Veckans blogg - Fanny Westin

Hon drömmer om att bli skådespelerska och gillar att fota och laga mat. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 17-åriga Fanny Westin.

Hon drömmer om att bli skådespelerska och gillar att fota och laga mat. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 17-åriga Fanny Westin.

För den som inte läst din blogg, vem är Fanny?
Jag är en 17-årig tjej som nyss flyttat hemifrån till Sundsvall där jag går första året på gymnasiet och pluggar samhälle/media. Jag gillar att få vara kreativ som att fota, filma, laga mat och sen har jag också ett stort intresse för film och TV. Jag gillar även att träna och att umgås med vänner och familj.
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga redan när jag var tio år faktiskt och då var det mina äldre kusin som introducerade vad en blogg var för mig. Sedan dess har bloggat från och till i nästan sju år.
Vad bloggar du om?
Framförallt om mitt liv och allt som ingår - som skolan, träning, mycket mat och liksom livet i allmänhet. Men jag ser också min blogg som ett ställe där jag kan publicera alla foton jag tar i vardagen - vet inte vad jag skulle göra annars med alla bilder.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Åh jisses det var en bra fråga. Jag skulle tro att de som läser min blogg tycker att jag alltid publicerar bra bilder - eller bara helt enkelt är intresserad av vad som försiggår i mitt liv.
Är det stor skillnad mellan bloggens Fanny och verklighetens?
Jaa. Kanske inte jättestor skillnad men man får inte riktigt se alla mina sidor och hur jag verkligen är som person i bloggen. Det är svårt och lära känna en person bara genom text och bilder.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Främst som en livsstilsblogg där jag gärna bjuder på mycket matbilder och vardagsbilder. Jag tar gärna med mig kameran lite överallt.


Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Njaa, då ska det vara typ hela mitt arkiv under åren 2007-2010 då, haha. Då tänkte jag inte ens att människor läste min blogg. Men annars är det väl inget jag riktigt ångrar tror jag.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Min blogg är inget ställe där jag vill trampa människor på tårna så jag skriver helst inte personliga åsikter eller provocerande inlägg.
Vad gör en bra blogg?
En bra uppdatering - med varierande inlägg samt bra bilder.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag pratar jämt engelska.
Min stora idol när jag var yngre var Paris Hilton.
Mitt drömyrke är att bli skådespelerska.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Jag älskar Hanna Fribergs blogg, hon är en stor inspiration.
Vilka bloggar läser du själv? 
Jag läser väldigt många bloggar dagligen men det finns tre jag följer slaviskt och det är hannalicious.sejannideler.devote.se och andreahedenstedt.se. Men sedan följer jag även vänners och bekantas bloggar.
Och vilka läser du inte?
Bloggar som inte riktigt anstränger sig överhuvudtaget med sina inlägg och alltid bloggar med mobilbilder med dålig kvalitet. Jag blir inte alls inspirerade av sådana bloggar - och det är precis vad jag vill bli av en blogg.
Varför ska man läsa din blogg?
Gillar man livsstilsbloggar så gillar man nog min ganska bra. Jag skriver om saker som jag själv tycker vore roligt att läsa om. Och om man gillar bilder med bra kvalitet, mycket matbilder och selfies så är min blogg rätt ställe.

Fannys blogg hittar du här: http://nouw.com/fanwesa

Skribent
Lina Norman