Joanna Fingal och Tilda Bjärsmyr är tvillingar. De är lika, men på många sätt även olika. Under den närmaste tiden kommer de förvandla ett par rum tillsammans med Jotex, en heminredningsbutik på nätet. Projektet har de döpt till "West coast möter East coast".

I samarbete med Jotex.

Alla ska kunna vara sig själva med ett personligt och vackert hem. Det är logiken bakom Jotex, som anser att alla ska ha möjligheten att inreda sitt hem på eget vis och speglar därför detta i sitt sortiment. Du kanske är en romantiker och tycker om små blommor, söker något mer rustikt eller är extravagant och vill ha något i svulstig sammet. Oavsett vem du är och hur du vill pryda ditt hem, så hittar du det du söker hos Jotex.

Tvillingarna Joanna Fingal och Tilda Bjärsmyr är båda toppbloggare och har en förkärlek för inredning, mode och vackra ting. Tillsammans med Jotex kommer de att inreda olika rum och resultatet kan du se på deras bloggar.


“Så roligt, speciellt eftersom att inredning och förvandling är bland det roligaste som finns”, kommenterade Joanna när hon skrev om satsningen på sin blogg.

Joannas sovrumsdel inrett med Jotex i lägenheten i centrala Stockholm.


Först ut för Tilda blev att göra om gästrummet i huset i Göteborg. Tidigare var det fullt upp till taket med flyttkartonger, studsmattor, plastpooler, barnvagnar och resväskor. Efter att ha beställt ny inredning på Jotex.se ser tummet numera helt annorlunda ut.

“Äntligen en anledning till att ta tag i det där rummet och börja rensa. En söndag senare och ett par lass via sortergården så var där tömt och det var dags att sätta igång”, skrev Tilda på bloggen.


Tilda använde levande ljus för att skapa stämning och mässing för att tillföra värme. Hon valde mycket valnöt tillsammans med färgerna svart och turkost. Och resultatet blev bra.

Joanna valde att förändra sovdelen i hennes lägenhet i Stockholm.
”Det var ganska svårt, men kul. Jag är meganöjd med resultatet på den lilla ytan jag hade att jobba med”, konstaterade Joanna.

För att följa resultatet och se bilder från tvillingarnas inredningsprojekt, kolla HÄR och HÄR.

Joannas blogg, Tildas blogg

Tildas helt nya gästrum inrett med Jotex i huset i Göteborg.

Writer
Editorial staff