Veckans blogg - Anemone

Hon kallas för Månen och har bloggat i fem år. Bland hennes favoritbloggare finns Kissie och Kenza. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är Anemone från Mora.

Hon kallas för Månen och har bloggat i fem år. Bland hennes favoritbloggare finns Kissie och Kenza. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är Anemone från Mora.

För den som inte läst din blogg, vem är Anemone?
En glad och sprallig tjej som bor i Dalarna och driver Dalarnas största blogg, här på Nattstad! På dagarna går jag i skolan, tränar, umgås med nära och kära och framför allt lägger jag ned väldigt mycket energi på min blogg eftersom det är mitt intresse. Jag älskar både att vara bakom och framför kameran, jag har alltid gjort det. Klicka gärna in på min blogg för att få veta mer om mig och min blogg!
Hur kom det sig att du började blogga?
För fem år sedan började jag blogga för att jag ville ha någonstans att skriva av mig, dela med mig av mitt liv och visa upp mina bilder. Jag har alltid varit en person som gillar att dela med mig av mina åsikter och det är ett smart sätt att göra det på en blogg då man verkligen får en status och hörs! Jag älskar att skriva och jag kände att en blogg var något för mig.
Vad bloggar du om?
Saker som intresserar mig och saker som jag är bra på. Mina dagar, tips, resor och outfits. Såklart stöter mina bloggläsare på en massa bilder dagligen!
Varför läser folk just din blogg tror du?
För att min blogg är personlig och för att jag bjuder på mig själv och på mitt liv, vilket många gillar. Jag har inte bara en inriktning som jag skriver om, utan jag har flera. Mitt innehåll i bloggen varierar och är mycket olika. Jag kan komma med nya saker att blogga om varje dag. Det handlar ju också väldigt mycket om hur bloggen ser ut och då menar jag designen. Antingen så älskar de mig eller så hatar de mig, that’s it!
Är det stor skillnad mellan bloggens Anemone och verklighetens?
Jag är ganska blyg i verkligheten men när det kommer till mitt skrivande så är jag väldigt uttryckande och självsäker i det jag skriver. Men egentligen tycker jag inte att det är så stor skillnad, fast det kanske andra tycker!
Hur skulle du beskriva bloggen?
Personlig, intressant och ytlig!
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Inte vad jag kommer ihåg. Jag tänker och kollar igenom det jag skrivit väldigt noga flera gånger så att jag är säker på att jag kan publicera det utan några problem.​
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Jag gillar inte när bloggar blir för personliga och handlar mycket om privatlivet. Så mitt privatliv finns inte tillgängligt på min blogg. Jag själv har satt en gräns vart mitt privatliv börjar. Ni får inte heller läsa om modernt mode, utan ni får läsa om ”Anemones mode”, vad jag tycker är snyggt och vad jag trivs i. Men jag skriver om det mesta!​Vad gör en bra blogg?
En bra bloggare tänker mycket på designen, kvaliteten på bilderna och gör allt för att det ska finnas tillgång till olika ämnen i bloggen. Såklart ska bloggaren vara en sådan person som är intressant och en sådan som man bara vill se mer och mer av! Den ska uppdatera ofta också!
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag kallas för Månen, jag älskar ostron och jag är beroende av min systemkamera.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Nej, någon förebild inom bloggvärlden har jag inte. Självklart så får jag mycket inspiration från andras bloggar men jag har ingen förebild!
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser ett hav med olika bloggar. Jag är verkligen en person som läser nästan alla sorters bloggar! Men jag är en väldigt aktiv bloggläsare av Kenza Zouitens, Desireé Nilssons men framför allt Kissies blogg. Hon skriver om intressanta saker och jag får mycket inspiration av henne faktiskt. Hon är cool och självsäker.
Och vilka läser du inte?
Modebloggar. Jag tycker inte att det är så intressant faktiskt, fastän jag tycker det är snyggt att ha modekläder. Storbloggerskan Kenzas blogg handlar ju mest om mode, men jag tycker ändå att den är bra eftersom hon inte bloggar bara om mode utan också om så mycket annat som är intressant!
Varför ska man läsa din blogg?
Man ska läsa min blogg för att det är många som gillar det jag skriver om. Jag har väldigt många bloggläsare och jag tror att jag skulle kunna få många fler. Jag skriver om saker som jag tycker är roligt att skriva om och saker som passar folk i min egen ålder, men samtidigt både yngre och äldre. Jag gör allt för att vara en bra bloggerska och uppdaterar så mycket som jag bara kan. Jag gör hellre få och bättre inlägg än många och slarviga! Tack för mig och jag skulle bli jätteglad om ni tog en titt på min blogg!

Anemones blogg hittar du här: http://nouw.com/anemonecallman

Skribent
Lina Norman