Hon älskar choklad och förebilden inom bloggvärlden är Elin Kling. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad heter Gertrude.

För den som inte läst din blogg, vem är Gertrude?
Jag är en positiv och glad tjej med mycket energi. Jag har ett stort intresse för mode, träning och hälsa.
Hur kom det sig att du började blogga?
Eftersom mina intressen är så extremt starka så rör sig väldigt mycket i mitt huvud hela tiden - och samtidigt. Jag bestämde mig därför för att starta en blogg då detta är det bästa sättet för mig att få ut allting. Jag tycker dessutom att det är väldigt kul att dela med mig av mina intressen för att inspirera andra. 
Vad bloggar du om?
Allt möjligt. Väldigt varierande. Mode, träning, hälsa, mat och en del härliga resor.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Som sagt är min blogg väldigt mångsidig så den tilltalar många. Jag brinner även för det jag gör och tror att det kan påverka mitt skrivande positivt.
Är det stor skillnad mellan bloggens Gertrude och verklighetens?
Nej, det tycker jag inte. Många av mina kompisar har sagt att det märks att det faktiskt är jag som skriver bloggen. Jag är väldigt mån om att vara mig själv när jag skriver för att folk ska få en rättvis bild av mig som person.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Som en varierad blogg som baseras på mina brinnande intressen; mode, träning, kost, resor, pojkvän och vänner.
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, det var ju trots allt i november jag startade den så jag har inte hunnit ångra så mycket. I och för sig tänker jag alltid på vad jag skriver och dubbelkollar inläggen innan jag publicerar dem.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Det finns mycket jag inte skriver i min blogg. Jag brukar till exempel inte ta upp skvaller eller relationer.
Vad gör en bra blogg?
Snygg och stilren design, detta är viktigt eftersom det är läsarnas första intryck av bloggen. Den bör även vara välskriven med snygga bilder och ha en bra uppdatering. Relationen med läsarna tycker jag också är viktigt, alltså att man svarar på kommentarer man får och lyssnar på deras önskemål.Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag är en chocoholic = beroende av choklad.
Jag är väldigt kort, 157cm.
När jag är glad så dansar jag och sjunger. Däremot när jag är arg så tror jag folk vill hålla sig borta ifrån mig.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Elin Kling är en person som jag beundrar. Hon började som bloggerska och är idag en modeikon för hela världen.
Vilka bloggar läser du själv?
Jag följer vänner och bekantas bloggar. Däremot följer jag faktiskt ingen känd blogg, men jag går givetvis in och tittar lite då och då, lite koll måste man ju ha på konkurrensen, haha!
Och vilka läser du inte?
Jag följer som sagt bara mina vänner och bekantas bloggar eftersom jag inte har hittat den "ultimata" bloggen för mig än. Däremot lägger jag ner väldigt mycket tid på att titta runt på Internet där jag hittar mycket inspiration.
Varför ska man läsa din blogg?
Jag försöker skriva så varierat som möjligt då jag själv tycker att det kan bli tråkigt att läsa enbart om ett ämne. Jag försöker även vara en bra förebild för mina läsare eftersom jag själv vet att man lätt påverkas av det man läser. Som sagt har jag ännu inte hittat en blogg jag fallit för och därför försöker jag driva en blogg så som jag själv tycker att den ska vara. Jag har fortfarande massor av saker som rör sig i mitt huvud som jag ser fram emot att dela med mig av och som förhoppningsvis inspirerar er!

Gertrudes blogg hittar du här: http://nouw.com/gertrudes

Writer
Lina Norman