Varför ska du blogga på Nouw?

Idag finns det många portaler att blogga på och i detta reportage berättar vi om varför det är Nouw du ska välja.

Idag finns det många portaler att blogga på och i detta reportage berättar vi om varför det är Nouw du ska välja.

Att starta en blogg ska vara något kul. Det ska vara lätt, smidigt och bekymmerslöst. Vi är övertygade om att det inte bara är innehållet i blogginläggen som ger läsarna ett intresse för bloggen, utan att det istället är hela paketet. Hur bloggen ser ut designmässigt, hur man väljer att visa sina bilder och sin text. Vi på Nouw strävar efter att vara just den portalen - som hjälper dig med att få exakt den blogg som du vill ha.

Starta en blogg:
Det är superenkelt att starta din blogg. Välj någon av våra färdiga designmallar eller skapa en egen design utan förkunskaper med vårt "peka & klicka"-verktyg. Skippa HTML-koder och halvtråkiga färdiga designmallar, här gör du allt enkelt själv och får det som du vill ha det. Du kan även importera ditt arkiv ifrån din gamla blogg till din Nouw-blogg. Om du vill ha ett eget domännamn så kan du även lätt skaffa det på Nouw Te.x: "joannafingal.se".

Inläggsverktyg:
Vi har även tagit vårt inläggsverktyg till nästa nivå. Du kan göra kollage direkt i inlägget, redigera dina bilder genom att dra i ljuset och höja kontrasten, sätta in filmer, skriva mellanrubriker, tagga dina produkter och mycket mer. Detta sparar framförallt dig tid då du hittar alla hjälpmedel direkt i inläggsverktyget.

Tjäna pengar:
Nouw erbjuder alla bloggare att tjäna pengar på sin blogg, oavsett om bloggen är stor eller liten. Här tjänar man pengar på sidvisningar/klick samt på vår funktion Metapic där man taggar produkter i ett inlägg.Få din blogg större:
Vi strävar efter att vara den bästa platsen att blogga på oavsett om du har en stor eller liten blogg. Något vi storsatsar på just nu är att utveckla vårt magasin. Vi är övertygade om att detta kan hjälpa våra bloggare att synas. Detta genom att ha alternativa artiklar som "bloggarnas vecka", "veckans outfits", "veckans blogg" och även krönikor där ni själva får maila till oss och kan få krönikor publicerade på startsidan.

App för android/iphone:
Vi har kanske världens bästa bloggapp i mobilen. I den kan du göra i princip allt du kan göra från datorn. Perfekt för dig som har många bollar i luften och inte hinner ta med dig datorn vart du än går. Detta gör bloggandet lättare och tidssparande och hur bra är det inte att att du kan få ett blogginlägg lika snyggt från mobilen som från datorn?

Gemenskapen:
Vi är väldigt måna om att alltid finnas till hjälp för våra bloggare. Man kan lätt nå oss för frågor eller funderingar via mail. Vi svarar fort.

Här nedan har några bloggare på Nouw kommenterat vad de tycker om portalen:
Filippa Borg: Jag tycker att man ska blogga på Nouw på grund av hur enkelt det är att göra snygga inlägg som ser väldigt proffsiga ut!

Sofie: Jag tycker man skall blogga på Nouw för portalen erbjuder en att vara sig själv, man kan designa sin blogg från grunden för att få den till sin egen och sedan så finns det många olika kategorier man kan placera sin blogg i.

Fördelarna är många. Starta en blogg på Nouw HÄR redan idag, det är självklart gratis.

Skribent
Elin Skoglund