Hon säger alltid precis vad hon tycker och tänker. Hon beskriver sin blogg som bland annat rosa och tjejig. Och hon älskar glass! Tjejen bakom Veckans Blogg här på Nattstad är 17-åriga Tonje.

Veckans Blogg - Miss Hagen

Profile -

Hon säger alltid precis vad hon tycker och tänker. Hon beskriver sin blogg som bland annat rosa och tjejig. Och hon älskar glass! Tjejen bakom Veckans Blogg här på Nattstad är 17-åriga Tonje.

För den som inte läst din blogg, vem är Tonje?
Jag är en glad tjej på 17 år som går andra året på Plusgymnasiet här i lilla fjuttiga Uddevalla som jag för övrigt är jättetrött på. Älskar att festa, umgås med mina vänner och blogga då såklart, haha!
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga för fyra år sedan på blogg.se och har bloggat sedan dess. Jag har aldrig riktigt känt att jag jag blivit förstådd av folk. Jag har alltid varit den som varit "speciell", haft en egen stil och så vidare. Jag kände till slut att jag ville skriva av mig och då skaffade jag en blogg.
Vad bloggar du om?
Jag bloggar om hur det är att vara en tjej med en massa åsikter i en liten stad där egentligen alla bara ska vara tysta. Små städer = små åsikter, så där bryter ju jag trenden, haha! Jag bloggar om precis vad jag vill och det tål inte folk i den här stan. Utöver det bloggar jag om musik, mode, smink och hår samt lite om kändisar och allmäna åsikter om saker och ting!
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag har humor. Och folk tycker att det är kul att läsa när man exempelvis tappat ut en sminkburk över ens katt och sedan tar kort på honom. Jag är rak och har mina åsikter om saker och ting. Folk vet att jag skriver det jag känner för och det är kul att läsa.
Är det stor skillnad mellan bloggens Tonje och verklighetens?
Ja det är det nog. Folk uppfattar mig som bitchig på bloggen och det har dom alltid gjort, just med tanke på att jag är så rakt på sak och skriver ut exakt det jag tycker på bloggen. I och för sig så är jag rak på sak i verkligheten också men folk tror verkligen att man är en häxa (elak altså). Jag får alltid kommentarer om hur olik jag var mig själv i verkligheten än vad jag är på bloggen. Sedan verkar jag ju jätteytlig på bloggen men det är jag verkligen inte!
Hur skulle du beskriva bloggen?
Bloggen är personlig, rosa, tjejig med stil!Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?

Ja det har jag. Det blev ett jättebråk här i Uddevalla med några tjejer då jag bara fick flipp och avreagerade mig på bloggen. Det slutade väl kanske inte kanon när rektorn och föräldrar sedan blev inblandade haha! Är man arg ska man inte öppna bloggen det har jag lärt mig ett antal gånger!
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Ni får inte läsa om mitt hemliga liv som FBI-agent, haha! Skämt åsido. Nej men ni får inte läsa om min familj, konflikter som uppstått mellan familjemedlemmar, kompisar och pojkvän.
Vad gör en bra blogg?
Grymt mycket uppdateringar, bilder i varje inlägg, humor, personliga åsikter, tips och självklart bilder på sig själv. Läsarna måste få se vem det är som dom läser om!
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag hatar att tvätta av mig sminket, det är extremt jobbigt.
Jag blir fruktansvärt lätt svartsjuk.
Jag äter glass som om de vore mat, haha!
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Ja det har jag absolut. Paow. Hon verkar vara en extremt stark och fin människa! Hon är nog den enda i bloggvärlden som är nöjd med sig själv helt och hållet! Och det borde hon vara för hela hon är sinnessjukt snygg!
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser Paows, Kissies, Isabel Lundkvists och Perez Hiltons. Paow och Kissie läser jag av ren vana egentligen. De hittar alltid på något som är kul att läsa om. Isabels blogg läser jag bara för att jag känner igen mig själv rätt så mycket i henne och hon ger raka fan i vad folk tycker om henne. Och Perez är ju skvaller om kändisar och det måste man ha en dos av varje dag!
Och vilka läser du inte?
Jag läser inte Dessies, Fokis, Kenzas, hästbloggar, och extrema modebloggar. Dessie, Foki och Kenza är tre extremt fina tjejer men deras bloggar är urtråkiga. Hästbloggar intresserar mig inte alls och extrema modebloggar (tjejer som bloggar om haute couture till exempel) kanske hade intresserat mig om jag hade varit designer och behövde inspiration.
Varför ska man läsa din blogg?
För att jag är en kul bohuslänning som säger vad jag tycker och tänker! Jag skriver om olika saker och min blogg är inte så enformig. Jag skriver verkligen om allt och oavsett hur liten den här stan är så händer det alltid något (litet eller stort) som jag delar med mig av på bloggen. Och det är alltid kul att läsa om en tjej vars vardag oftast är kaoz, haha!

Tonjes blogg hittar du här: http://nouw.com/MissHagen