Veckans blogg - Sarah Bengtsson

Hon hatar att gå till gymmet men älskar att shoppa. Ibland blandar hon drinkar - ibland hittas hon i stallet. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är Sarah Bengtsson.

Hon hatar att gå till gymmet men älskar att shoppa. Ibland blandar hon drinkar - ibland hittas hon i stallet. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är Sarah Bengtsson.

För den som inte läst din blogg, vem är Sarah?
Jag skulle beskriva mig själv som väldigt glad och omtänksam. Jag är tjejen som inte kan få nog av snygga kläder och accessoarer och delar gärna med mig av allt i min blogg. Till vardags jobbar jag som butikssäljare på Raglady, lägger även mycket tid på min häst och på mina vänner. När tiden räcker till blandar jag även gärna lite goa drinkar på en nattklubb där jag jobbar ibland.
Hur kom det sig att du började blogga?
Från början, för cirka fyra år sedan var det bara en rolig och oseriös grej. Det var precis då Kenza och Kissie satte fart på sina bloggar och såklart ville jag hänga på trenden.
Vad bloggar du om?
Jag försöker skriva en positiv blogg, en blogg som inspirerar mina läsare. Jag laddar gärna upp mycket bilder på outfits, kläder, produkter jag kan rekommendera osv... Det blir såklart mycket om min vardag också, en och annan hästbild och lite inlägg om mig och mina fantastiska vänner.
Varför läser folk just din blogg tror du?
I och med att jag på jobbet är omgiven av vackra kläder, skor och accessoarer blir det såklart en stor del av det jag skriver om i bloggen och det vet jag att många tjejer gillar att läsa om.
Är det stor skillnad mellan bloggens Sarah och verklighetens?
Nej ingen alls. Lämnar såklart en del privata saker utanför bloggen men det jag skriver kommer från den verkliga Sarah.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Som en trendig och mysig blogg med mycket inspiration.Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Ja det har hänt, speciellt när jag var lite yngre. Men man lär sig av sina misstag.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Det jag tycker är allt för ointressant för mina läsare att läsa om!
Vad gör en bra blogg?
En bra blogg ska uppdateras mycket och vara intressant att läsa. Helt enkelt en blogg som du ständigt bara måste klicka in på.
Berätta tre saker vi inte visste om dig? Jag är lite av en "shopaholic", världens största djurvän och jag hatar att gå till gymmet!
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Just nu läser jag inte jättemycket bloggar mer än att jag ibland låter mig inspireras av Kenza, så det skulle väl vara henne i så fall.
Vilka bloggar läser du själv?
Som sagt, kikar ibland in på Kenzas blogg just för att hon är en så vacker och grym tjej. Älskar modebloggar som kan ge mig nya idéer och när träningsmotivationen är låg läser jag gärna bloggar om just träning och kost.
Och vilka läser du inte?
Jag har väldigt svårt att fastna för bloggar så en blogg med en tråkig design och som helt saknar budskap ligger inte etta på min lista.
Varför ska man läsa din blogg?
Jag vill att mina läsare ska inspireras, få lite goa tips och nya idéer och det är vad min blogg har att erbjuda. 

Sarahs blogg hittar du här: http://nouw.com/sarahs

Skribent
Lina Norman