Hon har fobi för maskar, samlar på Angry Birds och gillar Angelica Blicks garderob. Drömmen är att någon gång flytta till Göteborg. 20-åriga Sandra Säll är tjejen bakom Veckans Blogg här på Nattstad.

Veckans Blogg - Sandra Säll

Profile -

Hon har fobi för maskar, samlar på Angry Birds och gillar Angelica Blicks garderob. Drömmen är att någon gång flytta till Göteborg. 20-åriga Sandra Säll är tjejen bakom Veckans Blogg här på Nattstad.

För den som inte läst din blogg, vem är Sandra?
Jag är en dalkulla som jobbar på Elgiganten i Avesta. Mina intressen är att träna på gym, film, musik och att umgås med min bästa vänner. Jag är en person med en stark personlighet, högt temperament men även givmild. Jag älskar min familj och mina vänner och uppskattar all tid jag får ha med dem.
Hur kom det sig att du började blogga?
Det började med att jag ville testa hur det var att blogga, det var väl strax efter att Blondinbella var som kändast. Det var inte för att jag ville försöka bli nästa största bloggare utan mer för att skriva av sig lite.
Vad bloggar du om?
Jag bloggar mest om min vardag, om vad som händer i mitt liv. Bloggen är ju ett ställe där jag kan få skriva exakt vad jag tycker och tänker. Men just nu försöker jag fokusera på foto som är min nya kategori. Det har alltid varit ett intresse för mig så det är väl dags att jag visar upp lite av bilderna jag tar.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag gissar att många av mina läsare säkert är vänner och bekanta, de läser nog min blogg för att de känner mig eller vet vem jag är. De som kommer utifrån kan jag tänka mig läser min blogg för att jag lägger upp mycket bilder och för att jag försöker ha så bra kvalitet på dem som möjligt. En blogg med massor av cam-bilder är inget vidare att kolla på.
Är det stor skillnad mellan bloggens Sandra och verklighetens?
Nej, allt jag skriver om är ju det jag tycker och tänker samt det jag står för.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Organiserad, lätt att läsa, mycket bilder och framför allt personlig.
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand? 
Det är ingen idé att ångra saker, gjort är gjort. Men gäller det ett inlägg i bloggen är det ju bara att ta bort just det inlägget man inte är nöjd med, om man inte vill ha kvar det.Vad får vi inte läsa i din blogg?
De allra mest personliga sakerna, som bara angår mig och mina närmsta.
Vad gör en bra blogg?
En bra blogg kräver både energi och engagemang med mycket, bra och aktuella bilder samt inlägg som är varierande. Inte bara: "Det här och det här har jag gjort idag".
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Varje gång det regnar och det är fullt med maskar på vägarna så måste jag hela tiden hålla koll på marken så jag inte kliver på någon mask. Jag har fobi för dem.
Jag drömmer om att få flytta till Göteborg en dag.
Jag samlar på Angry Birds!
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Nej, inte direkt en förebild, men jag kan få inspiration från andra bloggar, men inte från någon specifik person. Jag försöker inte efterlikna någon annan utan är mig själv i stället.
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser Baby Senoritas och Blondinas bloggar för att jag tycker de känns mest äkta. Och Angelica Blicks blogg för att hon har så sjukt snygg stil. Sen så läser jag även Kenza, Paow och Kissies bloggar mest för att hänga med i bloggvärlden.
Och vilka läser du inte?
"Kändisars" bloggar (alltså de som inte blivit kända på grund av deras blogg) för att de alltid verkar ha någon baktanke med själva bloggandet.
Varför ska man läsa din blogg?
För att man kan läsa om ett vanligt liv med vanliga problem som man kan känna igen sig i och relatera till. Jag försöker inte heller få så många läsare som möjligt genom att spamma andras bloggar eller vara någon jag inte är. Att hålla på med länkbyten är inte min stil, jag vill att man läser min blogg för att man vill det självmant.

Sandras blogg hittar du här: http://nouw.com/sandrasall