Veckans blogg - Linnolainen

Hon har medverkat i TV3:s Tonårsbossen och gillar att göra parodivideos på Youtube. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 17-åriga Linn.

Hon har medverkat i TV3:s Tonårsbossen och gillar att göra parodivideos på Youtube. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 17-åriga Linn.

För den som inte läst din blogg, vem är Linn?
Jag är Linn, en 17-årig glad tjej! Jag gillar att göra parodivideos på Youtube och att tipsa om saker. Jag var även med i programmet Tonårsbossen som hade premiär den 4 april på TV3. 
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag skapade denna bloggen för att lättare kunna ha kontakt med alla människor som skickar mail till mig. Jag gillar att tipsa folk, då var en blogg den rätta lösningen. Jag gillar att kunna prata med mina fans och höra deras åsikter.
Vad bloggar du om?
Jag bloggar om mitt liv, mitt TV-program och min Youtube-kanal. 
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag tror att folk läser min blogg för att jag inte är en lyxig bloggdrottning med massa pengar. Jag är en helt vanlig tjej, jag tror folk kan relatera till mig. 
Är det stor skillnad mellan bloggens Linn och verklighetens?
Jag är väldigt mycket mig själv i bloggen, jag berättar mina åsikter och avslöjar hemligheter. Bloggen är ett bra ställe att vädra sina tankar och ideer, samt höra om folk håller med mig i mina åsikter eller om dom tycker något annat. 
Hur skulle du beskriva bloggen?
Som en blogg om en helt vanlig tjej, fast hon har varit med i TV och har en känd Youtube-kanal. Om man läser får man reda på hur TV-världen är bakom kulisserna om man säger så. Jag berättar sanningen även om den kanske inte är så ljus. Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Jag ångrar ingenting jag har skrivit i min blogg just nu. Jag står bakom det jag skrivit och folk får gärna tycka vad dom vill. 
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Jag är noga med att inte avslöja för mycket privat information om mina vänner och familj. Det uteblir. 
Vad gör en bra blogg?
Jag tror att det är viktigt att kunna väcka debatt. Säga sina åsikter men också att låta andra säga sina. Bilder är också intressant, det gör bloggen mycket roligare!
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
I verkligheten har jag väldigt svårt för att berätta om hur jag känner och hur jag mår. Där kommer bloggen in, där kan jag lätt skriva av mig. 
Jag är en väldigt spontan person, alltid pepp på att göra något nytt! 
Jag är inte så stark som jag kanske verkar i bloggen.Men jag försöker att se allting från den ljusa sidan.
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser själv inte jättemånga bloggar men Kissie har jag följt ett tag, mest för att det är den mest kända bloggen i Sverige just nu. 
Och vilka läser du inte?
Jag gillar inte att läsa bloggar om tjejer som skryter om allting dom äger. Kanske lite avis haha? 
Varför ska man läsa din blogg?
Min blogg ska man läsa om man vill veta vad som hände under inspelningarna, hur man håller sig stark trots all kritik och hur mitt liv ser ut nu efter programmet. 

Linns blogg hittar du här: http://nouw.com/linnolainen

 

Skribent
Lina Norman