Hon bloggar det mesta i sitt liv, tycker det är viktigt att variera sina inlägg och erkänner att hon är ganska envis. Veckans blogg här på Nouw är Alma Lindqvist.

För den som inte läst din blogg? Vem är Alma?
Jag skulle beskriva mig själv som en trevlig, glad och social tjej med mycket energi. Jag är född på sommaren och fyller 18 år den 6:e juni. Jag är uppväxt i Gävle och går andra året på samhällsvetenskapliga programmet på Borgarskolan.

Utöver skolan shoppar jag, fikar och har kul med mina vänner och min pojkvän. Jag gillar också att träna och aktivera mig, och det är väldigt viktigt för mig! Jag har älskat att resa sen jag var liten och det kommer jag fortsätta att göra i framtiden. Genom att resa får man mycket livserfarenhet och nya perspektiv på livet.

Hur kom det sig att du började blogga?
Till en början ville jag bara blogga för mig själv och för att kunna se tillbaka på minnen. Nu har jag dragits in mer i det och tycker det är superkul att folk läser och inspireras samtidigt som jag älskar det jag gör!

Vad bloggar du om?
Huvudsakligen så får ni en inblick i min vardag och i mitt liv när ni klickar er in! Det innefattar mina vänner, min pojkvän, mig själv, shopping, resor, mode och tips. Det mina läsare undrar över tar jag självklart del av och skriver om.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Jag tror att det beror på att jag försöker variera mina inlägg som jag skriver. Jag lägger också upp många bilder och det är viktigt för jag tror att läsaren gärna ser ett stort utbud av bilder än långa texter.

Är det stor skillnad mellan bloggens Alma och verklighetens?
Jag är till 100 % mig själv i bloggen men det är ändå svårt att formulera exakt hur jag är med ord. Så det är väl en liten skillnad ändå. Om man vill veta exakt måste man nog träffa mig, haha!

Hur skulle du beskriva bloggen?
Jag skulle säga att den är stilren och fylld med väl utplockade bilder och att den är lagom intim för läsaren.
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, inte vad jag kan minnas. Inläggen ska vara strukturerade och uttänkta och om de är det, så blir det oftast inte fel! Det beror också på vad man väljer att skriva om. Jag tänker efter före!

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Jag lämnar inte ut allt för mycket om mitt privatliv. Jag tycker att det finns en gräns gällande det.

Vad gör en bra blogg?
Som jag redan nämnt, strukturerade och varierade inlägg, inspirerande och fina bilder i inläggen med ganska korta texter som har bra innehåll!

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag är grymt kräsen när det gäller mat...
2. Jag är väldigt envis och bestämd av mig.
3. Jag kan få grymma cravings, vill jag ha det så gör jag allt för att få det, haha.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Att kolla bloggar är bland det bästa jag vet, de jag brukar kika in hos dagligen är några bloggare här på Nouw. Deras bloggar är fyllda med inspiration och mode och det är precis vad som tilltalar mig. Jag läser gärna inte bloggar där det är alltför ytligt och provocerande.

Varför ska man läsa din blogg?
Man borde läsa den främst för inspiration och tips. Gillar man bilder i massor, outfits och mode så har man kommit rätt!

Klicka här för att läsa Almas blogg!Skribent
Elin Skoglund