Hon köper kläder för varenda krona hon äger och älskar pasta med ketchup och svartpeppar. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 17-åriga Julia Glimsö.

För den som inte läst din blogg, vem är Julia? ‚Äč
Julia glimsö, tjejen med drömmar högre än himlen. Tjejen med ett leende på läpparna trots att regnet bara regnar på mig. Hon som köper kläder för varje krona hon äger och tjänar. Jag är tjejen som älskar att kämpa, som älskar kampen och ser gott i varje ting och människa. Men jag är också hon som älskar Disney Channel, sover med stora gosedjur, gråter om jag inte träffar mamsen inom 24 timmar och får inte högre än E i skolämnen. 
Hur kom det sig att du började blogga?
När jag började blogga var det mer som en minnesdagbok. Jag började ta bilder på min vardag och la ut bilder för att sedan kunna gå tillbaka i bloggen och se vad jag gjort. Sedan var det många som tyckte om mina kläder, det jag tog på mig. Och Julia som aldrig läst en blogg tyckte bara att det var kul att klä sig lite annorlunda, men folk tyckte om det och många sa att jag borde göra bloggen till en "stilblogg". Jag provade på det och nu är bloggen som den är. Och jag ångrar inte en minut att jag började med min blogg. 
Vad bloggar du om?
Jag bloggar om min egna stil, vad jag inspireras av - och inte mycket annat!
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag tror att folk läser min blogg just på grund av det jag bloggar om, min stil. För att inspireras. Det är i alla fall vad jag hoppas!
Är det stor skillnad mellan bloggens Julia och verklighetens?
Eftersom jag inte skriver så mycket så kan jag nog inte säga så mycket angående den frågan. Men jag tror att jag framstår som den glada, kreativa tjejen jag är! 
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Ingenting jag minns just nu i alla fall. Men det tror jag inte, eftersom att jag som sagt inte skriver så mycket. Vad får vi inte läsa i din blogg?
Man får inte läsa om sex, relationer, mitt mående och sådana saker - personliga saker helt enkelt. Sådant finns inte på min blogg!
Vad gör en bra blogg?
Bra och mycket bilder, jag älskar sånt. 
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Min favoritmat är pasta med ketchup och en halv kvarn svartpeppar.
Jag har extrem fobi för fåglar.
Jag har glasögon när jag är i skolan, när jag läser och när jag övningskör. 
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Jag läser väldigt sällan bloggar, näst intill aldrig, men är det några som är grymma på att blogga så är det "I'm Next-gänget"; Fanny, Victoria och dem! Väldigt inspirerande. 
Vilken typ av bloggar gillar du inte? 
Jag läser absolut inte Kissies blogg eller bloggar som är som hennes. Jag har absolut inget emot henne eller personer som bloggar "som henne", men någon som provocerar faller inte mig i smaken riktigt och att läsa nedvärderande texter och uttalanden är inte riktigt min grej. 
Varför ska man läsa din blogg?
Man ska läsa min blogg för att jag är en driven tjej - och jag tror att med mina läsares hjälp kan jag komma långt. Det är min dröm och jag kommer ge någonting som inte andra ger. Och min motivation kommer med mina läsare. Jag gör mycket för eran skull. Jag kommer inte svika er. 

Julias blogg hittar du här: http://juliaglimso.com/
 

Writer
Lina Norman