Veckans blogg: Andrea Clausen

Hon är en sprallig, pratglad och energisk tjej. Hennes blogg innehåller allt ifrån härliga bilder till träningstips. Veckans blogg här på Nouw är Andrea Clausen.

För den som inte läst din blogg, vem är Andrea?
Andrea är en glad och högljudd tjej som är väldigt ambitiös, envis och öppen med kanske lite för mycket energi ibland. Pluggar just nu till inredningsarkitekt på distans samtidigt som jag jobbar heltid som banktjänsteman (eller man säger kanske kvinna förresten?) och som grädden på moset så är jag även gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness! Dessutom älskar jag att träna på egen hand, så det blir en hel del träningspass i veckan. Sen har jag en sambo, familj och vänner att umgås med och pussa på mellan varven, så man kan säga att jag har fullt upp! Sen får vi ju inte glömma bloggen! Det tar sin lilla tid att jobba med sitt egna varumärke. Men jag gör allt med ett leende på läpparna!

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag kommer ihåg att jag startade min blogg när jag var liten för jag ville vara som min äldre kusin (hon bloggade), men på ”allvar” blev det när jag följde med min fotbollsspelande sambo och flyttade till Tyskland. Att blogga är ett bra tidsfördriv när man inte jobbar som ”vanligt”. Min instagram växte, likaså bloggen och så flöt det på.

Vad bloggar du om?
Det varierar mycket men jag försöker hålla en skön blandning av vardagsbilder, outfits, träningstips och gottis-bilder.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Jag hoppas dom kikar in på min blogg för att inspireras och motiveras, för det är ofta baktanken med mina inlägg.

Är det stor skillnad mellan bloggens Andrea och verklighetens?
Jag vill verkligen inte att det ska vara det, men jag tror det är lite så ändå. Jag är alltid mig själv till 100% men i verkligheten är jag väldigt mycket om ni förstår vad jag menar, känns som jag håller igen omedvetet på bloggen många gånger eller att jag helt enkelt är dålig på att föra fram det. Läge att bättra sig på den fronten tycker jag!

Hur skulle du beskriva bloggen?
Poh, jag vet inte, har aldrig tänkt på hur min blogg är. Det är nog en livsstils blogg där det blivit mycket fokus på träning den senaste tiden då jag tror att många följer mig pga det.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Jag är en sån tjej som aldrig ångrar något, så jag ångrar inte något jag publicerat. Dock så när jag var yngre så kunde jag hänga ut folk i min blogg mest för jag tyckte det var roligt och gillar att provocera, det är nog något jag inte hade gjort idag iallafall. Men vem vet haha.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Vi får inte läsa om klagomål eller negativiteter. Negativiteter, är det ens ett ord? Haha, nä men inga negativa vibbar i min blogg utan bara glädje! Kanske något litet klagomål på vädret om det regnar och blåser många dagar i rad, men det är väl okej?

Vad gör en bra blogg?
Bilder med bra kvalité gör nog väldigt mycket!

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1.
Jag är i princip aldrig tyst. När jag inte pratar, så nynnar jag oftast på någon låt.
2.
Jag kan ha en jäkligt hård yta, men när man lär känna mig är jag världens gullegris!
3.
Jag drabbas ganska ofta av sjuka mat-cravings. Tex blir sugen på rostade nutella mackor, kränger 10 st och sen ligger jag i matkoma och har ont i magen i 4 timmar. Varför lär man sig aldrig att inte hetsäta?

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser inga bloggar då jag varken är intresserad eller har tid till det, men ibland blir det att man kanske kikar runt på instagram efter lite inspiration och då kanske man klickar in på respektive blogg. Jag skulle dock aldrig gå in på en träningsblogg, kanske svårt att tro?

Varför ska man läsa din blogg?
För jag är så himla rolig! Nä men om man gillar träning men samtidigt inte vill hålla det så strikt med mat och allt runt omkring så tycker jag min blogg är bra för där varvas det svettiga bilder från gymmet ihop med bilder på skålar fulla med godis och chips. Jag försöker aldrig köra en fasad av någonting, jag vill bara min blogg ska vara en "feel good"-blogg :)

Andreas blogg: nouw.com/andiclausen

Skribent