Hon drömmer om ett hus med tio rum och två pooler, äter pulvermos på knäckebröd och beskriver sig själv som en godisgris. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 18-åriga Amanda Forzlöw.

För den som inte läst din blogg, vem är Amanda?
Vem är jag... Oj... Jag skulle kortfattat beskriva mig som en 18-årig bloggare, egenföretagare och modeikon utan att låta allt för självgod. Jag är en tjej som gapskrattar åt allt, älskar pulvermos på knäckemacka och allt som innehåller lyx och glamour.
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började faktiskt blogga för ett herrans tag sedan. När jag var 14 år startade jag min första blogg som gick riktigt bra men jag la tyvärr ner den efter cirka ett halvår för att jag tröttnade. Sedan dess har jag bloggat fram och tillbaka men det är inte förrän nu, på Nattstad, som jag börjat blogga varje dag. Varför jag ens började blogga var först och främst för att jag älskar att synas. Jag trivs bäst i rampljuset och på en blogg handlar allt om dig själv. Jag älskar även att inspirera andra vilket man garanterat gör med en blogg. Den tredje men också starkaste orsaken som nästan ingen bloggare vågar erkänna: att blogga för att tjäna pengar! Det är riktigt grymt att bli betald för något man tycker är sjukt roligt!
Vad bloggar du om?
Först och främst handlar min blogg väldigt mycket om mode men jag är omedvetet nära att byta till en matblogg... Jag skrollade igenom bloggen och upptäckte att det nästan finns mer inlägg om mat än om mode. Jag ska försöka skärpa mig men det är svårt när man är ett matvrak! Jag skriver för det andra nästan ingenting i min blogg. Några meningar hit och dit men ingen lång beskrivning om hur min dag har varit. Jag har aldrig riktigt gillat att dela med mig att mitt privatliv på nätet så det är nästan bara bilder på mode, mig och mat i min blogg! 
Varför läser folk just din blogg tror du?
Väldigt svår fråga men jag kan tänka mig att min blogg är otroligt lättläst i och med att jag knappt har någon text. Det gör att folk inte tröttnar lätt - om inte texterna innehåller något riktigt saftigt. Jag själv gillar inte bloggar fulla med text, och därför har jag fått för mig att andra inte gör det heller. Så bilder med bra kvalitet är något jag satsar mycket på, bilder som väcker intresse. Jag får höra från många olika håll att jag inspirerar inom mode vilket kan vara en av anledningarna till att man läser min blogg. Foto Mikaela Watsfeldt


Är det stor skillnad mellan bloggens Amanda och verklighetens?
Ja, det skiljer en del. Jag plockar ur det mest roliga och glamorösa till bloggen och lämnar det tråkiga utanför.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Som en modeblogg fylld med bilder och numera fylld med lika mycket mat, haha!
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, faktiskt ingenting jag kan komma på, möjligtvis något snuskigt skämt som halva min släkt påpekat.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Oj kan man inte vända på fråga, jag skriver ju knappt någonting! Man får inte läsa så mycket om min vardag eftersom min vardag mestadels består av möten och intervjuer angående företaget. Jag brukar inte skylta med det. Sedan får man tyvärr heller inte veta vilken kaffelattesort jag drack på Espresso house som 90 procent av dagens bloggare skriver! 
Vad gör en bra blogg?
Mycket och bra bilder - och även inlägg som gör en galet inspirerad!
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag har diabetes men är nu för tiden en större godisgris än någonsin.
Jag har problem med shopping, eller det kanske är en obvious grej.
Jag kommer ALDRIG att nöja mig förräns jag lyckats - så att jag kan bo i ett hus med cirka tio rum, två pooler och en vit Lamborghini Aventador utanför.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Undrar hur många bloggare som nu sitter och håller både tummar och tår för att jag ska nämna deras namn. Nä skoja, men nej det har jag tyvärr inte. Eftersom jag inte läser så värst mycket bloggar har jag inte hittat någon riktig förebild!
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läsare inga speciella bloggar dagligen men det finns en del jag kikar in på lite då och då. Typ Kenzas blogg är väl den jag kikar in mest på, någon gång i veckan, för att hon är jävligt snygg.
Och vilka läser du inte?
99.9 procent av Sveriges bloggar för att de helt enkelt suger.
Varför ska man läsa din blogg?
För att hitta inspiration och få nya idéer. Nämen hjälp, vad vet jag... För att jag både kan ge inspiration inom mode och samtidigt göra dig riktigt hungrig!

Amandas blogg hittar du här: http://amandaforzlow.se/

Skribent
Lina Norman