Hon bor i Hollywood, bloggar mest för sin mormors skull och är med i videon till Niggas in Paris. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad heter Sandra Nygren.

För den som inte läst din blogg, vem är Sandra?
Jag är rätt speciell...eller egentligen inte?! Det som är speciellt är väl att jag nuförtiden bor i "glamorous" Hollywood och jobbar med TV-produktion. Jag har bott här i 9 månader and I'm living the dream. Min älskade mamma är född i Los Angeles därför har jag möjligheten att bo och jobba här. Jag är från lilla lantliga Ekerö i Stockholm och jag har en familj precis som alla andra, eller i alla fall som de flesta. Stackars de som inte har, jag tänker på er! Hur som, jag har alltid varit lite av en partybrutta trots att jag har lite udda intressen. Helt ovanligt var det inte att jag efter en utenatt pa Stureplan vinglade in på ett Internetcafe och spelade lite Counter strike...Bra eller Anus? Det är upp till dig. Det finns ett ganska stort perfektionisttroll inom mig och jag saknar ordet "lagom" i engelskan.
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogg för att min familj skulle kunna följa med på mitt äventyr när jag flyttade till LA. Mest är det för min mormor jag gör det, men kul är det ju att jag har så många fler läsare.
Vad bloggar du om?
Mina inlägg varierar ganska mycket men jag bloggar nog som alla andra om min vardag. En innehållsfattig dag kan innebära att jag slänger upp en bild på vad jag äter till middag eller min utsikt när jag är ute och kör. Vissa dagar händer det mer och då kan det vara att jag bloggar om en röda mattan-fest, en club opening, pool- och strandhäng eller liknande.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Om jag inte hade varit här själv och hade sett någon som bloggade om USA så hade jag själv tyckt att det vore väldigt spännande att läsa. Jag läste mycket bloggar om folk som bodde här innan jag flyttade hit men nu tycker jag att det är mer spännande att läsa folks bloggar i Sverige. Det man inte själv har är alltid lite mer spännande. Jag försöker bjuda på mig själv så mycket jag kan.
Är det stor skillnad mellan bloggens Sandra och verklighetens?
Det är ingen skillnad på bloggens Sandra och den riktiga jag. Jag skriver exakt det jag tänker och gör, på både gott och ont.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Med ett ord: Wowzer!Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?

Nej, jag har aldrig direkt ångrat något. Jag skriver det jag gör och jag gör sällan saker jag ångrar...nykter! Haha. Nej, inte full heller såklart!
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Det är mycket som händer i mitt liv men det är svårt att få med allt i en blogg. Jag vill inte skriva allt för långa inlägg heller för det orkar ingen läsa. Jag har ju tidigare bloggat för min släkt och då tänker jag alltid lite på hur jag skriver men det kanske blir ändring på det nu då.
Vad gör en bra blogg?
Bilder! Det tycker jag är viktigast. En blogg utan bilder behöver inte vara tråkig men den ser ofta tråkig ut och det får i alla fall mig att tappa intresset fort.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag var med i Kanye West & Jay-Zs musikvideo för Niggas in Paris.
Jag dricker bara Vodka Soda när jag är ute.
Jag lär mig aldrig att alkohol och kollegor inte alltid är en så bra combo...
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Jag började blogga när Hanna Myrberg, min bästa kompis hemma i Sverige, bloggade här på Nouw och jag blev otroligt inspirerad.
Vilka bloggar läser du själv?
De stora bloggarna är jag inte så intresserad av, en blogg med ett specifikt tema fastnar jag för. Jag läser mina vänners bloggar och kollar in på random bloggar som verkar intressanta. Bra rubriker får mig att fastna. Av någon anledning dras jag ibland till saker bara för att de är annorlunda.
Och vilka läser du inte?
Jag har ofta inget intresse att läsa om någon som bloggar för att synas eller har det som jobb. De som lever på sina bloggar måste ju säkerligen skarva rätt rejält eftersom de annars skulle förlora sina läsare.
Varför ska man läsa din blogg?
Vill man ha a piece of LA och tycker det är kul att läsa om livet här så tycker jag definitivt att man ska läsa min blogg. Den har allt från vardagen på ett av de största produktionsbolagen, nattklubbslivet i Hollywood och kändishäng till vilda fester i Las Vegas. För varje dag som går lär jag känna nya människor och fler spännande saker händer.

Sandras blogg hittar du här: http://nouw.com/sampleshollywood

 

Writer
Lina Norman