Hon beskriver sin blogg som en påse Gott & Blandat och förebilden inom bloggvärlden heter Tyra Sjöstedt. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 18-åriga Bonda.

För den som inte läst din blogg, vem är du?
Jag är en tjej som heter Bjondina, men har alltid kallats för Bonda då alla har haft svårt för att uttala mitt namn. Jag är 18 år gammal och pluggar just nu samhälle ekonomi sista året. Den lilla tid jag har kvar utöver plugget spenderar jag gärna med vänner, kära familjen, tränar och shoppar. Precis som alla andra tjejer i min ålder.
Hur kom det sig att du började blogga?
Oj, nu får jag tänka tillbaka...Det var en del år sedan nu. Men det måste ha vart när Kenzas blogg blev stor och allt fler började följa trenden att skaffa blogg. Jag var inte ett undantag utan även jag hakade på.
Vad bloggar du om? 
Man kan säga att min blogg är lite som en Gott & Blandat-påse. Men för att nämna några kategorier så bloggar jag om mina outfits, knäppa humor, inspiration, mycket kläder och en hel del bilder på mig själv.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Hmm svår en... Jag kan tänka mig att de läser den just för att jag skriver om så mycket olika "ämnen".
Är det stor skillnad mellan bloggens Bonda och verklighetens?
Jag är mig själv till 100 procent. Det ni ser i bloggen lär ni också se i verkligheten.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Om jag får säga det själv så kan jag tycka att den är ganska varierande och innehåller inte dödslånga texter som gör att folk hinner tröttna innan de läst klart.
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej inte än så länge...hehe! Jag är inte så värst personlig av mig och går inte in på en djupare nivå, därav tror jag inte att jag lär ångra mig längre fram heller.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Om det exempelvis skulle hända något personligt som jag anser att inte alla har nytta av att veta så skippar jag förmodligen det. Eller om en vän berättar något för mig så skyndar jag mig inte hem för att blogga om det direkt.


 
 
 
 
 
 Vad gör en bra blogg?

Enligt mig är en bra blogg en blogg som innehåller mycket bilder, ha hyffsat regelbunden uppdatering så att man vill kika tillbaka, gärna humor (det älskar jag) och som jag nämnde tidigare så gillar jag inte dödslånga texter då man hinner tröttna. Kort och intressant skulle jag vilja säga! Det handlar inte om kvantitet utan kvalitet tycker jag. Det absolut viktigaste kan vara att ge läsarna ett gott skratt, jag älskar att skratta!
Berätta tre saker vi inte visste om dig.
Oj, en svår en igen. Var faktiskt en liten fuskis och frågade tvillingsyrran. För att citera henne "Du är en riktigt pajas, klantarsel och skrattar konstant... Eller nej skrattnisse!!"
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
En blogg som alltid har betytt lite extra för mig är Tyras! Inte bara för att hon är så otroligt vacker men hon är sig själv. Hon är liksom rolig, fast hon typ inte fattar det själv. Älskar sådana personer! Hon spelar inte någon hon inte är och är aldrig elak och hennes blogg innehåller inte fjortisfasoner. Älskar också att hon kan vara ärlig och visar en äkta sida, allt är faktiskt inte alltid perfekt. Det är okej att ha ups and downs så att säga.
Vilka bloggar läser du själv?
Tyras och nouw.com/blinera. Klart man läser syrrans så hon inte hittar på något tokigt om en! Och så läser jag olika kompisars bloggar. Har blivit lite off med att läsa det senaste då plugget har fångat mitt fokus just nu. Men givetvis håller jag koll på de stora bloggarna då och då när tiden räcker till.
Och vilka läser du inte?
Jag fastnar inte direkt för de bloggar som är elaka, sällan uppdaterar, glest med bilder och har alldeles för långa texter. Ja, man kan väll säga motsatsen till dem jag brukar läsa.
Varför ska man läsa din blogg?
För att jag hoppas kunna inspirera andra läsare och kör mitt egna race, jag är mig själv helt enkelt!

Bondas blogg hittar du här: http://nouw.com/bonda


 
 
 

Skribent
Lina Norman