Idag hälsar vi vår nya toppbloggare Ellinor, mer känd som P-dotter välkommen till oss på Nouw. I hennes blogg får vi ta del av mycket tankar och känslor, kärlek och en hel del mode. Enjoy!

Hej Ellinor! Hur är läget? Kan du inte berätta lite om dig själv. Vem är du?

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?

Min blogg handlar varken om utseende eller träning. Så hos mig får man läsa om livet och allt som hör till. Om hur jag vissa dagar inte vill leva, och hur jag dagen efter är euforisk över att jag kommit på en ny grym affärsidé. Jag skriver krönikor, inlägg som boostar självförtroendet och besvarar allvarligare frågor.

Vad kommer vi absolut inte att få läsa om i din blogg?

Tips för hur man "fixar till" utseendet. Tex hur man går ner i vikt eller sminkar sig. På min blogg ska alla kunna klicka sig in utan att sekunden senare rannsaka sitt utseende.

Hur ser din sommar ut och vad har du för semesterplaner?

Jag har flyttat till Göteborg över sommaren och planen är att jag ska spendera så mycket av min tid här som möjligt. Men vad som hittills är inplanerat är både en festival och en tennisvecka i Båstad, Stockholmsveckan på Gotland, Way Out West, och såklart oändliga dagar på Västkusten. Men när hösten närmar sig är planen att dra utomlands ett tag!

Vad gör du helst en lördag?

Drar på mig mina högsta klackar, ett par skinnbyxor och en slapp t-shirt. Sedan beger jag mig mot en middag ute i kvällssolen med några nyfunna vänner. Efter det drar vi oss vidare ut. Jag älskar att gå ut och dansa! Speciellt i klackar, även om jag oftast blir närmare 2m i dem.

Beskriv din största passion?

Att uttrycka mig i skrift. Andra går i terapi och går ut ifrån psykologens kontor som en ny människa. Jag behöver bara skriva av mig en rad eller två, så känns mitt hjärta 10kg lättare. Sen att just mina texter skulle betyda så mycket för andra trodde jag aldrig, men det hjälper mig ännu längre på vägen. När jag får höra att andra känner igen sig i varenda ord jag formulerat, och att dem finner en tröst i det, så finner jag tröst. Det peppar mig så otroligt mycket att hjälpa andra.

Till sist, hur känns det att vara på Nouw? Är du taggad?

Det känns såå bra, och enkelt! Jag har bloggat i sju år och har aldrig använt mig utav ett så simpelt bloggverktyg som Nouw, och det menar jag verkligen. Jag trivs redan som fisken i vattnet.

Vad väljer du?

Summerburst eller Way Out West? (För att jag aldrig varit på Way Out West)

White Russian eller Cosmopolitan?

Västkusten eller Ibiza?

London eller Barcelona?

Salt eller surt?

Klackar eller sneakers?

Råbiff eller köttbullar?

Flirtig eller svårflörtad?


Klicka här för att komma till Ellinors blogg: nouw.com/pdotter