Veckans blogg - Robin Edvardsson

Han avskyr tacos och han avskyr när folk använder joggingbyxor. Inom bloggvärlden har han Andreas Wijk som förebild. Killen bakom Veckans blogg här på Nattstad heter Robin Edvardsson.

Han avskyr tacos och han avskyr när folk använder joggingbyxor. Inom bloggvärlden har han Andreas Wijk som förebild. Killen bakom Veckans blogg här på Nattstad heter Robin Edvardsson.

För den som inte läst din blogg, vem är Robin?
Robin är en glad och livfull kille som försöker förverkliga sina drömmar.
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga för att en av mina kompisar tyckte att jag skulle göra det och jag tyckte att det lät som en bra idé. Hade det inte gått bra så hade jag alltid kunnat sluta blogga men jag tyckte att det var skoj så jag har fortsatt!
Vad bloggar du om? 
Jag bloggar väldigt mycket om vad som händer i mitt liv, jag tipsar mycket om mode och lägger ut många bilder.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag tror att folk läser min blogg för att den är rolig att läsa och för att dom får många bra tips.
Är det stor skillnad mellan bloggens Robin och verklighetens?
Det är ju självklart att det är skillnad mellan min blogg och verkligheten. Vissa saker vill jag inte dela med mig av till mina läsare.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Jag skulle beskriva min blogg som en inspirerande blogg.
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, det har jag faktiskt inte gjort. Jag har skrivit saker som jag har trott att jag skulle ångra, och trott att jag skulle få massa negativa kommentarer för, men det har varit helt tvärtom. Jag har bara fått massa bra responsVad får vi inte läsa i din blogg?
Ni får inte läsa om riktigt personliga saker som handlar om mig, saker som bara jag och mina närmaste vänner vet. Jag har skrivit i min blogg att jag inte har någon kontakt med min biologiska pappa och jag vet inte om han är inne och läser, så allt vill jag inte dela med mig av för det har inte han att göra med.
Vad gör en bra blogg?
En bra blogg uppdaterar man hela tiden med intressanta saker.Man måste kunna bjuda på sig själv och ha många bra och fina bilder.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag hatar verkligen tacos, verkligen hatar det!
Jag avskyr när folk använder joggingbyxor, verkligen avskyr, det speciellt i skolan. Jag kan reta ihjäl mig på det, man använder inte joggingbyxor i skolan eller på stan. Det funkar inte helt enkelt.
Jag är en sån människa som är expert på att få andra glada eller liva upp stämningen, vare sig jag är på fest eller bara ligger hemma!
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Andreas Wijk är en stor förebild och en riktigt bra inspiration.
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser Andreas Wijk och Kenza för de är två riktigt stora bloggare och de ger bra tips.
Och vilka läser du inte?
Jag läser inte Kissies blogg för jag tycker att hon bara är för mycket och jag orkar inte med henne!
Varför ska man läsa din blogg?
Man ska läsa min blogg för att jag är en härlig kille som lever för stunden, jag älskar att hitta på saker och jag kommer att lyckas med mina drömmar och det vill man inte missa!

Robins blogg hittar du här: 

http://nouw.com/RobinEdvardsson

Skribent
Lina Norman