​Hon kommer ifrån en ö med 500 invånare och bor nu i Malmö med sin hockeyspelande kille. Hon älskar att inreda sitt nya hem och att laga mat. Veckans blogg här på Nattstad är 19 åriga Johanna.

För den som inte läst din blogg, vem är Johanna?
Jag är en otroligt positiv och glad tjej som älskar att inspirera andra. Jag är 19 år fyllda och har ganska nyligen flyttat till Malmö. Hit flyttade jag då min hockeyspelande sambo blev erbjuden att spela här. På fritiden älskar jag att vara kreativ, inreda, laga mat och bjuder gärna mina vänner på maten. Här hemma försiggår alltid många projekt och vi har t.ex. gjort vårt egna köksbord samt soffbord. Skulle jag bli beskriven av min sambo hade han nog sagt att jag var stark(psykiskt och inte fysiskt haha), bra på att laga mat och mysig.

Hur kom det sig att du började blogga?
För ca. 5 år sedan följde jag Fokis blogg och varje dag tänkte jag "Åh, det där skulle jag vilja blogga om. Jag skulle skriva det och det...". Min syster hjälpte mig att starta en blogg och sen var jag fast!

Vad bloggar du om?
Jag bloggar mest om min vardag. Det innefattar just nu mycket inredning då jag precis flyttat hemifrån. Jag bloggar också om sådant som jag tror andra människor kan ha nytta av eller så försöker jag ge inspiration och tips. Många tips handlar om skönhet och bra produkter. Jag skriver också en hel del om min hy som jag har problem med.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Det är en bra fråga... Kanske för att jag ofta ger ut bra tips! Eller så gillar de förhoppningsvis min inredning.

Är det stor skillnad mellan bloggens Johanna och verklighetens?
Inte direkt, men det är inte jätte ofta jag skriver känslomässiga inlägg. Jag skriver oftast när jag är glad, vilket ger "glada" inlägg, vilket jag i sig tror ger glada läsare!

Hur skulle du beskriva bloggen?
Enkel, fin, stora bilder med en hel del inredning, outfits och tips. Förhoppningsvis också inspirerande.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Inte som jag kommer på... Det har hänt att jag velat skriva något när jag varit upprörd eller arg, men då har jag stoppat mig själv och tänkt att jag i så fall får vänta en dag tills jag lugnat mig. Dagen efter har jag känt att det var onödigt och helt enkelt inte skrivit något inlägg.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Det allra mest privata, annars delar jag ofta mina problem, framförallt när jag löser dem så att mina läsare kanske kan göra likadant. T.ex. skriver jag ganska ofta om min hy som jag har problem med.

Vad gör en bra blogg?
Stora vackra bilder! En snygg stil eller många bra tips.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1.Jag kommer från en liten ö där det bor 500 invånare.

2. Jag drömmer om att skaffa hund och flytta utomlands med min kille.

3. När jag var liten var jag flintis tills jag var över ett år...

Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Kenza har alltid varit en bra förebild, det tror jag hon är för många! Annars gillar jag Emilia Angegård.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser mina närmsta vänners bloggar och även Kenzas. Jag gillar också Emilia Angegårds, Alexandra Brings och fitnessdreams.se. Jag gillar bloggar med tips om t.ex. träning eller mat. Jag läser inte bloggar som inte inspirerar mig helt enkelt.

Varför ska man läsa din blogg?
För att få inspiration, tips och idéer!

Ni hittar Johannas blogg här: nouw.com/lovisajohannas

Writer
Elin Skoglund