloggar men fastnar mest för de med fina och nischade bilder så som Janni Delér, @felixhagman, torilandershed och Jennifer sandsjö. Jag läser helst inte bloggar utan eller med dåliga bilder.

Varför ska man läsa din blogg?
Mina förhoppningar är att man ska kunna få ut något av att läsa min blogg, att den ska förmedla något bra och positivt. Gillar man en blogg med mycket bilder och inslag av lite allt möjligt så tycker jag absolut att man ska ta sig en titt.

Felicias blogg: http://fiffiz.com

Skribent