Veckans blogg - Victoria Källström

Hon tränar cheerleading, är beroende av musik och gillar Kenzas blogg. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad heter Victoria Källström.

Hon tränar cheerleading, är beroende av musik och gillar Kenzas blogg. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad heter Victoria Källström.

För den som inte läst din blogg, vem är Victoria?
Victoria är en tjej som bor i Billdal och tycker att det roligaste av allt är att resa runt i världen, ha kul, bara umgås med sina vänner och fokusera på det roliga i livet. Jag tränar Cheerleading och är nu med i ett lag som är bäst i Sverige i min klass. Jag bryr mig inte om vad andra tycker om mig, jag gör vad jag tycker är kul. Jag är inte rädd för att säga vad jag tycker och jag lägger bara energi på folk som behandlar mig rätt. Jag är beroende av musik, det är det bästa som finns, och vänner, och familj.. haha!
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga för fyra år sedan, då det blev populärt med bloggar. Det var ju det nya då... Jag fortsatte sedan med det eftersom jag tyckte att det var kul att dela med mig av vad jag gjorde till andra som kanske inte kände mig. Och för att få skriva av sig och nå ut till andra. Jag hade det mer som en dagbok.
Vad bloggar du om?
Jag bloggar bara allmänt om min vardag, mycket om vad jag gör med mina vänner, jag tränar också Cheerleading som det skrivs en del om. Men min blogg innehåller lite av allt, musik, videobloggar, mycket bilder från mina dagar, och allt som faller mig in att skriva om.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag tror att folk läser min blogg för att jag delar med mig ganska mycket av vad jag gör på dagarna och vad som händer, jag lägger in mycket bilder och är inte så seriös i mitt bloggande. Jag bara skriver det jag tycker är kul och delar med mig av det.
Är det stor skillnad mellan bloggens Victoria och verklighetens?
Det är ingen skillnad alls, eller jag kanske är lite lugnare på bloggen än i verkligheten. Det är ju lite svårt att visa till 100 procent vem jag egentligen är eftersom jag inte skriver så personligt om just mig. Jag tror att folk hade tyckt det varit ännu roligare att läsa min blogg om jag delade med mig ännu mer av hur jag är som person och det är precis det jag tänkt att göra.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Min blogg handlar om mig, och min vardag. Den är inte så seriös utan jag skriver bara det som jag känner för, jag kan inte sätta en ''kategori'' för vad min blogg innehåller för du kan hitta nästan allt i den. Videos, videobloggar, outfits, lite mode, bilder, musik och cheerleading finns det i alla fall garanterat.Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Inte vad jag kan komma på nu, jag tänker på vad jag skriver innan jag publicerar det. Och jag skriver inte heller så personliga saker så att jag kan ångrar det.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Den frågan var svår, men jag skulle säga att det inte skrivs så mycket om mina känslor. Jag gillar inte att skriva av mig (på det sättet) när jag inte vet vem som kan läsa det...
Vad gör en bra blogg?
Personlig, mycket bilder, videos, och proffsig design och inlägg.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag får sockerkickar av drickor med mycket socker i, då kan jag gå ute för mig själv och skratta så mycket att jag behöver ta upp mobilen och låtsas prata med någon.
Jag har kollat på "Bring It On" så många gånger att jag till slut endast kollat på statisterna i bakgrunden och lärt mig vad dom gör.
Jag älskar Indianmusik.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Inte precis, min blogg är den bästa tycker jag.. haha!
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser inte lika mycket bloggar som förr, men de bloggar jag läser mest är: nouw.com/babysenorita, nouw.com/juliamalmsten, www.oscarias.blogg.se, www.kenzas.se . Det är bloggar som är underhållande och de delar med sig mycket från deras vardag.
Och vilka läser du inte?
Jag läser inte Dennism, för han skriver totalt onödiga inlägg med inget vettigt innehåll (vad jag har sett). Jag har bara läst där det står om hur man ska se ut och hur man inte ska se ut, att det är fel att inte se ut som han och så vidare. Sådana bloggar ger jag inte uppmärksamhet även om de kan vara underhållande, fast på ett dåligt sätt då...
Varför ska man läsa din blogg?
Man ska läsa min blogg för att den helt enkelt är bäst. Den har allt! :)

Victorias blogg hittar du här: http://nouw.com/Andaras


 

Skribent
Lina Norman