Veckans blogg - Merr

Mer bilder än text är det som gäller. Och inom bloggvärlden är Blondinbella hennes förebild. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 18-åriga Merita.

Mer bilder än text är det som gäller. Och inom bloggvärlden är Blondinbella hennes förebild. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 18-åriga Merita.

För den som inte läst din blogg, vem är Merita?
Merita är en väldigt glad och öppen tjej. Hon älskar klackar, kläder och väskor, vilket har lett till att hon har en väldigt stor garderob.
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga väldigt sent, för ett år sedan på Finestlight där det gick väldigt bra. Anledningen till att jag började blogga var för att alla mina vänner hade en blogg och det verkade roligt, så jag ville testa på det. När jag väl började blev jag fast.
Vad bloggar du om?
Jag bloggar mycket om min vardag och sådant som intresserar mig. Mycket kläder, bilder och inspiration med andra ord.
Varför läser folk just din blogg tror du?
De som läser min blogg gör nog det för att de tycker om mode och inspiration. Mina inlägg består aldrig av mycket text, vilket gör att folk inte tappar intresset när de är inne och kikar. Jag bjuder på mycket bilder så jag behöver aldrig skriva långa "uppsatser" om min dag då bilderna talar för dig själva.
Är det stor skillnad mellan bloggens Merita och verklighetens?
Nja, liten skillnad är det naturligtvis. Jag är väääldigt öppen av mig i verkligheten, pratar gärna ut om sådant som får mig att må dåligt. Men jag har valt att inte skriva om mina "problem" i bloggen för jag är en glad människa och vill inte ha några dystra inlägg som kan påverka andras humör när de är inne och läser min blogg. Jag är nog lite seriösare på bloggen än vad jag är i verkligheten.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Väldigt "tjejig". Gillar man kläder så har man absolut kommit till rätt blogg!
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej faktiskt inte. På min förra blogg var jag lite mer personlig. Då kunde jag skriva några rader om hur jag kände för stunden. Men då fick jag bara en massa kommentarer och frågor angående inlägget. Därför satte jag en gräns när jag skapade den här nya bloggen på Nattstad, jag delar inte med mig utav något som inte känns nödvändigt för alla andra att veta.


 Vad får vi inte läsa i din blogg?

I min blogg får ni tyvärr inte läsa om hur underbara vänner jag har, hur kul vi har och hur lycklig och glad jag är varje dag. Ni får heller inte läsa om all drama som faktiskt händer och hur crazy vårt liv faktiskt är ibland tack vare våra sjuka idéer och "uppdrag". Låter kanske väldigt mystisk nu, men mer än så kan jag tyvärr inte säga.. haha.
Vad gör en bra blogg?
Mindre text och mycket bilder! (Framför allt intressanta och egna bilder). Har man till exempel varit på Mc Donalds så lägger man upp bilder på sällskapet, en själv och kanske maten. Man googlar för tusan inte "donken" och lägger upp deras logga på sin blogg. Det är totalt förbjudet. Vem vill se/läsa något sådant?
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag sover alltid med strumpor! (Stor fobi för fötter, även möss och råttor).
När jag var liten slickade jag på allt mitt godis för att ingen skulle vilja sno det.
Jag har svårt för att gå upp i vikt, fastän jag äter skräpmat, godis och kakor varje vecka.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Blondinbella, helt klart!
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser faktiskt bara mina vänners bloggar. För dom känner man ju, det blir en helt annan feeling, man förstår ironin bakom ett "skämtinlägg" och läser man ett dystert inlägg av en nära vän förstår man själva "sorgen" fastän texten kan vara väldigt komplicerad för andra. Sedan klickar jag såklart in på storbloggarna då och då, men det är mest för underhållning och deras bilder. Har seriöst aldrig läst ett helt blogginlägg som Kenza eller Kissie skrivit.
Och vilka läser du inte?
Jag läser inte Kissies, Kenzas eller Tyras blogg. Jag tycker att det är kul att klicka mig in på Kissies blogg för att se alla bilder, men texten i inläggen är jag inte intresserad av. Detsamma gäller Kenzas och Tyras bloggar.
Varför ska man läsa din blogg?
Klickar man in på min blogg kan man alltid vara säker på att humöret inte påverkas negativt!

Meritas blogg hittar du här:
http://nouw.com/merr
 

Skribent
Lina Norman